DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
24 Mayıs 2006, 16:13
hocam bende tam hatırlamıyom ama dediğim gibi tek egzantrik olması lazım SOCH ama DOCH da olabilir ya eğer SOCH sa silindir başına iki delikte sen aç DOCH olsun
evet bu resimlerden sonra SOCH olduğunu anlamış oluyoz ve DOCH isteyen arkadaşlara öneri iki deilk açıyonuz silindir başına
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
Reklamlar
-
24 Mayıs 2006, 16:52
arkadaşlar az önce eskişehirde ki rr bayisinde gri class modelin ve siyah e model için pazarlık yaptım... class için 5300 peşin veya 6375/17 taksit dediler.. e modeli için ise 4900 peşin veya 5750/17 taksit dediler (hepsi anahtar teslim).. bana biraz pahalı geldi siz ne düşünüyorsunuz.. eğer uygunsa hangisini tavsiye edersiniz.. yardımcı olursanız sevinirim...
not: motorlar 2 günde teslim dediler
-
24 Mayıs 2006, 16:56
emreuzesen;
egsoz için şöyle bir yöntem de bir ara yazılmıştı. ancak, tehlikeli olduğu da yazılmıştı.
şimdi iyi bir oksijen kaynakçıya gidiyorsunuz. usta, egsozun herhangi bir yerini kesmeden, oksijen ile en ucundan eritmeye başlıyor. tabi bu arada birisi egsozun üstüne su döküyormuş.. nikelajlı kısımlar sararmasın diye. tabi bunu ayarlamak ustalık istermiş. neticede.. eriyen parçaları.. uzun bir pens ile çekip çekip çıkarıyormuşsunuz.
bu yöntem pek basit değil dimi. en iyisi siz ucunu çapraz kestirip.. içinden bir-yada iki susturucu çıkarın. aslında egsoz konusunda kaldera bayağı bir yazmıştı.. geçmiş sayfalarda. ancak, şu an bıkmış olmalı ki ya yazmıyor.. yada foruma girecek vakti yok. eski sayfaları kontrol ederseniz.. oralarda bu konular çok yazıldı.. değişik kestirenler oldu. onlara özel mesajlar yazabilir.. bilgi alabilirsiniz.
Tycoon;
bahsettiğiniz xyz servisi ve x motorunun sonraki yazdıklarınızdan mondial olmadığını anlayamadım. acaba doğru mu anlamışım?
great;
nihayet uzun bir sessizlikten sonra tekrar aramıza katıldınız. söz dişliden açılmışken ve sizin de bu konuda tecrübeli olduğunuzu bildiğim için gıyabınızda soralım:
daha önceden bir arkadaş, motorun çıkış dişlisinin (zincir ile bağlantılı olanı) yanılmıyorsam 13 diş olduğunu ve bu dişlinin 15 diş ile değiştirilerek daha fazla hız yapılıp yapılmayacağını sormuştu. ben cevapsız kalan sorulara taktığım için, hatırlatayım dedim. bu mümkün mü.. regal için olabilir mi? gerçekten hız artışı yaşanabilir mi?
bu arada, akü ile ilgili aparat sorumuzun cevabı hala gelmedi. hatırlatayım. konu ile ilgili resmi de ekliyorum. bu cihaz ile ilgili benim yorumlarım var ama.. yanlış birşey yazmak istemiyorum. konunun uzmanlarına danışalım diyorum ama.. kimse çıkmıyor. yok mu aramızda bu işten anlayan birisi? nasıl çalışıyor.. ne yapıyor? merak ediyorum.
-
24 Mayıs 2006, 17:08
alikemal1972 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar az önce eskişehirde ki rr bayisinde gri class modelin ve siyah e model için pazarlık yaptım... class için 5300 peşin veya 6375/17 taksit dediler.. e modeli için ise 4900 peşin veya 5750/17 taksit dediler (hepsi anahtar teslim).. bana biraz pahalı geldi siz ne düşünüyorsunuz.. eğer uygunsa hangisini tavsiye edersiniz.. yardımcı olursanız sevinirim...
not: motorlar 2 günde teslim dediler
Ben dün teslim aldım parasını geçen perşembe ödedim. O tarihten sonra motora zam gelmediyse çok fiyat söylemiş. 4320 peşin liste fiyatı + 200 plaka masrafları.
