Yok sadece azalınca ışık yanıyor, satın almadım bayide inceledim ilgilendiğiniz bir modelse gidip bi bakmanızı tavsiye ederim gayet güzel bir motor, tam klasik retro havasında, sesi de çok güzel yalnız biraz iri yarıysanız biraz küçük kalabilir, benim altımda küçük kaldı ve komik göründü
Arkadaşlar dün satın aldım mavi renk henüz plaka cikarmadim kullandıkça yorumları yazarım...
Resim çekip koysana bakalım
"Çok Bilen Çok Yanılır"
Yürüdüğü yolda iz bırakmayan o yoldan geçmiş sayılmaz ...
Hayırlı uğurlu olsun daha çok görsel bekliyoruz :D
Saolun arkadaşlar sabah bol bol çekerim
Bu değil de k-light 202 var o fena.
Arkadaki sele üstünde olan ek parça portatif mi yoksa vidalı bir parçamı eğer çıkıyorsa selesi bayağı geniştir. Gösterge paneli çok şık ama biraz daha özellik eklenebilirdi
Bugun bende kırmızısını aldım. Gerçekten resimlerle alakası yok kırmızısı, beyazı ve siyahı yakından çok güzel duruyor özellikle kırmızı ve beyaz tam bir klasik. Ben farklı bir model icin gittim bayiye fakat cafe 152 yi görünce hasta oldum. Yarın teslim alıcam resim atarım. Bu arada merak edenler icin malzeme kalitesi bence çok iyi. Adamlar güzel ve kaliteli yapmış. Lastikler göünüşe göre güzel ve kalın. 180 ibre var. Oturuşu rahat. Arka sele açılıyor vidalı. Resimde gözüktüğü gibi ufacık değil abartmayın arkadaslar yakından gidip bakın üstüne oturun 1.85 e kadar olanlar rahat kullanır daha uzunsan zaten kross'tan başkası kesmez
Hayırlı olsun bende mavi olmasa beyaz veya kırmızı alırdım sadece ilk vitesli motorum vites göstergesi yok onu aliexpressden alicam artik...
vites göstergesi önemli değil ya o kadar 1.vites aşağı sonra yukarı oldugu için karışma ihtimali yok. gayet rahat. bu arada sesi tahmin ettiğimden iyiymiş resim nasıl yükleniyor buraya beceremedim
hızlıresim yükleden yükleyin sonra linkini buradaki cevap kısmındaki insert image yazan yere yapıştırın , bu arada evet sesi gerçekten çok iyi sırf onun için bile alınır bu motor ki doğrusunu söylemek gerekirse bu motorun çıkaracağı sesten nolur diyerek gitmiştim şaşırtmıştı
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)