Maalesef HJC markasını bilmiyorum, duymadım.camadan adlı üyeden alıntı
Bilen bir arkadşımız varsa yardımcı olabilir.
Maalesef HJC markasını bilmiyorum, duymadım.camadan adlı üyeden alıntı
Bilen bir arkadşımız varsa yardımcı olabilir.
[FONT="Verdana"][B]Woaki kamina, tekabuki nanna. Umsala bimsasa, bimsa namba![/B][/FONT]
[B][FONT="Verdana"][COLOR="Red"]Free Rider[/COLOR][/FONT][/B] --- [B][COLOR="Blue"](FReaK, hiçbir gruba üye değildir; Özgürdür.)[/COLOR][/B]
Buarada servise çok güvenmeyin dikkat edin adamlara itimat etmeyin benden söylemesi!!!
macgyver hayrola ne oldu. servisle ne problem yaşadın anlat bakayım....
güle güle kullan güzel olmuş farlar. bu arada korna kapağıda almışsın sanırım. nerden teymin edeceğimizi yazarsan sevinirm kib
Mcgyver sisler güzel olmuş, form olarak motorun farına uygunlar sanki orjinalmiş gibi görünüyolar. Motorumu alınca ben de yaptırırım böyle iyi oluyormuş yav...
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
arkadaşlar merhaba herkese. daha önce buraya küçük bi msj atmıştım ama sanırım becerememişim. neyse artık. arkadaşlar bir aksilik olmasa eğer 1,5 ay sonra ben ve en yakın arkadaşım arnıza katılıyoruz. kendimize birer RR alıp aynı tadı yaşamak istiyoruz. bu forum bu konuda oldukça yardımcı oldu. herkezin ellerine sağlık. kazasız belasız sürüşler
selam arkadaslar....
teknik olarak bende artık relaimi aldım.cumartesi mecidiye köydeki satıcıya geliyor motorlar,samırım ruhsat pilaka çarsamba gunu binicem motora.....
simdi sıra ehliyette
hepiniz sevgiyle kalın.........
macgyver sis farları kaç amper akü ile ilgili problem çıkarttımı
macgyver sis farları kaç amper akü ile ilgili problem çıkarttımı
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"]RR250cc [/SIZE][/FONT]
Bende bugün rr aldım. çok mutluyum. motor çok güzel daha acemiyim alışamaya çalışıyorum...
Antakya / Hatay
Sevgili ahmetözgür;Sana Regal'inle zevkli,kazasız sürüşler diliyorum.Tekrar hayırlı olsun.Lütfen dikkatli kullan ve kaskını mutlaka tak.Bu arada Regal'lerini yeni alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum.Sevgili Regal'ci dostlarım,daha büyük cc motosiklet kullanma arzumu daha fazla frenleyemediğim için,çok sevdiğim ve beni hiç yormayan,sekiz aylık birlikteliğimizde bana çok hoş anlar yaşatan nazlı kızım Karatay'ımı,O'na en az benim kadar iyi bakacağına emin olduğum Ahmetözgür'e verdim.(Sattım diyemiyorum,ağır geliyor)Eğer kabul ederseniz(ki başka çareniz yok,atsanız atılmam,satsanız satılmam) Honda cbf 500'ümle gene sizlerle olmak istiyorum.Hepinizi saygıyla selamlıyorum.ahmetözgür adlı üyeden alıntı
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
MacGyver kardeş, ne kadara, nerden aldın bilgilendirebilirmisin? Direk faramı bağladın yoksa ayrıca anahtarmı taktırdın?
Uçurumları sevenlerin kanatları, rüzgarı sevenlerin ise motoru olmalıdır...
free_eagles kardesim birdaha okursan yazımı eleştirmek yerine fikir üretsen daha mantıklı olur.ben orada ne yazdım COKTA KATKISI OLAMAYAN yazdım.bi radyotor veya lastik vs.. den dahamı önemli tabiki yararı var zaten olmasa koymazlardı.bana bu eksozun başka yararlarının ne olduğunu yazan bir kitapçık gönderirisen sevinirim.10 senedir araba modifiyesi ile ilğileniyorum demekki eksiklerim varmış.
motociklet
dün aksam regal raptor kullanan arkadasların listesi yapılmış. bilgisi olan var mı acaba..(plaka ve isim listesi)
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=12269
sizde katılın oyunuzu kullanın doğru olan kazansın böyle olmaz model sayfasında reklam ediyorlar sonra girip manüple etmeye çalışıyorlar oylamayı
Bastığın yerleri \'toprak!\' diyerek geçme, tanı:
Düşün altında binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:
Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı.
Aziz Üstad Mehmed Akif Ersoy
ben regal bulamıyorum almaya, millet harıl harıl regal alıyor. el altından mı satıyorlar bunları? nedir arkadaşlar?
May the Force be with McLaren Mercedes
Benden ve bir çoğumuzdan eski bir Regal'ci olarak herzaman bizimle olmanı isteriz tabii ki. Sana danışabileceğimiz bir çok şey olacaktır. Honda CBF500'ün hayırlı olsun. Kazasız belasız, güvenli ve keyifli sürüşler!guven61 adlı üyeden alıntı
herkese oncelikle merhaba.....ben de bir rr sahibi olmak istiyorum ama ankarada nerde nasıl ve hangi fiyata bulabilecegimi bilmiyorum....4000 ytl civarinda butcem var ve en uygun(en guzel)olarak bu motoru gordum....bana bılgı verırsenız en kotu 2 hafat ıcınde aranıza katılmayı ısterim....simdiden yardimlariniz icin tesekkür ederim.....saygilar...
Watercolours merhaba eğer ikinci el istersen R&R 250E-9 satıyorlar.Fiatı3500 YTL.İlgilenirsen.Balıkesirde, Kırmızı.Malumat.Sağlıcakla kal.http://www.superevariders.com/html/m...ds&id_ads=1549 Ayrıca bu adrese bir bak.
BOZKURT
KUBA 150-25
selam bozkurt. ben sıfır istiyorum, hem de siyah istiyorum. mallar gümrükte bekliyormuş diye duyuyorum ama sıfır alan nereden alıyor, merak etmiyor da değilim.
May the Force be with McLaren Mercedes
lutfen biri bana yardim etsin....
http://www.yellowrockmotorcycle.com/djwish adlı üyeden alıntı
Bu sitede bayiler kısmında nerede hangi bayi olduğunu ve iletişim bilgilerini görebilirsin.
Kendileri fiyat konusunda sana daha doğru bilgi vereceklerdir.
McGayver; Sisleri nerede ve kaça taktırdın bilgi verebilir misin?MACGYVER adlı üyeden alıntı
[FONT="Verdana"][B]Woaki kamina, tekabuki nanna. Umsala bimsasa, bimsa namba![/B][/FONT]
[B][FONT="Verdana"][COLOR="Red"]Free Rider[/COLOR][/FONT][/B] --- [B][COLOR="Blue"](FReaK, hiçbir gruba üye değildir; Özgürdür.)[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)