Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Bruce 65 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA - CBF150> 250>...?
    Herkese merabalar bugun gidip koruma demirini taktırdım fikirlerinizi merak ediyorum olmuşmudur ... ?

Daha öncede dediğim gibi bu YBR 2011 in koruma demiri CBF 250 ye uyarladık bence iyi oldu ama siz ne dersiniz... ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:13 ----------

Hep Pür Dikkat...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    garaguru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 700
    koruma açısından süper. ama tipi uymamış ya. düzünü taktırsan daha güzel olurdu ama hayırlı olsun. dediğim gibi koruması süper

Motosikleti
    HONDA - CBF150> 250>...?
    Alıntı garaguru adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    koruma açısından süper. ama tipi uymamış ya. düzünü taktırsan daha güzel olurdu ama hayırlı olsun. dediğim gibi koruması süper
    Teşekkürler,yandan çok güzel durdu gibi geldi bana...
    Hep Pür Dikkat...

Motosikleti
    HONDA - CBF150> 250>...?
    Herkese merhaba,
    Arkadaşlar bazı cbf 250 satış ilanlarında "Koltuk altı bagaj" işaretliyorlar,bu nedemektir bilen varmı ? ben sele'yi kaldırdığımda oraya bir kola kutusu bile koyacak bir yer göremiyorum.
    Bilgisi olan varsa lütfen paylaşırmısınız...?
    Hep Pür Dikkat...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Bence yanlış yazıyorlardır size katılıyorum oraya takımdan başka birşey sığmaz..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:26 ----------

bu ara perşembe ve cuma antalyadan eskişehire yolculuk var cbf 250 ile emok tayım..

Motosikleti
    HONDA - CBF150> 250>...?
    Alıntı muratmantc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence yanlış yazıyorlardır size katılıyorum oraya takımdan başka birşey sığmaz..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:26 ----------

bu ara perşembe ve cuma antalyadan eskişehire yolculuk var cbf 250 ile emok tayım..
    Seyahatin kazasız belasız olsun,izlenimlerini paylaşırsan seviniriz...Bir sayfa geride benim İzmir - Eskişehir yolculuğumun özeti var baktıysan...
    İyi yolculuklar...
    Hep Pür Dikkat...

BİROL 78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HAYABUSA
    Alıntı Bruce 65 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese merhaba,
    Arkadaşlar bazı cbf 250 satış ilanlarında "Koltuk altı bagaj" işaretliyorlar,bu nedemektir bilen varmı ? ben sele'yi kaldırdığımda oraya bir kola kutusu bile koyacak bir yer göremiyorum.
    Bilgisi olan varsa lütfen paylaşırmısınız...?
    Hiç bir cbf 250 de koltuk altı bagaj yoktur,takım çantası yeri var,fazladan işaretleniyor..
    facebook(Fazer Tutkunları)

Motosikleti
    HONDA - CBF150> 250>...?
    @ muratmantc
    @ BİROL 78
    Teşekkürler cevaplar için...Tekeriniz daima düz bassın...
    Hep Pür Dikkat...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Seyahatin kazasız belasız olsun,izlenimlerini paylaşırsan seviniriz...Bir sayfa geride benim İzmir - Eskişehir yolculuğumun özeti var baktıysan...
    İyi yolculuklar...
    evet bakmıştım izlenimleri paylaşmaya çalışacağım...

ayktcnknyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kısmetse
    Arkadaşlar bana CBF 250 çıkma egzoz lazım yada performans egzoz da takabilirim egzoz tüpü+borusu. Var mı bilen ?
    Asla pes etme !

Motosikleti
    Kısmetse
    arkadaşlar yokmu CBF 250 egzoz satany er yada performans egzoz 500 TL ye kadar bi bütçe ayırdım performans egzoz olursa daha iyi olur...
    Asla pes etme !

Motosikleti
    Kısmetse
    Arkadaşlar kaç kere yazdım hiç mi cevap yok ?
    Asla pes etme !

Motosikleti
    HONDA - CBF150> 250>...?
    Alıntı ayktcnknyr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar kaç kere yazdım hiç mi cevap yok ?
    Benim şahsen bu konuda hiçbir bilgim yok üzgünüm...bugüne kadar böyle bir konu geçmedi bu topiçte...muhtemelen arkadaşların suskunluğu ondandır...!
    Hep Pür Dikkat...

