DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Great abi CR5 HSA getirtme imkanları var mı acaba sordun mu?(ya da yolun düşerse sorar mısın?) Önümüz kış ama kullanacaz değil mi?
Bu arada para işlerini hallettim Allah'a şükür.Büyük bir ihtimalle yarın akşam Aykon'a gideceğim.Ruhsat plaka işlemi ne kadar sürüyor?
PRUVANIZ NETE,DENİZLERİNİZ SAKİN,
MOTOSİKLET HAYALLERİNİZ GERÇEK OLSUN! 34 HVD 12 SİYAH İNCİ
Reklamlar
-
Arkadaşlar eğer sarıkayalar bujileri gönderiyorsa gerçekten çok iyi olur herkes büyük bi problemden kurtulur. Bu arada Ramazandan sonra havalar iyi olursa bi hafta sonu Raptorcular olarak buluşup İstanbul gezisi yapsak diyorum gerçi havalar baya kötü gidiyor.
Ruhsat işlemleri 2 günü geçmez
Myra aslında forumda konuyla ilgili çok yazı var okuya bilirsin bana soracak olursan motoru alalı 2-3 ay oldu, 2 bin km yi aştım, uzun yola gittim şunu söyleye bilirim Diğer Çin malı motorlarla karşılaştırılmayacak kadar iyi Benim için motorda iki şey önemli güç ve vibrasyon bu motor seni o açıdan diğerlerine göre fazlasıyla tatmin eder. ayrıca bence vibrasyonun (özellikle yüksek hızda) olmaması işçiliğin ve uygulanan mühendisliğin kalitesini gösteriyor. Su soğutmalı olması yazın istanbulun trafiği düşünüldüğünde ayrı bir avantaj bütün bunların yanında görünüşüde eklersek gerisi sana kalmış
-
Motorumu bugün teslim aldım ve Mecidiyeköy'den Beşiktaş'a kadar gayet keyifli bir yolculuk oldu. Özel plaka istediğim için plaka işlemlerimde aksilik çıkmıştı. Ben de Murat Bey de sıkıldık ve kendisi yeminli, "bir daha özel plaka siparişi almayacağım" diyor Kendi iradesi dışında aksilikler ve gecikmeler yaşadık. Neyseki halloldu ve özel plakam ile beraber motoruma kavuştum. Cumartesi Sakarya'ya getiriyorum.
İlk sıkıntımı belirtmek istiyorum: Ayak koyma yeri ile vites arası çok dar. Değil motor çizmesi, normal ayakkabi bile sığmıyor arasına. Ayak koyma yerlerini alçalttıracağım. Vitesin altına ayakkabımın burnu girmiyor. Hareket halinde zorluk çekiliyor.
[COLOR="DarkSlateBlue"][B]34 NVT 21[/B] - DADYW DD250E-9 - Görürseniz selam verin :)[/COLOR]
-
Gencadam adlı üyeden alıntı
Motorumu bugün teslim aldım ve Mecidiyeköy'den Beşiktaş'a kadar gayet keyifli bir yolculuk oldu. Özel plaka istediğim için plaka işlemlerimde aksilik çıkmıştı. Ben de Murat Bey de sıkıldık ve kendisi yeminli, "bir daha özel plaka siparişi almayacağım" diyor
Kendi iradesi dışında aksilikler ve gecikmeler yaşadık. Neyseki halloldu ve özel plakam ile beraber motoruma kavuştum. Cumartesi Sakarya'ya getiriyorum.
İlk sıkıntımı belirtmek istiyorum: Ayak koyma yeri ile vites arası çok dar. Değil motor çizmesi, normal ayakkabi bile sığmıyor arasına. Ayak koyma yerlerini alçalttıracağım. Vitesin altına ayakkabımın burnu girmiyor. Hareket halinde zorluk çekiliyor.
gencadam kardesim
debriyajın bağlı olduğu cubuğun ayarında yükseklik alçaklık ayarı var,
oradan ayarlayabilirsin.sevgilerimle çok kolayyy dert etme.. :-)
-
Gencadam
İlk sıkıntımı belirtmek istiyorum: Ayak koyma yeri ile vites arası çok dar
Öncelikle hayırlı olsun... Kazasız belasız kulanmanı temenni ederim...
Ben vites pedalını tam botun ucuna denk gelecek şekilde ayarladım ve öyle de kullanıyorum ve sorun yaşamıyorum... Ayaklıkları alçaltmaya çalışma sakın...
Birde fotoya bak... Ayaklık için en uygun ayar sanırım...
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
-
trigger
Motosikleti: ZAT 150
Tarih: 2005-10-19, 11:59:04
ya kusura bakmayın bu motor un markası nedir regal?? bi de nerede satılır anadolu yakasında veya internette sayfaaları war mı? kıl acemiler gibi bi dünya soru sordum inanamıyorum e artık bu seferlik affedin
Dostum eğer 1. sayfadan itibaren 25. sayfaya kadar okursan yeteri kadar bilgi alabilirsin bu makina hakkında...
