Motosikleti araba kullanan birisine gösterdim. Yani piyasaya fiyatlara hakim olmayan birisine. Fiyatını tahmin et dedim en fazla 5-7 bin dedi. 16 bin dediğimde çok şaşırdı o kadar göstermiyor, parasını hak edecek bir görüntüsü yok dedi. Görsel de performans kadar önemli olduğu için bu yorum üzdü beni açıkçası. Henüz bizzat dükkana gidip göremedim. O yüzden satın alan arkadaşlar bol bol görsel atabilirlerse güzel olur almayı düşünen arkadaşlar için.
Bugün kendi adıma deniz sezonunu açtımyaklaşık 120-130 km lik bir yolculuk yaptım
Motosikletin yakıt tüketimi hakkında bilgi sahibi oldum,100 tl lik yakıt koymuştum ve 400 km ye geldiğimde halen 2 diş yakıt vardı,rodajda olmasına rağmen iyi diyebilirim
Bence o arkadaşa şöyle bir iyilik yapın
Burakın motosikleti,ülkede hiş bir şey üretmediğimiz için herşeyin dışardan geldiğini anlatın
Özellikle arabalardan olmak üzere,motosiklerden ve arabalardan alınan ÖTV,KDV ek gümrük vergilerini anlatın(rakamları bilmeyebilirsiniz araştırıp öğrenince şaşıracaksınız)
Paramızın yabancı paralar karşısında ne kadar değersiz olduğunu anlatın
Malı kodamanlar götürdüğü için 3 kuruşa çalışmak zorunda kaldığımızı bu yüzden alım gücümüzün olmadığını anlatın
Hayatta bana keyf veren çok az şey var arabalar ve motosikletler bunlardan 2'si ama 1.4 motorlu jeep compass 275 bin lira olmuş
Neyse demem o ki bu fiyata bu motor bedava,keşke 3 bin lira olsa,keşke land rover velar 200 bin lira olsa ve ilerde bi gün alma hayalleri kursak ama şartlar böyle üzülsekte sevinsekte böyle
Hocam sonuna kadar haklısınız. Benim demek istediğim görselinin fiyatını hak etmediğini söylediğiydi. Yani 15-16 bin gibi görünmüyordu. Bunu söyledikten sonra GSX-R125 gösterdim ve 20-25 bin gösteriyor falan dedi aynı kişi. Daha sonra MT 125 gösterdim yine fiyatını gösteriyor dedi. Hatta bu konu üstüne önemli olan görüntü mü işlevi mi diye bir süre tartıştık falan sonradan zevkler renkler tartışılmaza bağladık. Şahsen ikisi de dengeli olmalı.
Bu motosiklet piyasaya göre fiyat olarak çok uygun güzel fakat dediğim gibi gerçekte bizzat göremediğim için görsellerden böyle bir yorum aldım. Bana da sorarsanız MT 125 veya CB 125R kadar içime sinen bir görüntüsü yok görsellerden gördüğüm kadarıyla. Gerçekten gördüğümde umarım fikrim değişir.
Hocam genelde attığınız fotoğraflar çaprazdan veya arkadan. Tamamen yandan olan bir görüntüsü yok mu acaba ? Ayrıca yandan üstünde oturduğunuz bir fotoğraf olursa güzel olur.
[IMG][/IMG]
Bunlar var
Motosiklet tahmin ettiğinden daha heybetli,yazdıklarınla bence karşılaştırılmaz,yinede tasarım subjektif bişey
İçinize sinmeyen bişey almayın ama içinize sinmesi için görmeniz lazım
Pulsar 200 ns ile bu motor arasında kaldım. Pulsar alsam yeni lastik takmak gerekecek ortalama 500-600 tl ona gidecek ve bu motorun fiyatina yaklasacak. Bu motor 250cc pulsara göre daha iyi. Ilk motorum olacak benelli nin malzeme kalitesi servis ağı ve yedek parca fiyatları nasıldır acaba bilenler yardimci olursa cok sevinirim
Fiyat performans motoru olarak görünüyor. Ben de almayı düşünüyorum fakat tedarik sıkıntılı. Motosiklet bayilerde yok.
Benelli MC Logosunu yapıştırın kulübe kayıt olun arkadaşlar..
Arma Linki
Grup Linki
Benelli MC Türkiye FACEBOOK GRUBU
Ama bunlar kullanım kılavuzunda yazıyor hep.
https://ibb.co/hUrDMx
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)