-
24 Mayıs 2006, 17:21
-
24 Mayıs 2006, 17:47
topuz: ben bi marka sölemiyorum sonra polemik oluyo (nasıl olmuşsa gözden kaçırmışım xyz firmasını) nerden de çıkarıyosun mondial diye allah allah
az önce motorumun servis olayından sevindirici bir haber aldım.
şanzımandan gelen tıkırtının, şanzıman son dişlisinin oradaki bir somunun gevşemesi yüzünden olduğunu ve aykon da hemen sıkılıp çalışır hale geldiğini öğrendim. şimdi geriye bi plaka kaldı bakalım onuda halledebilecekmiyim bugün.
-
24 Mayıs 2006, 18:09
rr class fiyati
Merhaba,
RR Class 2006/2 model (çıkartılabilir susturuculu trombon ekzoslu) Gümüs Gri fiyatlari asagidadir. Ankara'da Marinmak bu fiyatlarla satiyor. Ayrica müsterilerine Proteck motosiklet giyimlerinde %25 iskonto ve pesin fiyatina 12 ay taksit yapiyor.
RR Class pesin fiyati : 4.790 YTL
Bonus card ile 18 ay taksitle : 5.939 ytl (330 ytl x 18 ay)
Bonus Card ile 36 ay taksitle : 7.020 ytl (195 ytl x 36 ay)
İs Bank/Maximum ve Worldcard ile 12 ay taksitle : 5.460 ytl (455 ytl x 12 ay)
Döviz kurlarindaki artistan dolayi bir zam bekleniyormus. Su anda stoklarinda 3 adet gümüs gri var.
-
24 Mayıs 2006, 18:22
Macgyver merhaba,
orjinal çantaları derimi kapladın?
Hayırsa bu çantaları nereden ve kaça aldığını öğrenebilirmiyim?
Benim motor kırmızı ve deri çantanın daha şık duracağını düşünüyorum.
Yardımcı olursan sevinirim.
Teşekkürler.
-
24 Mayıs 2006, 18:23
arkadaşlar ben dün 4.400 den bostancıdaki bayiden e serisini aldım. hatta birazdan işten çıkıp teslim almaya gideceğim. eskişehirdeki fiatta tuhaflık var kazık yemek üzeresin
-
24 Mayıs 2006, 19:00
Can. adlı üyeden alıntı
Macgyver merhaba,
orjinal çantaları derimi kapladın?
Hayırsa bu çantaları nereden ve kaça aldığını öğrenebilirmiyim?
Benim motor kırmızı ve deri çantanın daha şık duracağını düşünüyorum.
Yardımcı olursan sevinirim.
Teşekkürler.
Dostum yer doğubank işhanının yanındaki motorculardan biri ismini hatırlıyamıyorum ama bu çantaları imal edip satan tek dükkan ve birazda küçük bir dükkan. Şöyle diyeyim doğu bankın Ana kapısına doğru sokağın içndeyken solda sokağa girerken sağda 1 yada 2. dükkan.
Ok ben ordan aldım fiyatıda 95 YTL idi ben alırken ancak aynı kişiler Lütfi kırdarda 75 e satıyorlardı alacak olursan onlara bana fuarda 75 demiştiniz de pazarlık et ve al ok.
-
24 Mayıs 2006, 19:33
Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim Macgyver.
İlk fırsatta Sirkeci'ye gidip bakacağım. Bu çantaları satan tek dükkan olduğuna göre kolay bulurum. Zaten hepsi küçük bir alanda bulunuyor.
Verdiğin fiyat çiftinin fiyatıdır heralde.
Bu arada ben geçen cumartesi 40 YTL'ye (50 dedi nakit 40'a aldım) Sirkeci'den çok kaliteli branda aldım ilgilenen arkadaşlar varsa bilgilerine. Gri, su geçirmez ve her türlü hava şartlarına karşı dayanıklı bir branda. İç yüzeyi yumuşak ve çizme riski de yok.
