Aynaları nereden aldın?Konu biraz eskide kalmış. Bu model ile ilgili deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.
Motosiklet fuarında bu model gözüme çarpmıştı. Fuar ın son gününde fiyatını 5.896.- TL ye indirdiler ve ayrıca kredi kartına vade farksız 9 taksit yaptıkları için almaya karar verdim. Eyüp bayisinden motorsikleti teslim almak için kardeşim gitti. İlk olarak yaptığımız, motosikleti garajımıza teslim ettirip, üzerindeki bütün vidaları sıkmak oldu. Sonrasında ilk 800 km rodaj süresince kullandım. Yavaş ve sakin bir sürüş yaptığım için bu bölümde motosiklet ile ilgili herhangi bir sorunum olmadı. Klasik çinli motor sorunu olan vida gevşemeleri haricinde. Bunlarıda tespit ettik ve vidaları tekrardan sıkarak sorunu giderdik. Motor şu anda 2000 km üzerinde. 15 lt depo ile ortalama 460 km yol yapabiliyorum. Daha sakin kullanımlarda + 20 km daha ekleyebilirsiniz. Motorda artçı taşıdığım için, arka kapağını söktüm. Bu haliyle de gayet ilgiyi üzerine topluyor. Bakım maaliyetleri düşük. Ekstra olarak ödediğim para sadece kaliteli motor yağı na oluyor. Bunun haricinde hiçbir sorun yaşamıyorum. Motorun son hızı; düz yolda, 100-105 arasında. Aşağı eğimli yollarda 110 civarında oluyor. 90 km ve aşağı süratlerde titreşim hissedilmiyor. 90 km üzerine çıkıldığında hissedilen titreşim kullanıcıyı rahatsız etmeyecek oranda. Ben cafe racer tarzını sevdiğim için satın aldım. Motor verdiğiniz paradan kat be kat fazla dikkat çekiyor. Motor aksamı ile ilgili önümüzdeki süreçte bir sorun yaşayacağımı düşünmüyorum. Sorun olması halinde minimum maaliyet ile sorunu aşabilirim. Garajınızda kendiniz söküp tamir edebileceğiniz basitlikte bir motora sahip. Fayda maaliyet hesabı yapıldığında hiçbir zaman satmayacağım ve 2. motor olarak garajımda durabilecek ve zevkle kullanacağım bir model. Üzerinde değişiklik olarak yaptığım tek şey; aynalarıdır. Gidon topuzlarına ayna seti aldım ve görüntüsüne ekstra katkısı oldu. Bundan sonrada en fazla sticker alıp motorun görüntüsüne katkıda bulunurum. Aklınıza takılan soruları yanıtlamaktan memnuniyet duyarım.
Herkese keyifli sürüşler.
https://i.hizliresim.com/r5G1QN.jpg
https://i.hizliresim.com/4jNzg4.jpg
Memnun musun? Yani açısı yeterli genişlikte mi? ve sabit kalıyor mu?
Daha önce denemiştim 70-80 civarına çıkınca yamulmaya başlıyordu aynalar.