Kolay gelsin...
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
-
06DADYW, GreatWhiteShark verdiğiniz bilgi için teşekkürederim. Pedal ayarına baktırtacağım. Ayaklıkları alçaltmayayım o halde tamam. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim, sizlere de kazasız sürüşler dilerim.
Jermill, şansımıza havalar değişti birden Branda almanı kesinlikle tavsiye ederim. Fenerbahçe Stadı'nın arkasındaki bayiilerden aldım orta boy. Tam oturdu. Fiyatlar dediğin gibi 50-70 YTL ama kesin al derim. Kedi, köpek, insanların tırmalamasından, zarar vermesinden korumuş olursun. En azından motorun çizileceğine 70 YTL'lik branda çizilsin.
Bu arada Turgay Abi, tanıştığımıza sevindim o gün. Eksozunun yeni halini sabırsızlıkla bekliyorum.
[COLOR="DarkSlateBlue"][B]34 NVT 21[/B] - DADYW DD250E-9 - Görürseniz selam verin :)[/COLOR]
-
Herkese selam bakıyorum , sayımız artıyor benim gibi yeni alan herkese hayırlı olsun ,
Valla cumartesinden beni eve koştura koştura gidiyorum akşamları bile saat 9 dan sonra kendime iş cıkarıyorum mesela ben bir balık alayım gibi..
ehliyet olmadığı için işe gelirken kullanmıyorum ama yarından sonra havalar düzelecek diyorlar riske girip işe gideceğim gibi, köprüyü geçmeye tırstıgımdan (cok ceviriyorlar diyorlar) Aykona götürüp bujileri değiştiricem.
Bu arada motorun on tarfı gidonun altına doğru bir tıkırtı gelıyor gibi , arkadan geleni buldum çantaların vidası gevşekmiş hallettim.
Bakalım yarın hava güzel olursa Oglen tatilinde Aykona götüreceğim.
Bu arada bakım cila için neler kullanıyorsunuz. Ben Sonax ın motorsiklet cilasını aldım ama daha kullanmadım. Nikelajlar için ne kullanıyorsunuz.
-
Gencadam Motorun hayırlı olsun güle güle kullan
batista123
Nikelaj için "SONAX chrom & AluPaste" var onu kullanıyorum ama çok sık kullanmak iyi değil daha çok zamanla nikelajda oluşan siyah noktalar vardır onları gidermek ve yenilemek için fazla kullanılması nikelajı inceltir 2-3 ayda bir kullanılması gerek ozaman Nikelajın yep yeni oluyor
Ayrıca depo için çizik giderici aldım oda çok sık kullanılmamalı. Zamanla rüzgardan oluşan ince cizgileri kapatıyor markası "arexons 7063 Çizik Giderici Jel"
-
Gencadam... Bende gittim o bayilere ama brandalarin kalitesi pek kesmedi beni....
Cok ince ve naylonumsuydu benim baktiklarim.. Aldigin yerin ismini hatirliyormusun?? Bu arada benim nick JemiLL.. Jermill degil..
Batista.. wallahi eger yarin, (persembe) hava guzel olursa bende aykona gidecegim.. belki rastlasiriz... Hem ayarlar felan yapilacak hemde bujiler gelmis onlari ayarlayacagim..
Krom icin bende sonax kullaniyorum ... ciddi bir yikamadan sonra sonax krom ile temizleyip uzerine cila attim.... uzunca bir sure piril piril kaliyor , su kolayca uzerinden kayiyor ve egerki islanirsa veya pislenirse temizlemesi cok daha rahat oluyor.. ama Raptor_SS'inde dedigi gibi bu tarz urunler çok sık kullanılmamalı...
Selamlar
-
JemiLL adlı üyeden alıntı
Gencadam... Bende gittim o bayilere ama brandalarin kalitesi pek kesmedi beni....
Cok ince ve naylonumsuydu benim baktiklarim.. Aldigin yerin ismini hatirliyormusun?? Bu arada benim nick JemiLL.. Jermill degil..
Jemill kusura bakma dostum dalgınlıkla yanlış yazmışım. Brandayı Mototal'dan aldım. Gri bir branda. Muhtemelen sana da onu göstermiştir. Gerçi ben yarı kapalı bir yerde bırakıyorum, o nedenle kaliteli birşey aramadım.
fes71 adlı üyeden alıntı
Çok üzgünüm ama elden birşey gelmez.Bunları niye yazıyorsun derseniz sadece dertleşmek için. Çünkü bu sıkıntıyı ve bu üzüntüyü sadece ve sadece motorcu olan anlar.
fes71 seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki... Ben de az daha alamıyordum, imdadıma banka kredisi yetişti. Nasıl heyecanla bekliyordum anlatamam. Moralinin bozuk olduğunu çok iyi anlıyorum. Ama her şerde bir hayır vardır. İnşallah en kısa sürede kavuşursun.
