Merhaba Arkadaşlar,
Bende aranıza yeni katıldım 1 ay kadar oldu motoru alalı fakat sürekli kullanmıyorum. İhtiyaçtan değil maksat bir nebze olsun hevesimizi körlemek.
Motorda ilk yaptığım değişiklik ayak marşını sökmek oldu. insanın ayağına takılıyor sürekli gerekte yok zaten en kötü vurdururuz
Motorun en güzel yanı B Ehliyet ve sigorta olmaması. Tipide yakışıklı namussuzun.
Fakat 50cc. biraz güçsüz kalıyor, amacım hız yapmak değil 60-70 yetiyor ama dik ve uzun yokuşlarda durduğunuzda 20 ile çıkmak pek keyif vermiyor. kaptırıp çıkarsanız sorun yok.
iki kişi eğer bizim gibi 80 kilo ve üzeri iseniz hiç zorlamayın motor kadar sizide yoruyor
Bir çok sorun yaşayan arkadaş var ama şeytan kulağına kurşun ben bir sorun yaşamadım herşey normal şimdilik
Motoru İstanbul Vale Motor'dan aldım sağolsunlar teslim etmeden kontrol ettiler bunun bir avantajıda olabilir.
Amca oğlu da aldı birlikte Kırklareli Kıyıköy - İğneada arası dağ bayır geziyoruz çok keyifli.
Sırf yokuş meselesi yüzünden 110'luk yaptırmak istiyorum. Yaptıran arkadaşlar buradan yorumlarını yazıp bizleri bilgilendrirseler çok seviniriz.
Yeni alan arkadaşlar özellikle lastik havalarını kontrol etsinler yoksa motor yerinde durmuyor kayıyor ve çok zıplatıyor. Lastikleri indirdikten sonra konfor ve kontrol hatırı sayılır derecede arttı bizim motorlarda.
Kullanan arkadaşlarında yorum ve tavsiyelerini bekleriz.
Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.