Zippo's adlı üyeden alıntı
Motorunu yeni alan arkadaslara hayirli olsun.Benim kafama takilan bir soru var..
Ozellikle cinli zibil gibi uretilen farkli 200cc lik modellere bakiyorum, hepsi birbirinin aynisi.Birbirinin aynisi bile degil hepsinde cg tip motor, farkli kasalar, ayni teknoloji,yalandan yazilma hp guc degerleri..Arkadas yazmis top speed 105 diye, top speed kiyaslamiyorum ama bu 200cc cinlilerin muhabbeti ne anlamadim.Yillardir ayni sadece etrafinda kasa degisiyor.Hicbir teknolojisi olmayan cc-guc karsilastirinca bes para etmez motorlar.Kasasi mi hosunuza gidiyor, yoksa baska bir sebepten mi tercih ediyorsunuz.Cok uzucu gercekten yanlis anlamayin bu paralara NS200, Hyosung yeni kasa GD250 N gibi motorlar alabilecekken neden bu teknolojide bir motor merak ediyorum..Az desen yakmaz, enjeksiyon yok, su sogutma yok, hiz zaten yok, gorsellik desen enduro sevenleri anlarim da bildigin bisiklet gibi duruyor bu motor.Hani desem 10 bin kusur veriliyor tamam o yok bu yok ama diger motorlardan ayiran su var diye, ben hicbisey goremiyorum.Fiyatini simdi gordugum icin yazmak istedim gercekten alim gucu bu kadar dusukken bu motoru 0 KM alip bu paralari veren arkadaslara helal olsun