DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
17 Ağustos 2005, 11:02
Reklamlar
-
17 Ağustos 2005, 11:40
-
17 Ağustos 2005, 11:46
Hayırlı olsun ; inşallah kazasız belasız mutlu günlerde kullanırsın dostum..
Bu arada ben de ABS ile ilgili buradaki fabrika satış mağazasından bilgi almaya çalıştım.. ABS bildiğimiz BOSCH ABS sistem gibi değil.. Ama yine de eski usul frenlere göre kesinlikle daha güvenli imiş...
Tekrar hayırlı olsun ; ben de inşallah aksilik çıkmazsa cuma günü alıyorum...
-
17 Ağustos 2005, 14:18
Yow ne almıssın öyle Görüntü ve işcilik görünümü Çok hoşuma gitti.
Umarım motoruda aynı derecede sorunsuz cıkarda bizde almadıgımıza pişman oluruz. Fiyat nedir...?
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
-
17 Ağustos 2005, 16:24
-
17 Ağustos 2005, 16:36
istanbulda bayii varmı acep
-
17 Ağustos 2005, 16:45
Aykon Elektronik
Mecidiyeköy
0212 347 3535
Ben buradan aldım.
Ama servis konusunda birşey diyemeyeceğim.
Bu motordan istanbulda 5-10 tane satılmış!
Daha çok yeni bir makina anlayacağın.
Bu arada radyatör çift fanlı.
Arka amortisörler de yüke göre ayarlanabiliyor.
-
17 Ağustos 2005, 17:31
GreatWhiteShark, peki hocam vibrasyon ne alemde varmı?
-
18 Ağustos 2005, 00:11
GreatWhiteShark, peki hocam vibrasyon ne alemde varmı?
Vibrasyon tabiiki var. Ama zamanla rodaj esnasinda azalip gececegini soylediler.Vibrasyon bence normal.
Belli kilometrelerde yapıyor.
Zaten lastiklerin 1000 km. sonra balansa girmesi gerekir bildiğim kadarıyla.
Arabalarda bile yeni lastik alınca 1000 km. kadar titreyip durursunuz.
Vibrasyondan ziyade başka sorun olmamasını temenni ederim.
Makina guclu...Goruntuye ise Cin mali demezsin.
]
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
-
18 Ağustos 2005, 13:45
-
18 Ağustos 2005, 15:27
sukida adlı üyeden alıntı
arkadaşlar meraba biz regal-raptorun türkiye dagıtıcısıyız motosiklet hakkında bilği edinmek isteyen arkadaşlar
sezartam35@hotmail.com benim msn adresim her türlü bilğiyi verebilirim
Selam, usta sensin bizi ayruntılı bilgilendirirmisin, site içerik resim
olarak yetersiz jantlarda alternatif olabilirmi...
Sağol.
-
18 Ağustos 2005, 15:42
ilk önce şunu söyliyeyim ben denizlide degil izmirdeyim denizli sarıkayalar bu aletin ithalatçısıdır bizim firmamızda izmirde bulunmaktadır ve dagıtıcılıgı üstlenmiştir, www.regal-raptor.com bu siteden alet hakkında üretici firma hakkında bilgi edinebilirsiniz ayrıca verdiğim msn adresinden mail veya caht olarak bilği verebilirim.
ama şunu söyleyebilirim üzerindeki nikelajın (çizilmediği sürece) ömür boyu paslanmamazlık garantisi, 2 yıl sınırsız km garantisi, ön frenler abs, su sogutma+çift fan, çift silindir, çift karbüratör, çift egzos ANLTILMAZ YAŞANIR........ Tavsiyem bi kere bile olsa yakından görün.........
-
18 Ağustos 2005, 17:21
Sayın Sukida,
Ankara'da satış yapan bayiiniz olmadığını öğrendim, bu konuda bir çalışmanız var mı, kısa vadede böyle bir oluşuma gidilecek mi, aksi durumda bizler sözkonusu motoru nasıl görebiliriz?
Bir de alternatifli ödeme imkanları var mıdır?
Belirli bir miktar peşin, bakiye kredi kartı vs.
Selamlar,
-
18 Ağustos 2005, 19:31
arkadaşlar tek eksiği benzin göstergesinin olmaması.motor süper.
-
18 Ağustos 2005, 22:04
Herkese tesekkurler arkadaslar.
Makina bugun de beni hic mahcup etmedi.
Bu fiyata alabileceginiz hangi makinanin benzin gostergesi calisiyor ki...Benzin gostergesi olan arkadaslardan aldigim bilgiye gore fulledikten 100 km. sonra kirmizi yaniyormus...
Benim makinada fulledikten sonra 350 - 400 km. gittikten sonra benzin silkeledigi anda bittigini anlayacakmisim ve yedek depo dugmesini cevirecekmisim. Yedek depo ile de 60-70 km. gidebilecekmisim. Aldigim firma oyle soyledi. Rodajdan sonra bu yapilan km. ler daha da artacakmis.
Su an fazla hizli kullanmiyorumda...Daha dogrusu devirli demek istedim.
-
19 Ağustos 2005, 01:18
sukida adlı üyeden alıntı
şunu söyleyebilirim üzerindeki nikelajın (çizilmediği sürece) ömür boyu paslanmamazlık garantisi, 2 yıl sınırsız km garantisi, ön frenler abs, su sogutma+çift fan, çift silindir, çift karbüratör, çift egzos ANLTILMAZ YAŞANIR........ Tavsiyem bi kere bile olsa yakından görün.........
Dostum cıvata ve somunların durumu nedir geçen Jinluncu arkadaşlar krom cıvata olmadığından paslanmaya başladığından bahsediyordu forumda.Diğer yandan abs fren hakkında da bir şaibe dolanıyor;olaya pek vakıf değilim ama bu frenleri üreten firmanın ismi sanırım ABS imiş.Kelime oyunu yani.Bizleri bilgilendirirsen seviniriz.
PRUVANIZ NETE,DENİZLERİNİZ SAKİN,
MOTOSİKLET HAYALLERİNİZ GERÇEK OLSUN! 34 HVD 12 SİYAH İNCİ
-
19 Ağustos 2005, 11:55
izmirde olan arkadaşlar benim bulundugum showroom bornova özkanlarda iş bankasını geçtikten 50 mtre ilerde buraya gelip test sürüşü yapabilir ve detaylı bilği alabilirsiniz tel:3475722 ANKARA bayis İBODİRİK MOTORSİKLET/KENAN İBODİRİK
ÇANKIRI CAD. NO:74
DIŞKAPI
ANKARA 0-312-309 87 79
umarım ankaradaki motosiklet sevdalısı arkadaşa yardımcı olmuşumdur. nikelaj dediğim ğibi çizilmediği sürece ömür boyu paslanmamazlık garantisi var, abs eger bi markanın ismiyse ve kelime oyunu yapılıyosa peki sorarım üzerine takılan abs tüpü ne işe yarıyor ? o abs tüpünün içinde pistonlar vardır ve siz ani fren yaptıgınızda hidroliği dengelemeye yarar, zaten kimse onun arabalardaki gibi beyinli bi abs oldugunu idda etmiyoki o abs mekanik bi absdir ve kullandıgınızda işe yaradıgını ğörecekisiniz....
-
19 Ağustos 2005, 12:23
peki dostum bu aletini sesi nasıl? makul derecede bi sesi varmı?yani egzoz olarak? yoksa biraz değişiklik yapmak gerekio mu? ben şahsen gürültülü olanlarını daha çpok seviorum.
-
19 Ağustos 2005, 12:40
antilimit adlı üyeden alıntı
peki dostum bu aletini sesi nasıl? makul derecede bi sesi varmı?yani egzoz olarak? yoksa biraz değişiklik yapmak gerekio mu?
ben şahsen gürültülü olanlarını daha çpok seviorum.
ewet e4 belgesi oldugu için 7 tane susturucu var içinde ve bi ellenmesi gerekiyo egzosun eger sees istiyosan zaten bu işi profesyonelce yapanlardan yardım alabilirsin
-
19 Ağustos 2005, 13:01
Dostum www.regal-raptor.com linkinden teknik verilere ulaşabilirsin.Bağlarbaşı Yopaş'a Cuma günü geliyor tekrar.
PRUVANIZ NETE,DENİZLERİNİZ SAKİN,
MOTOSİKLET HAYALLERİNİZ GERÇEK OLSUN! 34 HVD 12 SİYAH İNCİ
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler