DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Mayıs 2006, 11:48
arkadaşlar ben motorumu satıyorum. 2006 class modeli siyah renk. 4500 km civarında. motorumun tüm sorunlarnı zamanla çözdüm. ses sorunu kalmadı.eksozlar kesilde ve açıldı. çantalatını alır almaz söktüm. orjinal haliyle duruyor. vergisi sigortası tam. 4300 ytl istiorum. 24-02-2006 da tragiğe çıktı. ödeme şartları için arayınız. 0505 685 84 10
live to ride, ride to live
Reklamlar
-
08 Mayıs 2006, 12:54
Selam sevgili arkadaşlarım...Raptorunuzun kıymetini bilin benimki class serisi ön çatal diğerinden biraz uzun ve sanıyorum beygir gücü de diğerinden biraz fazla...uzun ve boş asfalt yollarda bu harika makinanın keyfini sürüyorum diyeceğim şu ki iyi ki RR almışım gezilerde Harleyci kardeşimle peşpeşe gidiyoruz millet Harley mi? diye sorduğunda gururla hayır RR diyorum...T gidonun uzun yolda sagladığı kullanım kolaylığı ve verdiği zevki ancak kullanırsanız anlarsınız...daha ne diyeyim haa bir de uzun yolda tam tamına 100 km de 3.7 lt yakıyor...Allah isteyen tüm kardeşlerime RR versin...sevgiler sunuyorum
-
08 Mayıs 2006, 12:55
fes71 adlı üyeden alıntı
İstanbul Regal'ci arkadaşlar bugün aranızda olmayı çok isterdim ama Cumartesi nöbetçiydim ve bu sabah 11.00 gibi eve gelip yattım.Kalktığımda saat 15.00 olmuştu.: .
fes71, aramızda olsan sevinirdik. Bir dahaki sefere görüşelim..
Rüzgarınoğlu adlı üyeden alıntı
Değerli Arkadaşlar,Trader arkadaşımızın, çay bahçesindeki sohbetimizde yaptığı "Esenköy "( Yalova) önerisi oldukça güzeldi. 14 Mayıs Pazar için hava durumu tahminlerini de izleyerek bu geziyi programlayabiliriz.
Bu konu gelişirse "Duyurular "başlığı altında katılımcı listesi de oluştururuz.
Ne dersiniz ?
-
08 Mayıs 2006, 14:14
aytek abi esenköy gezi konusunu trader değil olcan söylemişti sanırım
-
08 Mayıs 2006, 14:28
arkadaşlar motorumuz ozamana kadar gelir vede teslim edilirse esenköye benide dahil edersiniz umarım.hem tanışmış oluruz.hemde orada yerimiz var sanırım daha güzel bir ortama katkımız olur.
hepinize kazasız sürüşler diliyorum......
-
08 Mayıs 2006, 15:34
kaldera adlı üyeden alıntı
aytek abi esenköy gezi konusunu trader değil olcan söylemişti sanırım
Olcan kardeşin Yalova merkezde evi var. Yöreyi ikisi de biliyorlarmış. İlk öneri trader'den.
trader nerdesin kardeşim?? Kendini savunsana...(Seanstadır muhakkak )
-
08 Mayıs 2006, 15:47
nightwatcher adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ben motorumu satıyorum. 2006 class modeli siyah renk. 4500 km civarında. motorumun tüm sorunlarnı zamanla çözdüm. ses sorunu kalmadı.eksozlar kesilde ve açıldı. çantalatını alır almaz söktüm. orjinal haliyle duruyor. vergisi sigortası tam. 4300 ytl istiorum. 24-02-2006 da tragiğe çıktı. ödeme şartları için arayınız. 0505 685 84 10
Dostum neden satıyosun cillop gibi motoru??Bir de 4,300 bana biraz fazla geldi sıfırı 4.600 su an class serisinin
Satılık Asya125t-Spidi mont
-
08 Mayıs 2006, 16:12
talkie adlı üyeden alıntı
Dostum neden satıyosun cillop gibi motoru??Bir de 4,300 bana biraz fazla geldi sıfırı 4.600 su an class serisinin
bence de biraz fazla olmuş sanki.
alım satımıda hesaplamalı
güzel bakan , güzel görür.
-
08 Mayıs 2006, 16:16
fes71 adlı üyeden alıntı
Eve döndüğümde sol taraftaki nikelajlı yuvarlağın göbeğindeki büyük vidanın yolda düştüğünü gördüm
. Arabayla resmen geri dönüp dolaştığım yerlerde aradım.Tabii bulamadım canım sıkıldı
.Aykon bi güzellik yapar artık
. Uğur Abi bu arada avatarın güzel olmuş
.
sevgili arkadaşım bu cıvata gevşemesi düşmesi durumları ikitekerlerin çoğunda olur.
olmaması için basit bir önlem var aslında haftada,on günde bir yoklayın gördüğünüz tüm cıvata ve somunları.en az beş dakıkanızı alır.yapın bunu bakın bir tane cıvata kaybediyormusunuz yollarda..
ayrıca avatar içinde teşekkür ederim.fotoshop ta hazırladım onu.aslında daha janjanlı, kımıl kımıl olanlarda var..isteyene yaparım..ama türk ve osmanlı motifleri mesajlı olmak üzere.arkada mehter marşı çalanından..dur bakiim bende çok bayrak sancak flama resimleri var.bunları siteye koyayım.paylaşım olur..
fedos adlı üyeden alıntı
bence de biraz fazla olmuş sanki.
alım satımıda hesaplamalı
bırak motorun fiatını dostum..ikinci eli piyasa yapar fenamı.....sen nerelerdesin ahanda geldik istanbula yoksun ortalarda
dogma adlı üyeden alıntı
Olcan kardeşin Yalova merkezde evi var. Yöreyi ikisi de biliyorlarmış. İlk öneri trader'den.
trader nerdesin kardeşim?? Kendini savunsana...(Seanstadır muhakkak
)
tamam dediğinden olsun kabul...
esenköy gezisi için diyeceğim odurki..
siz açın bir başlık..durumum hafta sonuna doğru belli olacaktır..istanbulda olduktan sonra değil esenköye ermenistana bile giderim.hatta yalovaya sizden bir gün önce gider sizleri feribot çıkışında bile beklerim..
isterseniz afyona gideriz..ikbalde yada diğer termal tesislerde kalırız bir gecede......şte burda olurmuyum olmazmıyım orası belli değil.ne biçim işim var benimde yaw
fedos adlı üyeden alıntı
[I]
sevgili uğur abi,sonunda hoşgeldin
valla haklısın bizim yakada bi organizasyon ile buluşalım artık
bu hafta sonu yine çete buluşmaya hazırlanıyor takıl muhakkak
-
08 Mayıs 2006, 16:51
bırak motorun fiatını dostum..ikinci eli piyasa yapar fenamı.....sen nerelerdesin ahanda geldik istanbula yoksun ortalarda
sevgili uğur abi,sonunda hoşgeldin
valla haklısın bizim yakada bi organizasyon ile buluşalım artık
güzel bakan , güzel görür.
-
08 Mayıs 2006, 17:43
dogma adlı üyeden alıntı
trader nerdesin kardeşim?? Kendini savunsana...(Seanstadır muhakkak
)
Abı selam
Bana her yol uyar.. Esenkoy dersenız gıdelım derım.. Ben yolu bılıyorum
Bu arada asagıdakı lınkte yazım var abı elestırılerınızı beklerım
http://www.haberturk.com/newengine.p...haber&@=226821
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
-
08 Mayıs 2006, 18:04
abi şu anda 4900 YTL alan olsun fiyat ayarlanır.
