Fiyat alan var mı pesin ve taksitli olarak
Fiyat alan var mı pesin ve taksitli olarak
İlanlar sahibinden n11 gibi sayfalarda var ama motor daha gelmemiş bayilere ön hazırlık yapıyorlar aradım bir iki tanesini bende. Peşinde fiyat 15.895 kredi kartı ile taksit yaparsan sa bankanın koyacağı vade farkı olur. Elden - senet gibi taksit yapmıyorlar bildiğim kadarıyla
BN251 için aramadım, leoncino için aradım(perşembe günü). Kararsız olduğumdan,Leoncino ile Bn 251 arasında gidip geliyorum
Leoncinonun nisan ayının 3. veya 4. haftasında geleceğini söyledi.
bn251 sormadım,n11'e tekrar baktım motor renk seçeneği sunmamışlar,muhtemelen sadece ilan vermişler ellerinde henüz yok
Bugün yine genel merkez ve bayiler ile konuştum,hepsi aynı şeyi söylediler,MAYIS
RKS instagram sayfasında 20 Nisan diye duyurdular. Hadi bakalım.
Herkese tekrardan merhaba,çünkü az önce motoru satın aldım
Yarın öğleden önce ruhsat ve plaka işlemlerini de halleder güzel fotolar atarım
Bu arada motosikleti gördüm ve çok beğendim
hayırlı olsun. bende bugün bayiyi aradım, en geç önümüzdeki hafta gelir dedi. Kredi işi de çözülürse bir aksilik olmadığı sürece önümüzdeki hafta içi alacağım.
fotoğraf ve ilk izlenimlerinizi paylaşırsanız benim gibi alacak arkadaşlara yol göstermesi açısından güzel olur.
birde bayiler ödeme şekline göre ne derece indirim yapıyor
Teşekkür ederim.Motosikleti inceledim biraz,kalite olarak hoşuma gitti ve beklediğimden kalıplı görünüyor
Almadan önce iskenderun bayi ile görüştüm yarın bayide olacağını söyledi,bence bu hafta gelecektir sizin ki
Ben 15.500 e aldım Adanadan
Daha ayrıntılı bilgileri tabiki de daha sonra yazarım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:32 ----------
Ayrıca bayi 10 tane istediğini ama 2 tane gönderdiklerini söyledi(ne kadar doğru bilmiyorum ama ben ordayken diğerini başka bir arkadaş almak üzereydi)
Diğer siparişlerin ne zaman geleceği konusu net değil
Piyasanın halini düşününce ABS li Metzeller lastikli(150 taban) bi motor için fiyat kötünün çok iyisi gibi bence elinizi çabuk tutun
Hayırlı olsun. Kazasız belasız sür. Görselleri atmayı unutma.
Teşekkür ederim,az önce teslim almaya gittim fakat hazırlığı henüz yapılmamış artık iş çıkışı alacam hem plaka da öğleden sonra çıkacak,kötü de olsa bir foto çektim
Ayrıca bu plaka basım ruhsat ücretleri ne kadar,şoförler cemiyetine gidince etrafını at hırsızları sarıyor
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.
Bir inceleme videosu çekebilirseniz herkes için süper olur.
Noter ücreti 140 tl falandı galiba. Plaka içinde 17 tl mi ne olması lazım. Hepsi 1 saatlik mevzu.
Sattın mı Dominarı abi ?
Hayırlı olsun Hemşerim.
Dün akşam iş çıkışı bayiye uğradım.
Kırmızı renk BN251'in aküsünü takıyorlardı.Sanırım sizin aldığınız oydu.
Plaka çıkarırken Şöforler odasına ödeme yapmadan önce,
" bağış yapmak istemediğinizi belrtin."
Teşekkür ederim ederim cevaplar için
Noter 138 tl
Plaka basım ücreti 27.5 tl
Sigorta 220 tl çıktı
Bunları sabah ödedim,sanırım tek sıkıntı şoförler odasında çünkü gider gitmez etrafınızı kalpazanlar sarıyor,gereksiz olduğu halde fotokopi çekmek isteyenler,evrak işiniz varsa bilgisayar çıktısı olmazsa olmaz deyip gelin bilgisayarda dolduralım diyenler,ayrıca aldıkları para kişiden kişiye değişiyor diye gördüm,zaten havada ki kalpazanlık kokusu her yeri sarmış
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)