ben satabilirim bence de kaliteli gibi duruyor çantalar. ama ben alüminyum takacağım o nedenle satabilirim.
Fuarda üzerine oturdum amortisörler gayet esnek geldi hele de arka amortisör, kullananlar daha iyi bilgi verirler. kappa yan çantalar ile bunun çantalarını bir tutmamak lazım, çantayada göz attım esnek ama ne olur onu bilemem, fiyatı uygun olursa dominarım için düşünüyorum yoksa alüminyum çanta yaptırmayı düşünüyorum.
13 hp olduğunu belirteyim K-202 nin...
Motoru şahsen beğendim. Elbet beğenmediğim yanları var. Göstergenin tamamen eski tip analog olması ve arka frenin kampana olması çok kötü olmuş. Ama baya baya iyi duran bir yapısı var.
Foolisman arkadaşımızdan yorum bekliyoruz.
@foolishman titreşim durumu nedir dostum motosiklet hakkındaki düşüncelerin hala aynı mı?
Fuardan önce yazmıştım ön koruma ve çantalar ile bu fiyat uygun diye tepki almıştım şimdi çanta fiyatına 1.300 yazmışsınız Ne söylesem sonradan çıkıyor
Ben hala foolihman arkadaşımızdan bilgi beklemekteyim.
Motosikleti çantasız olarak satın alan var mı? Çantasız fiyat daha makul bir seviyede olacaktır paramız olunca çantaları düşünürüz. (5 - 6 Bin TL'ye motosiklet satıyorlar vergiler yüzünden 10.000 oluyor bizde nereden nasıl kırparız diye düşünüyoruz. )
Rodaj sürecini tamamlayan arkadaşlar şehir içi yakıt tüketimi, titreşim ve şehir içi kullanımda sürücüyü yoruyor mu biraz bilgi alırsak iyi olur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)