Benimki kapalı garajda duruyor ama yinede çok tozlanıyordu. Şimdi çok rahat ettim. 2 gün önce motoru aldın ne zaman tozlandı diyen olursa bir motorum daha vardı onu dün sattım
Son olarak Unkapanındaki brandacılara da gidip araştırma yaptım. Su geçirmez olan brandaları 60 YTL'ye dikiyorlar ve motoru götürmeniz gerekiyor. Sadece tozdan korusun derseniz 40 YTL'ye dikiyorlar. Hazır brandalar 3 ebatta üretilmiş ve bizim motora orta boy cuk oturuyor.
-
24 Mayıs 2006, 19:36
EskİŞehİrde Acayİp Bİr Tuhaflik Var Tekrar Sor Bence Bu Motor Sabİt Bİr Fİyattan Satiliyor Dİye Bİlİyorum Oda 4000 Cİvari Serİsİne BaĞli Olarak BİldİĞİm Kadariyla Bİrİ 3 990 Bİrİ 4 300 KÜsÜr BİŞey Olacakti Tekrar Sor Bence Bİde Bu Satici Tam Olarak Nerde Aradim Ama Bulamadim
Palayım Amma TEK RAKİBİM ŞAHİN K :) Muhaha
-
24 Mayıs 2006, 20:50
RR İzmir Urla Motofast
Urla motofast'te
-
24 Mayıs 2006, 22:17
Arkadaşlar noluyo yahu, motorun fiyatı niye böyle değişiyomuş, benim bildiğim de e serisi 4270 + 200 plaka... Bazı bayiiler kendi kendine zam mı yapıyo, anlaşılan burada aleti biraz daha översek alamayacağız bu yaz....
Bu arada serbest piyasa ekonomisi ayağı yapmak isteyen bayiilere tenezzül etmeden en uygun bayiiden alırsak o zaman ellerinde patlar motorlar, olacağı o...
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
-
24 Mayıs 2006, 22:28
arkadaşlar selamlar.....
bugun yaşadığım bir sorun için bana yardımcı olabilirmisiniz.....
benzin musluğunu kapalı unutup marşa bastım ve ısınsın biraz diye bekledim.haliyle biraz sonra stop etti,muslugu açıp tekrar çalıştırdım ama bu seferde rolanti çok zayıf biraz bekledim ve yola çıktım fakat motor pır pır edip doğru düzgün gaz yemez oldu.debriyaj gaz yola devam ettim buseferde yolda kaldım.benzin bitti yedek falan derken benzinde ilave ettim ama çalışması çok garip bir şekilde kaldı. valla anlamadım..... sizce sorun nereden olabilir ?
bana yardımcı olmanızı rica ediyorum.
herşey gönlünüzce olsun......
-
25 Mayıs 2006, 00:29
BABAADAM slm abicim büyük bir ihtimalle karbüratörüne pislik girmiş tavsiyem benzin katkısı koy depodan egzost çıkışınakadar temizler bir depo benzine bir kapak kadar koyarsın saygılarımla iyi akşamlar abicim
-
25 Mayıs 2006, 09:53
Herkese selam arkadaşlar bizim bu RR lar yedek depoda kaç km gidiyo deneyen oldumu bu gün benzinim bitti yedeğe geçirdim ve 10km. yaptım daha ne kadar gider acaba yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
-
25 Mayıs 2006, 10:06
AloneWolf07 ne gerekvar yedek depo nekadar yapıyora yedeğe geçtiğinde kaç kilometre yol yaptın o kadar yol yapınca benzin al yedekle medekle uğraşma
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
-
25 Mayıs 2006, 10:45
clint adlı üyeden alıntı
Şimdi Nick'ini hatırlayamadığım bir arkadaş (Sanırım Petitfalcon'du) Depoyu çevirince bişey çıkıyo falan gibisinden bi şey yazmıştı... Ne oldu o iş, noluyomuş öyle yapınca sonucu yazan olmadı...
Dostum clint alem adamsın valla. Ben depodan birşey çıkacak demedimki.
Benim o mesajda yazdıklarımı yaptığınızda yani depoyu tutup sola doğru bastırdığınızda benim motorun devri yükselmeye başlıyor hemde en az 2.000 devir civarı.
Sapancaya gideceksek bir an önce organize olalım hadi çete nerdesiniz.
-
25 Mayıs 2006, 12:05
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler