Yarın bayiye gidip alışı gerçekleştiricem. Herkese teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için.
Yarın bayiye gidip alışı gerçekleştiricem. Herkese teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için.
Aldım 2 tane kalmıştı vale moto haznedar da. Birisinde çizik vardı , depodakini aldım. Bu akşam teslim edecekler.
Teşekkür ederim. Nakitte ufak indirim oluyor biraz da sizin çabanızla alakalı , ben pazarlıkla uğraşmadım. Umarım sizde hayırlısıyla alırsınız. Günlük forumdayım , elbette paylaşırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:47 ----------
Motosikleti getirdiler. Depoda boya atması vardı yani sanki birşeyle oyulmuştu o yüzden kullanmadan kilitledim. Aldığım yeri aradım yarın alıcaklar ve deponun değişeceğini söylediler. Resim nasıl yükleneceğini bilmediğim için resmini atamadım. Şimdilik bu kadar
https://hizliresim.com/
resim yüklemek için bu siteyi kullanabilirsin, insert image yazan bir resim var oraya linkini yapıştırırsan resim yüklenir buraya, fotoğraflarını ve yorumlarını bekliyoruz :D
Hayırlı uğurlu olsun kullanma fırsatı buldunuz mu acaba ?
Malesef kullanma fırsatı bulamadım. Aldığım an da depodaki olay yüzünden hevesim kaçmıştı.
Depo işi hallolur yeter ki daha ciddi, hayati bir problemi çıkmasın motorun
İnşallah bir sorun çıkarmaz.
Enteresan walla hadi sen görmedin de bir bayinin böyle teslim etmesi ayıptır. Neyse bozma moralini ve devam et. Motorunun tadını çıkarmaya bak.
Hayırlı olsun, Duruma üzüldüm çözeceklerdir,
Almadan önce mutlaka yeterli ışık altında incelenmesi, boyasına jantlarına iyice bakılması gerekiyor.
Bu motorların, diğer japon markalar gibi üretim sonrası sıkı bir test ve denetim süreci geçirmediğini düşünüyorum.
Bu gibi aşamaları ilk sahibi üstleniyor, Ben jant sorununu, yukarıdaki arkadaşım da boya sorununu tespit etmiş oldu,
Zaten bu tür süreçler için de fabrikada fazladan departman ve çalışan istihdam etselerdi motorun fiyatı biraz daha pahalı olurdu.
Ufak bir tavsiyede bulunmak isterim. Motoru ön tekerden zincirleme. Ön tekeri sökmesi çok kolaydır. Bunun yerine arka tekerden zincirleki çıkarması ile uğraşmaktan erinsinler.
Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Tel janttan zinciri geçirmek biraz zor oluyor.
Bu motorun orjinal adı nedir? Yurtdışından vs parça getirmek istesek nasıl bulabiliriz?
Depo için bugün götürcem , yarın iş çıkışı teslim alıcam. Rodaj yağını değiştirimi?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)