Bilge®Gölge adlı üyeden alıntı
Gölgenin Seyir Defteri: Km.2,900
Petitfalcon kardeşim
Sigortayı, konvansiyonel soketli sigorta ile değiştirebilirsin. Benim ilk yaptığım işlemlerden birisi bu olmuştu. 15 amperlik sigorta takıyorum. Hem kullanışlı, hem de bütün benzin istasyonlarında yedek bulabiliyorsun. Dişi soket yuvasıyla birlikte alıp, cam sigortanın iki kablosuna bağlaman gerekiyor.
Ankara' dan MotoGP' ye gidecek RRcılar var mı bilmiyorum. Ben Pazar günü yarışa geliyorum. Cumartesi günü öğlene doğru yola çıkacağım. Buradan katılmak isteyen arkadaşlar varsa beraber gidebiliriz. İstanbullu RRcı dostlarımızın, MotoGP için organizasyonlarını takip ediyorum, uygun bir buluşma koordine edilirse (motosiklet.net buluşması bence bir miktar geç...) ben de iştirak ederim. İstanbul grubu, buradan takip edebildiğim kadarıyla baya organize olmuş durumda; bir kaç kere aktivite düzenlediler ve çok güzel dostluklar kurdular. Ankara ekibini temsilen, kendileriyle tanışmak isterim.
Bu arada, nihayet Ankara' lı RRcılardan sesler yükselmeye başladı, burada kimse var mı diye... Başarabilir miyiz bilmiyorum, ama bir liste oluşturmaya başlasak diyorum:
Lakabı, Adı, Yaşı, Mesleği, Motor Modeli, Renk, Plaka, Semt, Şehir
Bilge®Gölge, Şenol, 37, Uçak Mühendisi, RR2250 Class, Siyah, 06ET7744, Eryaman-Ankara
Şu anda hatırıma gelenler
watercolours.......
delitay.............
Bu listeleme işini pratik nasıl yaparız bilmiyorum ama Ankaralılar bilgilerini yazarsa bu mesajın altına ekleyim...