evet ama satışa sunulalı çok olmamış sanırım bu arada motor cidden çok güzel görünüyormuş bence rks sitesindeki görüntüleri değiştirsin
3 ay gibi bir süredir satışta bn 251 tnt 125 ile aynı parça kalitesi var a1 ehliyeti için güzel bir alternatif.
Teşekkür ederim,
Millet olarak tabularimizi yıkmakta güçlük çekiyoruz o yüzden ilgi görmedi,ama görecektir, en sevmediğim yönü anahtar sustalı ama biraz kalitesiz onun haricinde herşeyi benim için maksimum kalitede, maks 120 km hız yaptim gayet başarılı bence, vites geçişleri efsane EN sevdiğim yönü vites, sorunsuz pürüzsüz geçişleri var. Fabrika lastikleri her markada olduğu gibi tabiki dandik, değişmesi gerekiyor ,
En merak edilen de yakıt tüketimi, litresi 6,30 iken 600 km yolda 11 litre yaktım, 6,30×11 dedigimiz de 70 lira gibi bir rakam çıkıyor, uzun yolda izmit-erdek arası) bence bedava, vites geçişleri güzel dedim ama bilmiyorum ne kadar etkiler sıfır aldığım anda motul 7100 10-40 yağ ile değiştim hemen.
Hemen hemen bütün motorlar dandik lastikle geliyor, en iyi ihtimalle idare eder lastikle geliyorlar
Bu motosikletin yakıt tüketim değerleri hakkında bilgi verebilecek birileri var mı?
Ben bahsettiğim yakıt tüketimini ortalama 100-110 ile yaptım. Motorsiklet 100 km hiz da gayet guzel stabil ve rahat gidiyor, evet yakıt tüketimi gayet başarılı motorsiklet ben cok memnunum, keza motorsiklet sadece hava degil yağ soğutmalı oldugu için motor şişti gitmiyor bayıldı dertlerini hiç yaşamadım. Şöyle birsey de var cok paranız var illa bunu alın demem asla herşeyin daha iyisi mutlaka vardır. Ancak fiyat performans olarak bence sınıfta lider.
şimdi bu motor 13 beygir mi 11 beygir mi? tamam çok farketmez ama yine de verilerin sitede doğru girilmesi lazım
Benelli İtalya sayfasında 8,2 Kw (11,1 HP )yazıyor ama aylar önce baktığımda 13 HP yazıyordu o yüzden tam olarak nedir bilinmiyor ama 11 olarak düşünmek daha mantıklı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)