ben dadyw class modeline aşık oldum galiba
en ucuz nerde kaça var ? taksitli bir örnek ödeme tablosu var mı?
ben dadyw class modeline aşık oldum galiba
en ucuz nerde kaça var ? taksitli bir örnek ödeme tablosu var mı?
Göztepeli arkadaşımız haklı bugun bahsettiği motoru ben de gördüm bayide motorlara bakarken bisan cok hafif bir motor ve pek karizması yok ve abartılı bir fiyatı var.Kanuni 4,400 bisan 4,900 bana verilen fiyatlar...
Class almayı düşünüyorum ama t gidon bana da Mr.Wish gibi pek çekici gelmedi fiyatsa 4,600..Kısmetse bir ay sonra ben de Raptorlanıyorum
Polo dostum sanırım ikimiz de aynı aşka düşmüşüz görmek için bayinin önünden geçip duruyorum bi haftadır
Satılık Asya125t-Spidi mont
Bu kadar teknik yorumların arasına buluşmayla ilgili yazı yazmak istemezdim ama....
Ben pazar günü geleceğimi söyledim. Niyetli başka adamlarda var ne güzel. Tek sorunumuz birinin çıkıp "şu saatte falanca yerde" dememesi...
Anadolu bilmem, o yüzden yeri başka biri söylesin. Hatta söylemesin, Bostancı Beers dediğiniz yere gidelim. Ama sabah 10'da değil tabii ki. Kahvaltı ya da piknik değil, çay kahve içmeye gidiyoruz. O yüzden diyorum ki;
Pazar günü saat 12:30'da Bostancı Beers'tayız.
Peki bana ne oluyoda kafama göre karar veriyorum? Onu da şöyl izah etmeye çalışacağım; Cuma gecesi bitmek üzere, zaman daralıyor, bir yerde mutabık kalmamız gerekiyor ve ben lapbadanak dalıyorum. İtirazı olan varsa hemen etsin ki millete ulaşma derdimiz minimumda kalsın. İtiraz eden yoksa yukarıdaki ilan geçerlidir. Keeway'cileri toplama işi bunu okuyan ilk keeway'linin eline kalmıştır. İlgisiz davrananın canı çıksın
Okuyan ilk Keeway sahibi olarak, üstüme düşen görevi yaptım, Superlight topiğine mesajı ilettim. Bundan sonrası ne olacak bakacağız?
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
bende mecidiyeköydeki bayiye bakıcam, gidonunu değiştirirler mi acaba
keeway 250cc 3590 ytl idi ama bu daha iyi galiba, bütçeyi zorlayacak...
evi yaptıracaktık güya
RR ARKA TEKER SERVİS SEHPASI YAPIM RESMİ
Teknik resimden anlayanlar rahatça kavraya bilirler
Ama herkesin anlayacağı bir şekilde resimi kroki olarak çizdim
Umarım faydalı olur. Kendi motorunun bakımını yapanlar için yararlı olabilir
fazla maliyeti yoktur. Ben yaptım çok kullanışlı. Hatta sehpada iken üzerine binebilirsiniz.
Resimde her türlü açıklamayı yaptım.
Yeri müsayit olan arkadaşlar bunu bir kaynakçıya yaptırabilir.
Yapım aşamasında motor üzerinde ufak bir iki ölçü denemesi yapılabilir.
Güle güle kullanın
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
Dostum bu sehpanın eni kaç santim?Bir de en uca iki tekerlek ya da rulman monte edilse daha kullanışlı olur sanırım.
PRUVANIZ NETE,DENİZLERİNİZ SAKİN,
MOTOSİKLET HAYALLERİNİZ GERÇEK OLSUN! 34 HVD 12 SİYAH İNCİ
Haklısın ölçü belirtmemişim. dıştan dışa 45 cm. Ayrıca ilgilediğin için saol. Bu sehpayı aslında kendim yaptım. Yapım sırasında motorun duruşu itibariyle üzerinde prova yaptım.fes71 adlı üyeden alıntı
A Açıklamasındaki yuvarlak demirler şasinin altında janta ve vida başlarına değmemesi için ölçüde prova yaptım.
Eğer sende yapacaksan ölçülerde prova yap..
RR dik konumda arka teker ekseni, zeminden yüksekliği 25 cm dir. Teker sehpadayken zeminden 4 cm yukarı kalkmış oluyor.
Küçük bilya veya Tekerlek monte edildiğinde çok güzel olur. Bumu bende düşündüm şimdilik gerek görmedim.
Ama çok işe yarıyor.
Sehpada iken park edersen benzin musluğunu kapatmana gerek kalmıyor.