-
Selam evet bugun aykona ugradım kendileri dışarıdan CR06HSA buji getirmişler.
benim buji değişti debriyaj ayarlandı, vitesi biraz yukseltırdım. (Bujileri ben daha evvelden almıştım) Zincir ayarı yapıldı ve bunlara para odemdim.
Her geçen gün motora daha da alışıyorum bugun ilk defa işe gittim normalde beni servis 7:30 da alır iş yerinde 8:45 de oluruz<. oysa bugun 8:05 de cıktım 8:25 de işteydim .
Bu hafta sonu sınav var bir de su işi halledelim .
Bu arada Pazar moto gp yi planlıyorum son dakika karar vereceğim acaba girişte bilet bulunurmu?
not Ali usta bu bujilerle 98 oktan alma dedei ya 95 oktan yada kurşunsuz al diye onerdi
-
Arkadaşlar ben demiştim demek geliyo içimden artık 98 oktan kullanmıyoruz 95 bizim Motorlar için daha sağlıklı 95 Oktanla motor özellikle sabahları çok daha iyi çalışıyor 98 Oktanın performans artışı sağladığını bizzat tanıklık ettim ancak 95 Oktanla motor daha stabil çalışıyor. Sarıkayalar da 95 öneriyor bu karışıklık bütün araçlarda var nerdeyse Türkiyedeki benzin kalitesi ile Avrupa farklı oktanlar birbirini tutmuyor.
fes71 boşver takma zaten kış geldi binemiyecektin fazla yazın 2007 modeller gelecek onlardan alırsın
-
Arkadaşlar Ben Sarıkayalar'la görüştüm NGKCR06HSA Bujileri Almanya'ya Spariş verilmiş 20'güne kadar tüm bayiilerde olucakmış.
-
-
PASSAT 1.8T
Nereden: ISTANBUL
Motosikleti:
Tarih: 2005-10-21, 09:37:29
Selam arkadaşlar,
regal raptor makinasını satmak isteyen var mı
Dostum bu kadar sorunsuz ve kaliteli (fiyatına göre tabii ) bir makinanın ikinci elini bulamazsın bana göre... Ama motor gücünü arttırmak isteyen arkadaşlar olursa belki seneye ikinci eller piyasada olabilir...
Bol şans....
Motorumu seviyorum ve ayrılmak istemiyorum... Bilmem anlatabildim mi? :::mtnet4
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
-
okanogur,
Bağlarbaşında satılıyor , göztepe de ve kartalda servisi var dediler, Aykon kredi kartına taksit uyguluyor nerede ise tüketici faizinden biraz fazla ama kart kart değişiyor telefon ile ararsan kredi kartlarının uyguladıkları faizi belirtiyorlar.
Ayrıca ben aykondan aldım Ali ustanın ceb telefonu var herhangi bir sorunda geliriz dediler . Alaha şükür su ana kadar böyle bir şey olmadı.
Daha 250 km alalı bir hafta oldu.
-
-
batista123
benim motor için ali usta iki defa ümraniyeye geldi. motor arıza yaparsa geleceklerine eminim .
Kaldera o problem bende de oluyordu mesele motor çalışırken tam jikle yapma ve hiç gaz verme çalışsın çle ısıt biraz gaz verdinmi Bujileri boğuyo büyük ihtimalle bujiden bende sıfır buji bi seferde o hale geldi seninkide öle olabilir. Servisi ara hemen hallederler. tabi 98 kullanmanında etkisi olabilir ben 95 kullnırken motor çok daha iyi çalışıyordu özellikle sabahları Herkese söylüyorum 98 kullanmayın
GreatWhiteShark benim motorda 2200 km civarlarında olması lazım 1 haftadır bakmıyorum ama 2300'ü geçtiğini zannetmiyorum
-
arkadaşlar bugun ehliyet sınavından sonra bujileri söktüm.baktım her ikiside kurum bağlamış.hiç ateşleme de yapmıyordu.aldım birini elime bir kanunı servisinden aynı ölçü bujiden 2 adet aldım.ngk marka yoktu ellerinde.neyse taktım bujileri tek marş çalıştı.anlamadığım konu motor daha 16 kmde bukadar kısa sürede olurmu bu kurum bağlama işi.500 km yol yaparsınız sonra değişimi normaldir.ama 16 kmde kurum yapsın hayret.neyse önümüze bakalım biz.
bu arada sınav yerinde dostumuz greatwhiteshark ile tanıştık.motoru görünce tanıdım hemen sis lambalarından.sohbet ederken cevremiz hemen sarıldı tabiiki meraklı bakışlardan.motora ilgi yine had safhadaydı.neyse bu sınav vesilesi ile tanışmış olduk kendisi ilede...direksiyon sınavıda 26 kasımda. sanırım sınav yeri küçük bakkalköyde.bende motorumla gelirim artık sınava..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler