Durun ben test aşamasında onu da ölçerim...
Yılmaz ve banro ...benim önyargılarım der ki hangi motor olursa olsun...depoyu asla sıfırlamamak...yani makinanız 0 dahi olsa olur ya diplerde bir boya kırıntısı...bilmem ne vs...yani ben derimki kaç km diye yedek şişeyle gezmek ne derece sağlıklı...hem o yedeği nerde saklayacaksın...çantada kokar...çanta yoksa tam sakat...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
45 YTL yakıt ile 340 km yol yaptım! O da yaklaşık "130" kuruş yapar km başına...
Şimdilik tek eksisi ; 110 km/h 'dan sonra rüzgar rahatsız edici seviyeye çıkıyor!
Önümüzdeki 2 gün içerisinde yağ ve filtre değişimi yapılacak...
Sonra yola devam...
Volkan benzin fiyatı 3,3 ytl civarlarında mı? öyleyse 4 lt yakmış demektir.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
viper_1 dostum ben 38 ytl depoyla 360 km gitmiştim...demekki rekor bende... ama sert veya sakin kullanımda farkettiriyo tabi orasıda ayrı mevzu...ben yağ ve yağ filtresini özen'de 58 ytl ye değiştirmiştim...rakamlara dikkat et kazıklanma sakin...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Yağ alıp , servise elimde yağ ile gidecem... Zaten işçilik ücretsiz...
Artık onlarda yağ filtresine ne kadar isterse...
Sevgili CBF 250 dosları
2 hafta önce 1700 KM de aldığım Siyah CBF 250
34 EH 4967 Plakalı Motokisletim
Kozyatağındaki Apartman Otoparkından
Çalınmıştır.
MOTOR NO: MC35E4609111
ŞASİ NO: 9C2MC35A04R609111
Bulunmasına Yardımcı Olacaklar Ödüllendirilecektir.
İRTİBAT TEL: 0 555 606 26 42
joveio
arkadaşım çok üzüldüm. Umarım kısa süre içinde motorun bulunur.
Çalıntı motor duyurularına başlık açmışındır umarım
vay utanmaz herifler sonunda 250'lik motorlarda göz diktiler he... nasıl bi insan evladınısınızki insanların emeklerini çalabiliyosunuz...
inşallah kısa sürede bulunur arkadaşım...hemen karakol zabıt olaylarını halletseydin...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Vitesleri artırırken güzel ama düşürürken sert geçiyor. Hafif bir ses geliyor. Sizin vitesler nasıl?
yılmazcım bendede artırken kaymak çıt sesiufaltırken gene geçişte sorun yok ama cıkan ses tok hatta tak diye hafif bole boslukta yankı yapmıs hissi uyandırıyor sanırım gayet normal
Ride your way
ne 150'si beyav?
http://www.louis.de/_1053b35ced23bc5...19&new_step=36
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Güle güle kullan ,mutluluğun satırlarına yansımış çok güzel bir duygudur,hepimiz aynı şeyleri hissettik.
Farların sönmemesine biraz üzülmüş gibiydi ifadelerin ama buna
aksine sevinmelisin ben son yıllarda otomobillerinde böyle olması
için üretim mühendislerinyle sürekli mailleşiyorum.
9 yıl önce bir trafik ışığında durduğumuzda ben artçıydım ve ma-
kine mühendisi arkadaşıma trfk polisi gelip,farını hemen söndür böyle
artist davranışlara yazarım dedi ama makinanın ithal olduğunu ve
farın çalışırken kapatılmadığunı anlatmaya çalıştıysa da bunda başarılı
olamadı.
Bakın şimdi hangi günlere geldik,bişeyler değişiyor ama sancıları
da bizi üzüyor.Tekrar gülr güle kullan..
binbasi nayman x-max ''06
Yamaha Touching Your Heart.
Safety First,then RIDE..!
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)