Sehpadayken motoru çalıştırabiliyosun. Gerekli bakımları yapabiliyorsun. Sesleri dinleyip arıza analizi yapabiliyorsun.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
İzmir r&r ciler
pazar sabahına kahvaltıya varmısınız.eğer katılım olursa plan şöyle;
pazar sabahı 9:30 buluşma (yer belirleriz)
çiçekliköyde köy kahvaltısı (7 ytl )Harika kahvaltı
sonrası duruma göre
varmısınız .lütfen gelecekler bildirsin forma veya özele.
hadi izmir bir organizasyon yapalım artık.tanışmış oluruz
NOT:davet tüm motorcu arkadaşlara da açıktır
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24135&highlight=salih[/url]
Pazar günü saat 12:30 bostancı beer'ta bende olucam!
Artık gün ve saat netleşti diğer regalci arkadaşlardanda katılım bekliyoruz
yenı motorumla ufak bır sorun kullanıcı hatası olarak soyleyebılırım motorumu sogukken jıklesız calısmıyormus motoru calıstıramadım anca ılgılı servıs aykon konu ıle hemen ılgılendı oaradan murat beye ve servıs sorumlusu alı beye tesskur ederım bızzat motrun bulundugu gazosmanpasaya kadar gelıp gereklı bılgıyı verdıler ılgılerı benı cok mmnun ettı
merhaba arkadaşlar.uzun zamandır başlığı okuyorum.şuan A2 ehliyet için kurs olayındayım.en kısa zamandada motor almak istiyorum.sanırım sizin sayenizde bende R&R alıcam.hepiniz sağolun.
yarın bi aksilik olmazsa bende gelicem.
evet nihat 12:30 dedi bu saate mutabıkım,uğur abi senle maltepe migrosun oradaki burger king in önünde buluşalım mı saat 12:00 da ,bu arada aytek abi evin zaten bostancı beers a çok yakın gelmemezlik etmezsin değil mi seni de bekliyoruz,keeway cilerden rüzgarınoğlu geliyor(hboyraz'ın haberi var değil mi abicim),aidikurt seni de bekliyoruz ha ona göre
tamam bence sorun yok gibi de....kimler geliyor,yanında kimse getiren varmı bostancıya sonuç olarak..onu bir anlasam..gyazici adlı üyeden alıntı
Ben büyük ihtimalle geliyorum, yalnız 12.30'dan sonra çok fazla duramayacağım. Saat 10.00-11.00 gibi gelmeyi düşünenler vardı, hala varsa onlara katılabilirim.
gyazici adlı üyeden alıntıOldu bu iş. Diğer gelecek arkadaşlara da şimdiden hoşgeldiniz diyorum.kaldera adlı üyeden alıntı
Kaldera abi o motora tek binilir mi? Artçı koltuğuna yazık değil mi? O zevk mahrum kalıp evde oturacak insana yazık değil mi? Ben yalnız gelmiyorum abi, onu bi anlamış ol madem istedin
SORU 1: Bostancı'ya nasıl gidilir?
SORU 2: Hadi gittik, Beers denen yer nasıl bulunur?
SORU 3: (Bonus Soru) "İlk iki soruyu boşver, madem avrupa'dan geliyorsun gel seninle Şişli'de, Mecidiyeköy'de ya da 1.Levent BP'de buluşalım" diyecek bir insanevladı var mı?
SORU 4: (iç hesaplaşma) Ben nasıl İstanbul'luyum yaa?
beyler...hakikaten bugün " Allahın sopası yok..." denen laf var ya...aynen ondan o geldi başıma yani.. .simurg un ahı mı tuttu ne...uzatmayayım...arkadaşlar ben bugün rator efendiyi doyurmayı unuttum...o da aç ayı oynamaz der misali beni...YEŞİLDERE ÇEVRE YOLUNDA...ortada bıraktı....yani BENZİNİNİMİZ BİTTİİİİİ.... .adam haklı aç ayı oynar mı...bu arada hesaplama fırsatı da buldum....bugüne dek aldığım 50 YTL lik benzin ile tam 453 km yol yapmışım şehir içinde...bu da aletin km de yaklaşık 11 kuruş yaktığını gösterir ki bunu yazan arkadaşlar haklı çıktı.Abi yeşildere de kalmak da bir ölüm beee....bu arada benden daha tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak....hangi viteslerle kaç km ye çıkıyorlar....bu arada benim raptor 453 km de ve ben daha seyir halinde 60 km yi geçmedim.... acaba iyi mi yapıyorum yoksa kötü mü? bir de acemiliğimizden olsa gerek motor bazen stop ediyor...bunun bir zararı olur mu? (ARKADAŞLAR SAKIN HA YEDEK DEPO VAR...BEZİN BİTİNCE MOTOR ÖKSÜRÜR HEMEN YEDEĞE GEÇERİZ DİYE ALDANMAYIN...BENİMKİSİ HİÇ SİLKELEMEDİ...ALETİNİZİ BENZİNSİZ BIRAKMAYIN....KEYİFLİ SÜRÜŞLER HERKESE....)
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=13416
Baktım açan yok ben açtım topiği.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=13416
Hiç olmazsa buradaki arkadaşların kafasını şişirmeyelim.
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)