Öncelikle herkese selamlarımı iletmek istiyorum
Siteye bir kaç gün önce üye oldum ve bu ilk mesajım
Hemen gelir gelmez acil yardım talebinde bulunmak istiyorum, motor alma arefesinde biri olarak tecrübeleriniz bana yol gösterecektir, şuan kafam baya bir karışık durumda
Uzun bir araştırmadan sonra Regal Raptor DDE9 modelini almaya karar verdim hem fuarda hem mecidiyeköyde iyice inceledim fakat aklıma takılan soru işaretleri her zaman için var, bu makineye uzun yolda ne kadar güvenebileceğimiz, bu sitede regal kullanıcısı oldukça fazla onun için tecrübe ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim, malum motor olunca insanda durmadan gezme hevesi oluyor, bende yol yapmayı seven bir insan olduğum için (mesela canım sıkıldığında arabayla tekirdağa köfte yemeye gidip geri dönmek gibi) uzun yolda sorunsuz bir makine olması benim için önemli, regalin palaka ruhsat olayı 4500 ytl yi buluyor, hani diyorum ki bunun yerine üzerine biraz daha çıksam ikinci el bir japon alsam mı diye, öyleki siteleri araştırdım, 98 model 250 lik az km de viragolar hatta 535 lik ler bile var 95 model gibi 5000 ytl civarında, kararsız kaldığım nokta burası işte
bana burda yardım ederseniz sevinirim hangisini yapmalıyım? Regal mi virago mu? Regalin kısa vadede ikinci elinde kaybettireceğini iyi biliyorum, 97 model 250 lik virago satışta karmı zarar mı ettirir bilemiyorum. Aslında gönlümde yatan aslan drag star ama hemen üzerine çıkmak istemiyorum önce biraz pişmek lazım
ama 89 model taş gibi E30 BMWem ile takasa girecek bir drag starcı varsa hiç düşünmem bunuda yaparım atın ölümü arpadan olsun
şimdi değerli arkadaşlar konuya vakıf oldunuz hangisini seçeceğimi sizin yardımlarınız gösterecek, 4500 e alınacak regal mi 5500 e alıncak virago mu, özellikle regal kullanıcıları yardım ederse sevinirim, 1 artçı ile uzun yolda bu motor ne durumda olur, hepinize saygılar ve sevgiler