DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
05 Nisan 2006, 10:17
"""Bende tam aynı soruyu soracaktım. Bu motorla günde 300 - 350 km yol yapan var mı?"""
kardeş bu haftasonu ben 400-450 km yol yaptım. yarısı yağmurda. eminim adanadan çıkıp ankaraya gidebilirim. motoruma o kadar güveniyorum yani. uzun yol sadece size kalmış. şimdiye kadar en uzun deneyimim (hiç ayağım yere değmeden) 150 km. bu motosiklet 80-90 km hızda çok rahat sarsıntısız bir sürüş sunuyor. aynı olay 110 km/s hızla giderken de geçerli. ben sağnak yaaamurda 100 km/s hızla 15-20 dak. bi bastım denedim mükemmel bu motordan beklenenin fazlasını alabilirsiniz. ama bunlar tecrübeyle doğru orantılı. deneyimi olmayan arkadaşların denememesini tavsiye ederim. 21 yaşındayım 40.000 km ye yakın yol yaptım motosikletle. Allah izin verirse 30 yaşında 500.000 km yi devirmiş olmak isterim.
live to ride, ride to live
Reklamlar
-
05 Nisan 2006, 10:50
Ben de henüz yok herhalde 15 nisana kadarda olmıyacak ama önceki sayfalarda bu motorla 250 - 300 km yol yapmış çok arkadaş var ve sorunsuz diyorlar. Motora aslında uzun yol iyi gelir örneğin motor ömrü ( regal için demiyorum ) 60.000. km ise devamlı uzun yol giden motor için 80.000. km gidebilir.
Nightwatcher iyi yol yapmışın 40.000. motor ne durumda şimdiye kadar büyük sorun çıkardımı. ( Bence en sorunsuz çinli RR )
-
05 Nisan 2006, 10:59
yok ya regalle 40.000 km deil. alalı bir ayı biraz geçti 3000 deyim. ben yol tecrübesi olarak 40.000 dedim. ama gelecek sezona kesin deviririm 25000'i. kaza falan olmazsa tabi. beni bağlayan ehliyet nisan 22 den sonra coşacam. ama güveniyorum motoruma. hiç bir "Ç class" motor yetişemez. ne kalkışta ne yolda ne de sağlamlıkta.
live to ride, ride to live
-
05 Nisan 2006, 15:28
Sabah geç kalktım,
İşe gecikicem diye kopru yolunda sağ şeritte ilerliyorum tam o sırada arkamda (aynadan) bir chopper geliyor sesınden ve gorduğum kadarı ile baba bir motor geliyoo derken İleride yola katılımda durup tekrar sağ şeritte (emniyet şeridi) ilerlemeye çalışırkende göz ucu ile de motoru süzim dedim ki ANA O DA NE benim motorun kırmızısı (MYWAY) ya ses cok hoş işe geç kalmasam durdurup incelicem sağolsun yanımda bir iki gaz verdi ((kesin ercan'a gideceğim ama bu hafta sonu Honda eğitimine katılıcam haftaya mutlakk)
Egsoz ince olsun kalın olsun ama ses çok hoş olmuşlşşş
-
05 Nisan 2006, 19:29
GreatWhiteShark adlı üyeden alıntı
Dostum aldın sonunda motoru hadi bakalım... Bir yararım dokunduysa ne mutlu bana... Murat Bey'de sağolsun kırmadı ve anladığım kadarı ile bir hayli mutlu görünüyorsun...
Önemli olan istediğin modeli, istediğin renkte ve istediğin fiyatta da aldıktan sonra içinin rahat etmesi...
Bir ara Aykon yönetimi 30.ooo.ooo TL. servis parasını kredi kartımla ödemiştim ve benden 600.ooo TL. extra para almışlardı... Hala unutamadım yaa...
Senin aklında soru işareti kalmaması sevindirici...
Motoru alan diğer arkadaşlara da hayırlı olsun... İsimleri hemen ilk sayfaya ekliiim bari...
GWS
Yardımların için saol gerçekten. Murat Bey'de saolsun hala yardımcı oluyor lakin tam ÖTVden yırttık derken dün akşam "ruhsat işlemleri zamdan sonra olursa ÖTV artışı yinede uygulanır" haberi ile irkildim. Birde bu hafta Antep'te olmam zaten herşeyi aksatıyor, neyse artık vekalet falan halledeceğim .
İsimleri eklemişsin saolasın artık bir kullanmayı öğreniyim bende katılmak isterim toplu gezilerinize
Bazı arkadaşlar "fuarda motor yok dediler siz nasıl aldınız" demiş. Açıkçası ben ÖTV'yi duyduğum gibi Aykon'a gittim ve Murat Bey ile anlaştık ama Sarıkayalar satışları durdurunca iş pazartesiye kaldı. Son kalanlarıda ben ve dinoF1 aldık sanırım kusura bakmayın dostlar
Bu sırada fuarda motoru alabilmek için bir ay öncesinden telkinlere başladığım annem ile 25 dakikalık bir telefon görüşmesi yaptım. 20 dakika boyunca gayet sakin bir şekilde "ama evladım ya bişey olursa? " diye konuşup en sonunda "iyi naaparsan yap ben karışmıyorum" diyen annem "ne renk alıcan" sorusuna "e anne gri kalmış bitek onu alacam" diyince çıldırıp küplere bindi. Neymiş "e gri gözükmez geceleri çarparlar sana, kırmızı al" ah canım annem benim. B Bi renk mevzusu için hiç kızmadığı kadar kızdı bende içi rahatlasın istiyorum, siyah ve gri kullanan arkadaşlar saçma olacak ama geceleri görünme probleminiz varmı?
Motoru hala göremediğim için buralarda delirmek üzereyim ah cumartesi bir gelse.........................................
Hepinize sevgiler saygılar.................
-
05 Nisan 2006, 20:08
oven adlı üyeden alıntı
siyah ve gri kullanan arkadaşlar saçma olacak ama geceleri görünme probleminiz varmı?
kırmızı bir motorla stoplambası ve farı hariç görünmez bir motor arasında hiç bir fark olduğunu sanmıyorum. zaten motorda siyah ya da gri renkten çok nikelaj ışıltısı var. farın açık olduğu sürece (gündüzleri de) seni herkes görür. rahat ol(sun)!..
not: DD'nin bahsettiği MOTORDAYKEN GÖRÜNMÜYORSUNUZ olayı tamamen başka birşey. renkle çok ilgisi yok gibi.
-
05 Nisan 2006, 20:58
selam arkadaslar taksım denım yenı aldım motoru da kullanamadım fazla bır kac tur attım herseyı motora yatırdığım ıcın kaskım yok ama benım motorun akusu bıttı yolda kaldım vurdurmayı da yapamadım bunu deneyen varmı vurdurup calıstırmayı basaran merak ettım ben basaramadım o kadar ıttırdım ama banamısın demdı
-
05 Nisan 2006, 21:03
batista123 adlı üyeden alıntı
Egsoz ince olsun kalın olsun ama ses çok hoş olmuşlşşş
ben bahsettiğin motorun resimlerini inceledim.çıkan sesi biliyorum.tek kelimeyle
harika.ne fazla ne eksik. budur..
ancak görsel olarak göze pek hoş geldiğini söyleyemem.motorun yapısıyla egzostların boyutu uygun düşmemiş..ahenk yok yani..bence kendi egzostlarının kesilmiş hali,yada daha irice bir modifiye daha şık olurdu..en kısa sürede bende gideceğim ercan ustanın oraya.ama ben daha farklı bir tarz düşünüyorum....bakalım
drakulla2000 adlı üyeden alıntı
selam arkadaslar taksım denım yenı aldım motoru da kullanamadım fazla bır kac tur attım herseyı motora yatırdığım ıcın kaskım yok ama benım motorun akusu bıttı yolda kaldım vurdurmayı da yapamadım bunu deneyen varmı vurdurup calıstırmayı basaran merak ettım ben basaramadım o kadar ıttırdım ama banamısın demdı
arkadaşım senın sorunun akü değil kesinlikle..
bu motoru çalıştırmadan önce kesinlikle gaz koluna elini bile sürme.sen motoru boğdun.uğraşırkende aküyü bitirdin.boğulduğu için vurdurarak zor çalıştırırsın..boğulduğu için bujiler ıslanıyor.bu haldeyken çıkan kıvılcım ateşlemeye kafi gelmiyor kesinlikle..eğer bir daha böyle bir duruma maruz kalırsan hiç çalıştırmaya uğraşma.sök bujileri temizlemeye çalış sil üzerlerini.sen bunları yaparken içerdeki benzinde zaten uçacak.takınca bujileri yerine hiç gaz koluna dokunma sadece marşa bas gaz verme sakın.
ha birde motorun park halinde uzun kalacaksa yakıt musluğunu kapalı konuma getir.açık halinin tam tersi istikametine.
-
05 Nisan 2006, 21:18
arkadaşlar çantası tabiki var biliyorum. 5 aydır bu forumu okuyorum ancak 2006 modellerin çantası büyük. ellerinde büyük çanta yokmuş onu bekleyeceğim. bende regalimle şuana kadar 100 km yaptım fena değil. ama bana vibrasyon fazla geldi. bu rodaj aşamasında olduğu için normal diyorum. inşallah titreşim böyle devam etmez. 80 km. geçmedim. devirli kullanmadığın ölçüde motor çok rahat diyebilirim.
bu arada murat ve tuncay'a teşekkürler sağ olsunlar çok ilgilendiler. plakamı bile kargoladılar.
satın aldığım gün aykon'da bulunan ismini hatırlayamadığım diğer arkadaşlarada çok teşekkürler sağ olsunlar ilgilendiler. hatta eve götürmem için kask bile verdiler.
bu arada benim kendime aşırı güvenimden dolayı mecidiyeköy den zeytinburnu na kadar ben getirdim.
vitesleri bile dükkanda öğrendim. arkadaşlar benim çağrem yoktu ama sizin tanıdığınız varsa mutlaka bilmiyorsanız motoru arkadaşınız teslim alsın.
herkeze teşekkürler...
-
05 Nisan 2006, 21:20
YA benım bır sorum da olacak sımdı ben motoru yolda durmam gerektı vede ısıklar vs vs vs kalkarken ıllakı 1 vıtese mı almam gerek yoksa o durumda angı vites takılısa onla mı kalkacam benım sorunum ordan kaynaklandı zaten devrıyacı bıraktığımda stopladım o arada bıraz fazla uğrastım calıstırmak ıcın
-
05 Nisan 2006, 21:27
YA benım bır sorum da olacak sımdı ben motoru yolda durmam gerektı vede ısıklar vs vs vs kalkarken ıllakı 1 vıtese mı almam gerek yoksa o durumda angı vites takılısa onla mı kalkacam benım sorunum ordan kaynaklandı zaten devrıyacı bıraktığımda stopladım o arada bıraz fazla uğrastım calıstırmak ıcın
haydaaa arkadaşım naptın sen şimdi dördüncü vitesle durduysan yine bu vitesle kalkılırmı.hiç olurmu... tabiiki birinci vitesle kalakacaksın.motoru zorlamanın ne gereği var.zaten motor yırtınıp durur kalkacam diye.ayrıca zararı var her tarafa...ışıkları uzaktan görmüyonmu giderken yavaşlayıp 4-3-2-1-yapacaksın yeterli mesafe varsa.durdunmuda boşa alır beklersin
-
05 Nisan 2006, 21:40
kaldere dostum ben bır vıteslere alıssam da yenıyım da vıteslerı algılayamadım zaten da topu topu ıkı tur attım vıtes konunda bıraz calısmam lazım sanırsam yınede cok yardımın dokunda tsk kanka
-
05 Nisan 2006, 21:41
bısey da var ya bosa alırken 4 3 2 1 dıye gelmeme gerek varmı bosa drekt alsam tekrar 1 takıpo devam etsem olurmu
-
05 Nisan 2006, 21:47
tamam ya az da sorarsam dayak yıyecem
-
05 Nisan 2006, 21:52
hayır sor tabikide sen bu motoru nie aldın bu kadardamı bilinmez hiç biri araba kullanırken bile bakmadınmı?sürdünmü demiyorum sürmemişsin.bilmiyorum ben fazla bişi yazmıyım bu sorularlada fazla meşgul olmasın topic diyorum...
-
05 Nisan 2006, 21:59
bısey da var ya bosa alırken 4 3 2 1 dıye gelmeme gerek varmı bosa drekt alsam tekrar 1 takıpo devam etsem olurmu
sevgili arkadaşım bak senı ciddiye alıp sana cevap yazmaya çalışıyorum.
önce kendini bir tanıtsaydın.okuyormusun yaş kaç mesala..
cevap verecem antrakt ta kalıyorum.makara yapmıyon dimi bizle burda.sen hiç motor kullanmadınmı hayatında.sonra bu motoru direk boşa alamazsın.
hiç bilgi almadınmı alırken
-
05 Nisan 2006, 22:14
sinandurak adlı üyeden alıntı
regal vestelin mi
evet vestelin yeni versiyon plazma 103 ekran alanada veriyolar..
ben gidiyom burdan bu akşam..
istediğiniz gibi yazı çizin
-
06 Nisan 2006, 00:34
-
06 Nisan 2006, 01:10
-
06 Nisan 2006, 01:42
merhabalar
yaklaşık 4 saatir yazdıklarınızı okuyorum. beynim sulandı artık
bugün bugün R&R ye baktım ve ilk baktığım hatta üzerine oturduğum ilk motor olmasına rağmen almaya karar verdim. hanımı da ikna ettim sayılır. umarım kısa bir süre sonra ben de aranıza katılacağım. maxi scooter ı olan iki yakın arkadaşım var. ısrarla bana vitesli bi alet almamamı, trafikte çok zorlanacağımı söylüyorlar. beni biraz rahatlatsanız da bu heyecanı duymuşken hemen alsam.
tüm yazdıklarınız için elerinize sağlık. emeği geçen herkese teşekkürler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler