cumartesi turuna gelenler olacakmı?
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14858
cumartesi turuna gelenler olacakmı?
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14858
erdem.gunduz adlı üyeden alıntı
Sadece pendik cadde elemanları toplanıyormuş topikte öyle diyor, sen bize soruyorsun biz bu yakadayız, demekki bizim yerimiz yok orada.
ben buralardayımda sen yoksun motorunu alan toz oluyofedos adlı üyeden alıntı
EMREUZESEN adlı üyeden alıntı
İşte budur, yahu benim daha RR'm yok ama ben bile biliyorum bu depo işini, üstelik GWS' bunu foto üzerinde bile gösterdi, ama sanırım anlatım farklılığından oluyo afallamalar. Emre iyi anlatmış olayı... Budur...
Maalesef, çok şey değişti.muhendis1959 adlı üyeden alıntı
15 - 20 sene önce sadece motor için geçerli değildi bu durum, son 20 senede memleketin anasını ağlattılar, bu tamamıyle yozlaşma ile ilgili bir sorun, bırakın motosikleti yolda yaya olarak yürürken bile otomobilcilerden neler geliyo başımıza. Çünkü bu ülkede insanları otomobil aşığı ettiler, otomobili bir statü sembolü yaptılar ve karaktersiz ve boş beyinli ne kadar adam yetiştiyse son 15 - 20 yılda, hepsi arabalarıyla kendilerini bi halt sanmaya başladılar(aklı başında insanları tenzih ederim), 20 yaşında insanların tek derdi araba almak olmuşsa memlekette, bunun ardındaki suçluları trafik dışında aramak lazım. Sosyolojik bir olgudur bu son 15 yıl...
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
herkeze selamlar sanırım yarın bende aranıza katılıyorum..yaklaşık iki aydır sadece okuyorum yazdıklarınızı..sizlere güveniyorum
muhendis1959 adlı üyeden alıntı
sen topicde yazana bakma, gelmek isteyen gelebilir.
yeni motor alacaklar elini çabuk tutsun pazartesi itibariyle RR e ve class zamlı fiyattan olacak
ARtık benim raptorumun da kapalı bir garajı oldu .Eski evin kapısını kırdırıp yeniden kocaman bir kapı yaptırdım,raptoruma feda olsun kapılar. Gören bazı tipler bu motora o para fazla 3 kaat anca eder diyor;kıskandıklarından dediklerini bilsem de moralim bozuluyor arkadaşlar
Satılık Asya125t-Spidi mont
Herkese çok selam arkadaşlar
üç gün önce bende aranıza katıldım. bir regal raptor sahibi oldum. Bu ilk motorum. motor bakarken tesadüfen karşılaştığım Erdem Gündüz'e yardımlarından ve tavsiyelerinden dolayı çok teşekkür ederim.
üç günde 200 km'i devirdim. (ist-gebze) belirgin bir şikayetim yok. sadece sabahları çalıştırırken ve vitesi boşa alırken zorlanıyorum.
herkese kazasız sürüşler dilerim.
dekoko hayırlı olsun kardeşim. pişman olmayacağına emin ol. 3 sene racing kullandım inan bu motordan zevk aldığım kadar zevk vermedi bana. kazasız sürüşler... ç.kale/asos dan emredekoko adlı üyeden alıntı
Herkese iyi günler dün motorun parasını ödeyerek işlemlere başladım sanırım önümüzdeki hafta binmeye başalayacağım. Ben 4.270 e aldım ama artık 4.490 a satıyorlar zam gelmiş... Almak isteyenler bilginize. İzmir de sadece bir yerde buldum o da tek kalmış. Şimdi oturup 130 sayfa okuyacağım rodajı yağ değişimleri bakımları vs hakkında.(bana kolay gelsin) İzmirde ikamet eden arkadaşlarla yapılacak gezilerde bulunmak tanışmak isterim. Saygılar En iyi günler sizlerin olsun.
hayırlı olsun. bende asos berhamkaledeyim akçayın hemen yanında. bu tarafa doğru gezi yapmayı düşünürsen beklerim...dishchy adlı üyeden alıntı
RR cu Çılgın Cengaver Arkadaşlara Selamlar...
Ekim 2005 de aldığımdan bu yana arka koltukla ilgili sıkıntılar rahatsız edici bir hal almıştı. Arka koltuk var ama oturulmayacak kadar sert ve küçük. Küçük olması nedeni ile arkada oturan kişinin dengesi bozulabiliyor tabii sürücününde.
Uzun zamandır bu koltuk işini halletmeyi düşünüyordum, uzun arayışlar sonunda , bir döşemeciye derdimi anlattım , bana bir çözüm buldu. Belki döşemeci ne anlar bu işlerden diyeceksiniz ama bana göre o üstad bir kişi. Şahane bir tasarım ile orjinalliği bozulmadan cok rahat bir koltuk yaptı ve monte etti.
Tavsiye Ederim..
Not:
2 aydır hiç problem olmadı hatta benim koltuktan bile daha rahat diyebiliriim.
Selam Hero
Koltuk dosemesi cok güzel olmuş ne kadara mal oldu hangi şehirdesin izmir de bunu nereden yaptırabilirim bilen var mı ?
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
Düşleyen Kardeş...
Istanbul Parsellerde bir döşemeciye yaptırdım, ama tel numarasını kaybettim, en kısa zamanda bulup yayınlarım.. fiyat olarak 60 YTL...
Hero adlı üyeden alıntı
Çok güzel olmuş güle güle kullan ama kime yaptırdın kaça mal oldu yazarmısın.
Arkadaşlar şimdi katrancıyla konuştum zam gelmiş,
ZAM ZAM ZAM ZAM
alamadık ehliyeti daha RR'ıma kavuşamiyacağım yaw habire gidiyoooo
biri dur desin
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Hero adlı üyeden alıntı
fotoğrafdaki görüntüsü harika olmuş, yaptırdığın yerin telefonunu verirsen bizde arayıp halledelim
iatambay adlı üyeden alıntı
benim bi yardımım olmadı yaw, zaten kararını vermiştin. ben sadece RR almadan önce yaptığım araştırmaları ve aldıktan sonra özellikle sapanca turun da motorun performansı ile ilgili gördüklerimi anlattım
herşeyi doğru yapıyorsan sabahları normal şartlarda zorlanacak birşey yok, ben hiç sorun yaşamıyorum. durduğu yerde vitesi boşa almada aynı sorunu bende yaşıyorum. gerçi bu bütün motorlar için geçerli sanırım.
tekrar hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim. motor kullanmaya yeni başladın, özellikle e-5 de çok dikkatli ol.
şile buluşmasında ikeada alacaksanız bir an önce almanızı tavsiye etmiştim.ehliyet olmasada olurdu.alınca kullanırdınız ne olacaktıki? hepimiz öyle yapmıştık..sezonu boş geçtiniz valla zaten sen bir vatercoloors iki..toplu alım için az uğraşmadılar.midyata prince giderken evdeki bulgurdan olmak buna denir işte..hayırlısı olsun yinedecamadan adlı üyeden alıntı
arkadaşlar motorları yeni olanların boş vitesi bulması zor oluyor diyorsunuz ya...bir iki yağ değişiminden sonra her şey düzeliyor meraklanmayın.motor yağı değişiminde şanzımandaki yağda mecburen değişmiş oluyor.çünki motor yağı şanzıman yağı aynı hazne içinde birlikte yani
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)