Titreşim seviyesi gerçekten kişiye göre değişiyor ben çita cg modellerinde titremiyor diyen çok kişiye şahit oldum. Titanic 150-s ve cr1 nasılsa Titanium 220'de tahminimce o kadar titriyordur sonuçta şase motor ve diğer parçalar ortalama olarak tek elden çıkıyor.
Akşam arkadaşimin wolf u ile motorlari değiştik,tvs nin surus stili oturus poz.ve gidon tepkileri wolf ile benzer karakterde oldugunu ve pulsardan daha stabil yol tuttugunu belirtti.(tvs nin agirlik merkezi aşağida)
Arkadaşim 15 yildir bir fiil iki teker ustunde olan ve pulsardan,vstroma,tenereden,transalpe kadar cesitli motor sahibi olmuş birisi.
Rodaj ı'm sorunsuz bir şekil de bitti yok çinmis koreymiş adi imiş diye boş yapanlar gitsin 10 bine 100 lük honda alsın bu motor değerlenince de ağlamasınlar açık ve net.
6bin devirde 90 ile 100 km arasında gidiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:40 ----------
Kardeşim ikide bir motoru kotulemeyin plastik kötüymüş en kaliteli plastiği getir dustunde bak bakalım kırılıyomu . İşine gelmeyen almaz ama alçak olanın aklını karıştırmayın . Bn aldım gayet fazlasıyla memnunum iiki almışım bu motoru yakıt olarak 15 16krs arasında bnm CBF ile aynı nerdeyse ama gidişat olarak CBF e havasını guzelcene atar . Motor çok seri vites aralıkları çok mükemmel her vitesde güç aldığını hissediyorsun . İkide bi karalama kampanyası yapmayın motorun önemli parçalari iyi motor bloğu güzel frenlerin ikisi disk yürüyen aksaminda hiçbir sorun yok ama maliyet düşsün diye plastik kalitesiz olsun kaliteli plastik kirilmiyomu sanki . Neymiş ayak koycak yer plastikmis yaa saçma sapan konuşmayın plastikten ayak koycak yer olurmu . Demir in üstünden plastik kaplama yapmışlar bnce daha hoş durmuş egzoz un üstünde aynı plastikden koymuşlar krom kaplama dan bnce kat kat iyi en azından kuflenmez paslanmaz bişi olmaz kafaya taktiniz şeyler incir çekirdeğini dolduracak şeyler değil motorun yuruyeni sorunsuzsa plastik kalitesiz olsa nolur kaliteli olsa nolur bn. 1500km yaptim su ana kadar motoru kullandıkça dahada çok sevdim iiki almışım. Bu paraya alınabilecek bnm görüşüm en iyi motorlardan biri bn 1 ayı geçti alalı peşin aldım ve 7100 lira gibi harika fiyata aldım Honda bı motor çıkardı cb125 f diye 10bin lira şaka değil onbin lira . 7bin yuz liraya 200cc lik 6vites ön arka disk dijital göstergeli güzel bı motor aldım ikide bir motoru kotulemeyin elbette bu kadar fiyat farkını malzemeyi ucuza yapıp cikartacaklar bnm için yuruyeni sorunsuzsa plastige kafa yormam . Motor a guvenmese 50bin km garanti vermez marka
Son hız kaç gördün ?
50.000 km garantisi yok ama söylediklerinde haklısın karalama yapan arkadaşlar aynı karalamaları benelli içinde yapıyorlar. RKS parasına oranla güzel ve kaliteli üretiyor. RKS gidip Honda'nın bir ürünün alıp kendi etiketini yapıştırsa markadan dolayı fiyat düşecektir. Onun dışında çok fark yok aralarında
Lastiklere kac bar hava basmaliyim bilen varmı acaba aldigimdan beri hava kontrolu yapmadım daha
Kucuk yazı yok kılavuzda yok elimde bakıp bilgi verseniz cok sevinirim ☺
Bu heriflerden motor falan alınmaz.
Sitesine baktım, kullanım kılavuzları var, ama "turing modelleri kullanım kılavuzu" diye genellemiş.
Ulen, 125cc ile 220cc motor aynı ağırlıkta mı? Aynı lastikleri mi kullanıyor?
Acayip adamlar. Alan, kullanana da Allah sabır versin.
Video nasıl yükleniyor bilen varmi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)