Sizin aldığınız bayide iş yokmuş o zmn bn motoru sipariş üzerine getirttim . Motor geldi direk servise gitti orda toplanmaya neye bayi bni aldı sanayideki servise götürdu . Motoru inceledim calistirdim bi tür attım denemesini yaptım beğenmezsen almama hakkin var her bayi bir olmuyor demek ki bnm aldığım bayiide hepsi vardı. Bn RKS den para felan almıyorum ama bı CBF i servisine götürdüm de yağ değişimi yapıp bı kaç yerine bakıyorlar en az yüz lira keydiriyorlar yalan diyebilcek varsa desin. Bn RKS yide bakıma göturdum srviside çok ii yağ değişti bütün cıvatalar elden gecdi rolantesine kadar motor herşeyiyle bakıldı 1 saatten fazla servis motorun başından ayrılamadı . Bn dedim herhalde hondadan daha güzel keydircekler . En son sordum borcumuz ne diye 40 lira abi dedi bnce birşeyi kotulerken düşünün
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------
Sevgili azcok adlı kullanıcı 250cc japon dediğin motor un markası modeli ne bilmem ama 150yi gormuyorsa sen o motoru elinden çıkar. Bn hodrimeydanim görüşelim bı yerde buluşalım sen bnm arkama bin bn bu motoru iki kişi iken 140. 150 gösteremezsem anahtarını teslim edecegim sana ama gosterirsem senin anahtarı alırım kabulsen bana dönüş yaparsın bn su an 1200km yol yaptım bu motorla bunun en az 800kmsi 2 kişi binildi bnde herşey açık bn yapmadım şeyi yaptım demem hatta söyleyeyim kendim 70 diğer 2. Kişi olan arkadaşım 85 kilo buda bı not olsun