Ne yazık ki bu iş sanmakla olmuyor, zibil gibi avrupa da keeway servisleri var diyebiliyormusunuz? Bugün kayıt olup yazıyorsunuz, yani firma çalışanısınız, Allah aşkına artık insanlara bilip bilmeden gaz vermeyin, önce macar malı diye kaktırdınız, sonra kapı gibi motoru sıfır alırken verilen çin malı yazısını foruma yapıştırdık, geçen avrupayı bajaj ile gezmeye giden öğrencinin hikayesi aklıma geldi, forumda var, adamı buradaki servisin teki gazlamış, yok yolda kalırsan motorun parası benden vs saçma sapan bir sürü lafla suni güven vermişler, sonuç silindir piston, yolda kalma, rezillik, bajaj bir tek ukrayna'da varmış, oraya taşıtma vs vs...
V motor iyidir, titreşimli çinli cruiserlar v motorlu olunca güzeldir
bu motorun gücü 13hp yerine 18hp v motor olaydı keşke, forumda hyosung daelim neden saygı görüyor, v motorlu 25-26hp, biraz beygiri coşturun artık, bıktık artık bu güçsüz gitmeyen motorlardan...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:01 ----------
Bende rks cruiser 250 var, yakında yağ soğutma kiti takıyorum, gruptan bir arkadaş 350cc yapacak, sorunsuz olursa diğerleri de yapacak, ben rks benelli düşmanı falan değilim, yalan varsa karşısındayım, o kadar, motorum harika, parçası virago uyumluluğu ile sorunsuz bulunuyor, sırf bu sebepten bile almaya değer bir motor, zaten tipi yüzünden gv250 yerine bunu almıştım, avrupa da yolda kalsam bajajın düştüğü durumlara uyumluluk yüzünden düşeceğimi hiç sanmıyorum, sonuçta Yamaha her yerde var ...