live to ride, ride to live
-
08 Mayıs 2006, 19:48
Arkadaşlar hepinize merhaba bi konuda yardımınıza ihtiyacım var yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim daha öncedende yazdığım gibi iki haftadır RR clas siyah beklemekteyim bu gün yine Antalya bayine gittim ve bana motorun daha gümrükten çıkmadığını söylediler.Motorun gümrükten çıkıp çıkmadığına dair bi bilgisi olan arkadaşlardan haber bekliyorum
-
08 Mayıs 2006, 20:44
AloneWolf07 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar hepinize merhaba bi konuda yardımınıza ihtiyacım var yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim daha öncedende yazdığım gibi iki haftadır RR clas siyah beklemekteyim bu gün yine Antalya bayine gittim ve bana motorun daha gümrükten çıkmadığını söylediler.Motorun gümrükten çıkıp çıkmadığına dair bi bilgisi olan arkadaşlardan haber bekliyorum
ben de bekliyorum ama siyahı yok,sanırım bayideki griyi alıcam o da hoş görünüyo
Satılık Asya125t-Spidi mont
-
08 Mayıs 2006, 21:16
nightwatcher adlı üyeden alıntı
abi şu anda 4900 YTL alan olsun fiyat ayarlanır.
Alacak olanın en az 250 YTL notere ve 55 ytl kendi yaparsa trafiğe vereceğini hatırlatmak isterim. Muameleciler 350 den açıyor kapıyı bilginize..
Uçurumları sevenlerin kanatları, rüzgarı sevenlerin ise motoru olmalıdır...
-
08 Mayıs 2006, 21:49
-
08 Mayıs 2006, 22:19
gyazici adlı üyeden alıntı
Aman abı estgfurullah.. aytek abımız varken bıze laf dusmez. zurnanın son delıgıyız bız.. elımden ne gelırse emrındedır hocam
selamlar
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
-
08 Mayıs 2006, 22:21
Super Moderator
gyazici adlı üyeden alıntı
Pazar günü benim de sol tarafımda, hemen yanımda bu özelliklere sahip biri oturuyordu...
Sevgilerle...
Uğramadıysanız Duyurular bölümündeki topiğe fotoğrafları ekledim.
-
08 Mayıs 2006, 22:32
RR deki paslanma sorunu...
Arkadaşlar, malumunuz RR mi geçtiğimiz cumartesi yıkadım. Çatalındaki pas delikleri var (sanki iğne ile delik delik olmuş gibi leke diil yenii) ve ön çataldaki farın altında yazı olan plastik parçanın nikelajı dökülmüş. Sizce bu normal mi ve değil diyorsanız garantiye girer mi? Elimde belge ve garanti kağıdı olmadığından inceleyip fikir sahibi olamadım. Bilenler bilgi verirse sevinirim.
Not1: Ayrıca başka vida ve birleşme yerlerinde örneğin Peglerin altında, koruma demirlerinin montajına yakın yerlerde de paslanma gördüm. Bu kadar yeni bi makiede garip geldi yaa..
Not2: Malumunuz doğru dürüst kullanamıyorum bana yakın bir yerde b buluşmamı ayarlasamda bu taraftamı tanışsak RRci dostlar ne dersiniz? ÇAmlıcadayım, Emniyet mahallesi denen yer. Sıcak bakarsanız olaya yer araştırmasına geçeyim. Ya sabah erkenden giderim yada ite ite getirirm.. Hırs yaptımda
Uçurumları sevenlerin kanatları, rüzgarı sevenlerin ise motoru olmalıdır...
-
08 Mayıs 2006, 22:37
Super Moderator
Mr.Wish, ben de Çamlıca'dayım ve pazar günü buradan gittim Bostancı'daki buluşmaya, keşke sen de gelseydin. Bunun dışında ikimizin de uygun olduğu zamanlar ayarlayabilirsek, buralarda beraber geziler,buluşmalar düzenlemek iyi olabilir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)
Bu Konudaki Etiketler