mekanik aksamın garantisi nedir biliyormusunuz
su soğutmalı motoru var öyle değilmi sonuçta çin malı radyotörde veya devri daimde, müşirde falan sorun yaşayan oldumu
mekanik aksamın garantisi nedir biliyormusunuz
su soğutmalı motoru var öyle değilmi sonuçta çin malı radyotörde veya devri daimde, müşirde falan sorun yaşayan oldumu
Clint arkadaşım tecrübeme güvenerek sana şunu söyleyebilirim.RR şu an piyasadaki alınabileceklerin en iyisi ve kalitelisidir teknik olarak da diğerlerinden açıkara üstündür.İkinci olarak ta class serisi e serisine oranla biraz daha tecrübe ve ustalık istiyor biraz uzun olduğu için şehiriçi trafiğinde birçok şeyi önceden kestirmek zorundasın.Bu motoru aldıktan sonra bos bir alanda iyice motoru tanımanı nacizane tavsiye ediyorum.RR'unla sana mutlu ve keyifli sürüşler diliyorum..Sevgiler
bugün ilk defa regal görmeye gidecektim, ama işlerimi bir türlü zamanında halledemedim, regal'i göremedim
şu an regal'le ilgili kafamdaki tek soru ebat sorunu. büyük markaların küçük hacimli motorları da bu boyutta mı ouyor bilmiyorum. neyse, bir iki gün içinde motoru görürüm artık. o zaman anlarız boyunu sopunu.
işte binicili rebel fotoları. rebel ile raptor'un boyutları aynı mı?
May the Force be with McLaren Mercedes
bildiğim kadarıyla böyle bir sorunla karşılaşan hiç olmadı henüz. sorun soğumasında değil ısınmasındabilenbilen adlı üyeden alıntı
şaka bi yana o konuda çok iyi gerçekten. soğutmayla ilgili hiç bir problem yaşamadan 4000'i devirenler var. 45 dakika arabaların arasından çıkmadan yoğun trafikte (hava da sıcaktı) bile gık mık yapmadı"
bunu kesinlikle ihmal etmemelisin. ve bu çalışma işini bir günle sınırlı tutma. nasılsa sonunda çıkacağın yer yollar, aceleye getirip işin tadını kaçırmamak en iyisi.clint adlı üyeden alıntı
-------------------------------------
02.04.2006 Gezi Kadrosu (ekleyelim)
1- demonicdreams
2- Kaldera (şüpheli)
3- Raptor SS
4- Cuk_o
5- Petitfalcon
6- Greatwhiteshark
7- Sadobey (şüpheli)
8- Sadobey 2 (şüpheli)
Bu makina km.de 10-12 kuruş arası yakıyor... Bu da demek oluyor ki 20 TL. 95 oktan kurşunsuz ile 170-200 km. arası yol gidebilirsin...hakinen
bu RR E-9 20 ytl lik benzinle 80-100 km/s ile giderse kaç kilometre yol yapar
Ben de senin gibi 2 ay kadar araştırmalarımdan sonra Jinlun 250 almaya karar vermiştim ama almaya giderken tesadüfi olarak Mecidiyeköy Aykon da motoru gördüm... Sonyakuza motoru öyle bir anlattı ki, gözlerimle de işçiliği gördükten sonra hiç düşünmeden ertesi gün gittim aldım... Hiç te sorun yaşamadım bugüne kadar... Sadece soğuk havalarda akü uzun zaman yatarsa bitiyor... Bu da akülerin genel sorunu...clint
Merhabalar sitenin yenisiyim,GreatWhiteShark, dün gece Regal hakkında araştırma yaparken burada yazdıklarınıza rastladım ve çoğunu okudum. Ve Jinlun'dan vazgeçip Raptor almaya karar verdim
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
arkadaşlar kesinlikle reklam ya da başka bi amaçla yazmıorum bu yazıyı;
dün bi arkadaş jınlun 250 ile alırım anahtarını muhabbetine girdi ben 2. vitesi bitirirken 3. viteste jinlun off oldu. yane bizim makinalar bomba. ve yakıt çok iyi performansa göre. ben 3. vitese girdiğimde yaklaşık 90 km deydim. hızlanması çok iyi.
live to ride, ride to live
Haydi aslanım Sukida bu kadar RR toplayıp tur düzenleyen adam su site işini de halleder derim.Sitemizi hararetle bekliyorum...Hocam buralara ne zaman tur düzenleyeceksin bak önümüzdeki ay RR sov rumumuz ve servisimiz acılıyor...Yasasın RR'lar ve RR'cular
10 gündür iş sebebiyle motora binemiyrdum. Dün aküsü bitmişmi diye bi baktım. ikinci marşta çalıştı kerata
Acaba bu akü sorunu sadece yeni seridemi var?
İstanbul'da dısarı cıkamıyoruz diyenlere büyük kıyak içiniz ısınsın biraz bu kıyagımı da unutmayın
[QUOTE=RUZGARSEVDALISI]istanbulda bayii varmı acep [/Q istanbul da rocky motor olarak bayiliğini yapıyoruz
[IMG] [/IMG]papatyalar arasındaki Raptor seni biraz rahatlatır umarım ...Sevgiler
Sevgili arkadaşlar dün sertifikamı aldım ve bugünde fuara gittim ve anladımki bende bi RR alacağım Ama sormak istediğim bişi var Gidonu düz olan modeli diğer gidonla değiştiren oldumu? yada tam tersini yapan.. Almak istediğim model göstergesi depo üzerinde olan ama gidon olarak diğeri daha hoş... ve benim gibi acemi biri için kullanması daha kolay..
Uçurumları sevenlerin kanatları, rüzgarı sevenlerin ise motoru olmalıdır...
[QUOTE=demonicdreams]
bunu kesinlikle ihmal etmemelisin. ve bu çalışma işini bir günle sınırlı tutma. nasılsa sonunda çıkacağın yer yollar, aceleye getirip işin tadını kaçırmamak en iyisi.
Teşekür ederim, evet evim Kadıköy Salı pazarına çok yakın ve hafta içi izin yapabiliyorum, sanırım o günleri en azından bir ay pazar alanında direksiyona ve motoru tanımaya ayırırım. Hele bir motoru alalım da. Zaten yaş gereği acelecilik yıllarımızı biraz geride bıraktık. Doğrusu motora çok geç başlıycam ama, geç olsun temiz olsun diyelim. Ve raptor'u alacağımız günü sabırla beklediğimiz gibi, trafiğe çıkmayı da sabırla bekleriz.
blöf yapıyorlar.reddedemezler,al kendine yakışanı.hem izmirde çok değerli motorcular var sana da yardımcı olurlar.şimdi almazsan sonrasını unut..
arkadaşlar anadolu tarafında ki kadıköy civarı olsa ah keşke , sürüş eğitimi alabileceğim bir yer varmı bildiğiniz? motoru almadan eğitimiyle başlarsam sanırım daha iyi olucak teşekkürler
bu arada sayenizde karar verildi regal c alınacak bi de bi arkadaşın daha kanına girildi sanırım beraber alıcaz
RR ye uygun alan aksesuarlar arasında kask,yan canta,motor örtüsü,kilit bunları fuar dısında nerelerden taksitli ve uygun alabilirim avrupa yakasında olursa internet siteleri ile yazarsanız sevinirim.
motociklet
Bişi sorucam RR nin önüne cam taktırılabiliyormu
Watercolours arkadaş
Benim boy 1.87 kilo 92 oran bu banada fikir verin ufak kalmışmı[IMG]C
Yüzüne çarpan rüzgar gaflet uykusundan uyandırsın seni.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)