Motosikleti
    Kısmetse
    Benim şahsen bu konuda hiçbir bilgim yok üzgünüm...bugüne kadar böyle bir konu geçmedi bu topiçte...muhtemelen arkadaşların suskunluğu ondandır...!
    teşekkürler...
    Asla pes etme !

Forumdan Uzaklaştırıldı
    İyi yolculuklar...
    Slm arkadaşım geçen dediğim gibi perşembe günü Eskişehire gidecektik ama önceden kara aldığımız 6-7 arkadaştan sadece gidecek 2 kişi kalınca bizde 2 kişi Konya tarafına 2 günlük bir yolculuk yaptık. Anlayacağın Eskişehir Beyşehir olarak değişti. Yapmış olduğum 600 km kadar yolda motorsikletimle ilgili en ufak bir sıkıntı yaşamadım. Düzlükte 100 km gibi hızlarda cbf 250 motorum yüksek devirde gitmenin dez avantajı var sadece 100km=7000 devir/dakika oda motorun gereksiz yere bağırmasına neden oluyor.
    Bu nedenden dolayı ön dişliyi 14"de çevirmeyi düşünüyorum sırf motor rahatlasın diye sizce nasıl olur?

Fazla resim çekemedim ama yola çıkmadan önce

Motosikleti
    HONDA - CBF150> 250>...?
    [QUOTE=muratmantc;2396445]Slm arkadaşım geçen dediğim gibi perşembe günü Eskişehire gidecektik ama önceden kara aldığımız 6-7 arkadaştan sadece gidecek 2 kişi kalınca bizde 2 kişi Konya tarafına 2 günlük bir yolculuk yaptık. Anlayacağın Eskişehir Beyşehir olarak değişti. Yapmış olduğum 600 km kadar yolda motorsikletimle ilgili en ufak bir sıkıntı yaşamadım. Düzlükte 100 km gibi hızlarda cbf 250 motorum yüksek devirde gitmenin dez avantajı var sadece 100km=7000 devir/dakika oda motorun gereksiz yere bağırmasına neden oluyor.
    Bu nedenden dolayı ön dişliyi 14"de çevirmeyi düşünüyorum sırf motor rahatlasın diye sizce nasıl olur?

Aleykm slm,yolculuğun sorunsuz geçmesi çok güzel zaten CBF 250 dende bu beklenir...
    dişliye gelince eyer tek olarak biniyorsan,bir dişlik artış biraz hız ve daha az devir sağlar ancak aynı oranda tork düşüklüğü ve iki kişi ile kalkış ağırlaşır ki bu trafik ışıklarında sorun olur...ben şahsen değiştirmeyi luzumlu görmüyorum yinede sen bilirsin.7000 devir de bağırıyor dediğin motor bunun üzerine 2500 devir daha çevirebiliyor yani 9500 -10,000 de kırmızı çizgi başlıyor bence 7000 de bağırmıyor... artı daha büyük dişli oraya sığacakmı ondanda emin değilim,arka dişliyi küçültebilirsin bu durumda...kolay gelsin...
    Hep Pür Dikkat...

Motosikleti
    cbf 250
    arkadaşım dişliyi hiç değiştirme, 2. vitesle kalkıyo gibi ağırlaşır, motor 6 vites zaten buruce 65 doğru söylüyo...

Motosikleti
    HONDA - CBF150> 250>...?
    @ rebellion
    Selamlar,halen 02 plaka gümüş gri CBF göremedim İzmirde yoksa daha gelmedinmi ?
    Hep Pür Dikkat...

Motosikleti
    cbf 250
    @ rebellion
    Selamlar,halen 02 plaka gümüş gri CBF göremedim İzmirde yoksa daha gelmedinmi ?
    geldimde tekrar adıyamana döndüm, selamlar...

Motosikleti
    HONDA - CBF150> 250>...?
    Alıntı rebellion adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geldimde tekrar adıyamana döndüm, selamlar...
    Aleyküm slm,
    Hmm...Motorla mı yaptın bu geliş gidişi...?
    Hep Pür Dikkat...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler