merhaba
cantalari sokme geregi duydum
merhaba
cantalari sokme geregi duydum
Çantalar sökülmüş haliyle yandan çekilmiş görüntülerini de ekleyebilir misiniz?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:42 ----------
Ayrıca gaz tepkisi, çekişi,soğuk havada kalkış halinde jikle kullanma ihtiyacı, frenleme halinde lastiklerin yeterliliği,çantaları sökmeniz ne kadar zaman aldı. Km saati hızı doğru gösteriyor mu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:34 ----------
Tabi bir de alış fiyatınız. Tabi sizin için sakıncası yoksa.
Görsel ekleyecegim yandan cekilmis.
benim rk 125 im var ona gore gaz tepkisi gayet iyi durumda, seri geliyor bana. jikle hic kullanmadim marsa dokunmam ile calismasi bir oluyor gaz vermeye bile ihtiyac duymuyorum. lastikleri bana guven verdi, sansima hep yagmurlu hava denk geldi, arka fren cok cok kayma yapti dip bir sekilde basmama ragmen. cantalarin sokulmesi yarim saatimi aldi, cantadaki ledler olmasa 15 dakika surerdi ledler icin kablo kesmeye gerek yok, soketinden cikiyor sele altindan.
km saati hakkinda hic dikkat etmedim ama yanlis degildir diye dusunuyorum.
motoru bosa almaya alistim artik cok daha rahat aliyorum. vites gecisleri cok akici. 9 bin liraya aldim ben motoru 270 lira sigorta 150 lirada plaka ruhsat masrafi oldu.
arka fren kayma mı yapıyor tam basmamanıza rağmen? yavaşlama amaçlı kullanımda sıkıntıya düşürmez mi eğer çok çok kayma yapıyorsa dediğiniz gibi?
Mondial Loyal / Salcano Wolf / Motoran Karry / Regal Raptor 150 / Bajaj Discover 125 ST/ SYM Fiddle 2/ Honda Pcx 125 Motorsuz Araştırma İçerisinde
yanlis yazmisim. cok cok az kayma yapiyor dip basmama ragmen
Cevaplarınız için çok teşekkürler. Sanırım iyi bir servis hizmetleri de verirlerse diğer motosiklet fiyatlarıyla karşılaştırıldığında makul sayılabilir. Tabi forumdaki arkadaşların 8.000 gibi bir fiyat düşünmeleri de haksız değil. Ancak bahar geldikçe bu cihazda da yukarı doğru gitme hevesi olabilir..
merhaba yandan fotograf istenmisti
Gerçekten görüntü çok hoş. BMW GS gibi duruyor. İyi günlerde kullanın.
Marşa bastığın gibi çalışması güzel, demek o jikleye pek ihtiyaç duyulmayacak.
Bu motorun en büyük sorunu önden aldığı çamur banyosu. Çamur silindir havalandırma kanatlarının arasına bile girmiş. Oraları temizlemek çok zor. Ön çamurluk yapısı nedeniyle çamurluk uzatması da imkansız. Benim kullanabileceğim bir motor değil.
Foolishman arkadaşımızın sürüş konusuyla ilgili yorumlarını bekliyoruz.
Benim merak ettiğim arka fren kampana yetecek mi. Böyle bir motor yapıp neden arkaya disk koymazlar
İyi düşünceleriniz için çok teşekkür ederim, tasarım konusunda gerçekten mutlu etti beni. Umarım ilerleyen süreçlerde de aynı mutluluk devam eder.
Soğuk alanlarda beklediği oluyor o zaman bile direk çalışıyor hiç gaz vermeme gerek kalmıyor, marş sesini duymuyorum bile. Şaşırttı beni.
Bugüne uzun süreli olarak 6 motor kullandım ve aralarında en konforlu kullandığım motor. Koltuğu ve titreşim olayı inanılmaz iyi. Hala aktif olarak Rks rk 125 kullanıyorum ve parça sesleri çok fazla, onuda sıfır almıştım aldıktan hemen sonra bile parça sesi çok fazla vardı ancak winner 200 de hiç ses yok. Motorun ve egzozun sesi dışında bir ses duymuyorsunuz. Çantalarla istanbulda bu motoru kullanmak gerçekten zor, zaten ertesi gün söktüm çantaları. Frenleri bana güven verdi yani çok panik frenler yapmadım tabi ki ancak eksi bir nokta yok frenlerde, kampana olması beni pek etkilemedi ve istanbulda kullanıyorum her gün yaka değiştiriyorum yani çok fazla fren yapıyorum. Manevra konusunda ise karşılaştırabileceğim bir motor yok yani bu tarz yüksek bir motor kullanmadığım için yorumlayamıyorum, tur mesafesi gayet iyi ve trafik içerisinde çok rahat manevra yapabiliyorum ama dediğim gibi karşılaştırma şansım yok.
Genel bir yorumlama yapamıyorum direk nokta atış soru sorarsanız tüm soruları cevaplarım.
İyi günler herkese
@foolishman tekerin düz bassın dostum. Rodaj sürecini tamamladıktan sonra bizlere daha detaylı bilgiler aktarırsan seviniriz. Mümkünse arazi yolcuğu yapabilirsen bizler için çok daha iyi olur.
Aslında piyasaya bu tarz başka modeller de getirilip çeşitlilik sağlanması gerekiyor.
Hero'nun da benzer bir modeli var. Fakat, nedense getirmiyor. Fena bir motora benzemiyor.
Hero Xpulse 200
18,4 HP
Hava soğutmalı
Yakıt enjeksiyonlu
Ön arka disk fren
Hero getirse ne olur, getirmese ne olur ? Titreşim makinalarından bıktık usandık artık. Titreşimi yoksa gelsin, varsa uzak dursun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)