bugün kemerburgaz solar beachin orda kumsalda biraz sürdüm biraz bozuk yollarda sürdüm iyi motor alan arkadaş 8 bin tl ye almış.. siyahdı benim sürdüğüm çok bir artısı yok beğendiğim yanları selesi yumuşakdı uzunyolda üzmez , çantaları kullanışlı geniş , ön fara arkadaş xenon yapmış on numara aydınlatıyordu başka ekstra bir aydınlatmaya ihtiyacınız kalmıyor..
Alan arkadaş zaten özellikle karadüzen olduğu için almış crossa falan çıkıyorlarmış şimdi sensörlü beyinli motorla düşüyoruz kalkıyoruz hopluyoruz zıplıyoruz dedi haklıda uğraşamam dedi arızaları bitmez dedi bana gelmez dedi.. haklıda bizim yanımızda yarım metre yüksekden tümseklerden zıpladılar falan..
sormadım son sürat adamların dünyası belli sürat için almamışlar mersin taşucuna gitmiş istanbuldan motorla gayet rahat gittim geldim dedi.. valiz bile almadım yanıma dedi çantaların içine tıkıştırdım pantonları tshirt terlik mayo havluyu basdım yola çıkdım dedi..
alan arkadaş gibi ne istediğini ne aradığını biliyorsan 8 bin liraya alınır bence 50cc lik motorlar olmuş 5-6 bin lira..