Biraz geç gördüm kusura bakmayın. Geöen hafta yol sanatı kitabını aldım fakat sisteme düşmediğinden yollamamışlar. Haftaya gelir herhalde. Motosikletle 120km yol yaptım 2haftadır sürmekteyim ve şu anlık memnunum. Keyfim yerinde
Göstergeye nadiren bakmatayım ve trafikte bir kere ufak bir çarpma yaşadım. Sağdan geçiyim derken alanın darlığını fark edemeyip dokundurdum, motoru yatırmadım. Bunun haricinde şu an sadece tecrübe eksikliğinin verdiği korkudan dolayı(ki bu benim için oldukça iyi) yavaş sürerek hatalarımı o şekilde kapatmaya çabalıyorum. Aralara girmeyi de oldukça dikkatli bir şekilde gerçekleştiriyorum. Şu anlık durumlar böyle. İşin en kötü yani aslında galiba deli gibi terliyor oluşumdur. Full ekipman giyiyorum(botum yok) ve motordan indiğimde tişört su içinde oluyor. Buna da maalesef elimde bir çözüm yok.
Son olarak tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:17 ----------
Vites konusunda daha 4. ve 5. Vitese atamadım. Yenibosnada oturuyorum belki bilirsiniz kuleli, fevzi çakmak ve dereyolunda falan kullanıyorum.