DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
arkadaşlar herkeze slm sizleri fuarda armızda görmekten mutluluk duyduk sizlerden verdiğiniz yakınlık ve anlayıştan dolayı teşekürü borç bilirim ama baya zor işmiş ayakta durmaktan ayaklar ağrıyor devamlı konuşmaktan boğazımız ağrıyor yinede büyük zevk veriyor yaptığımız iş haberiniz olsun ailemiz gitgide büyüyor.
Reklamlar
-
-
yellowrock adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar selam, 690 km deyim ve akü problemm başladı. Geçen gün takviye yaptım çalıştırdım. Dolaştım biraz ertesi gün gayet güzel çalıştı 2 gün bıraktım şun akü boş, bir yerden akım çekiyor sanırım. herneye bir çresine bakacağım.
yellowrock, aynı sıkıntıyı ben de yaşadım. Yapacak birşeyin yok. Çin aküler böyle, bazen şansa böyle zayıf aküler düşebiliyor. Ya böyle 2 günde bir bitecek, katlanacaksın ya da yeni akü alacaksın (ki en iyi yolu). Ben 12/9 Yuasa sulu akü aldım. 12/12 alacaktım ama akü yuvasına uymuyor ebatları. Aykon'dan Ali Usta Yuasa'nın bayiiliğini alacağını söylemişti, son durum nedir bilmiyorum. Tavsiyen hiç uğraşma, en iyisinden Yuasa Akü al ve rahat et.
[COLOR="DarkSlateBlue"][B]34 NVT 21[/B] - DADYW DD250E-9 - Görürseniz selam verin :)[/COLOR]
-
arkadaşlar,
motor fuarı epeydir bekleniyordu. uzaklık nedeni ile fuara gitme imkanım yok. bu nedenle haberlerde izleriz diye ümit ediyordum. bu hafta itibariyle tv kanallarında haberleri çıkmaya başladı. ancak, haberlerden öğrendiklerimi size yazayım :
- motor fuarı başladı
- motorların üzerlerinde bayan mankenler var
- 500 beygirlik ve 80 milyarlık bir motor var.
tv kanalları sağolsunlar, mankenleri görüntülemekten motorları görüntüleyemediler. habere bak diyorum, motor fuarında motor göstermeleri gerekirken.. mankenleri çekmiş durmuşlar. her halde habercilik bu olsa gerek diyorum. çünkü elbette ki, bu işi yapanlar "BİLİMSEL KRİTERLERE" göre yapıyordurlar. şimdi ben kendi kendime HALT ediyorum burda.
hadi bunu geçtik.. ntv de her hafta cumartesi günü 11:10 da yayınlanan motokeyf programını bekledim. 20 dakika içinde.. 3-4 dakika fuardan bahsedildi. bu programda bile, anlaşılabilir motor görüntüleri yoktu. 1-2 saniyelik motor görüntüleri gelip gidiyordu ekrana. ne gördüğümü bile anlayamadım. belki de fuar tam anlamıyla açılmadığı için (30 mart - 2 nisan) onlar da bol görüntü vermemiştir. umarım, haftaya bol görüntüler yayınlarlar. gerçi bir bilgi olarak, fuar hakkında http://www.motoshow06.com/ adresini verdiler. sağolsunlar.
gelelim, arkadaşlardan fuar yerine gidenler ile ilgili olan kısımlara. burada yazıyorlar gittiklerini. özellikle sarıkayalar standına uğradıklarını belirtiyorlar. benim bir istirhamım olacak, bu stand yetkilisi her kim ise lütfen bu forumdaki sarıkayalar hakkında yazılan olumsuz görüşleri aktarsınlar. ben merak ediyorum ki, acaba onlar bu forumu okumuyorlar mı? bazı sorunlar.. motor satışa çıktığından beri devam ediyor. insanların aklında hala.. acaba bu motorun servis yönü ile ilgili gelecekte bir sıkıntısı olur mu? diye sorular var. sarıkayalar bu soruların cevabını hala ciddi anlamda vermiş değildir. müşteri memnuniyeti deyip duruyorlar, ancak bunu neden gerçek anlamda ve hızlı hareket ederek temin etmiyorlar. bazı regal kullanıcılarını küstürdüler. bazı maillere cevap bile vermediler. internet siteleri berbat. bunu hepimiz biliyoruz.
çok mu zor.. bu konuda 1 kişiye görev verip, "sen motor hakkında her türlü müşteri ve halkla ilişkileri takip edeceksin.. bize ayrıntılı bilgi vereceksin, sorun var ise derhal çözülecek" demek.
koskoca sarıkayalar bunu yapamıyor mu yani? bana göre yapamıyor. yapsa idi, bu forumda sarıkayalar ile ilgili bu kadar yazı yazılmazdı. lütfen siz de bu soruları stand yetkililerine aktarınız.
-
fes71 adlı üyeden alıntı
Sevgili Kaldera sanırım İstanbul'a geldin.Hoşgeldin!Eee artık bahar da geldiğine göre artık buluşma ve gezi planları yapabiliriz değil mi?Topic'in ağır bataryalarını planlamaya davet ediyorum
evet dostum iki gün önce geldim.bir yorucu seyahati daha bitirdim.aslında ben bu hafta sonu için umutlu idim ama fuar varmış.çokda bilgim yoktu bu konuda.biz otomotiv sektöründe ithalatçı firma olduğumuz için çok iyi bilirim,fuar işlerini.üç yıl üstüste katılımcı idik cnr de.fuar hazırlıklarında anamız ağlardı.ziyaretçi olarak bile gitmek istemiyorum aslında. sanırım bizim topıcde bir hantallık var.sanki gezginci yok gibi.herkez bir şeyler diyo ama ilk hareket yok gibi.kendi adıma ben yapamıyorum nedeni basit.dört gün sonra nerde olacağım çok şüpheli.o bakımdan işte hafta sonu şunu şunu yapalım desem belkide ilk gelemeyen ben olacağım.buda şık olmaz zaten. kendi adıma çözümü buldum zaten.imzamıda değiştirdim bu yüzden. asfalt kovboyu idim.yalnız kovboy oldum.bugun havada güzeldi bir depo yakıtı nerdeyse bitirdim diyebilirim.aklıma neresi estiyse ver gazı yansın misali.
ama kalabalık olsak,nebiiilim bir yerlerde yemek mesala.eminim paylaşacak çok şey olacaktır.batista şile ye balık yemeye gidelim dediydi ama uygun olmadı sanırım..sözün kısası dostum,istanbula geldiğimde ilk işim motora atlamak oluyo işte..ama yalnız da hiç çekilmiyo bea..
-
Raptor & Harley
sizler ist. da fuarlarda gezerken biz de burada havayı güzel bulduk bi yarımada turu yaptık...Nasıl güzel miyiz...herkese selamlar
-
ah kaldera ah. insan bi depo benzini yemeden önce bi telefon eder, millet nerdesiniz napıyosunuz der. ben öyle yaptım. fuara gidip GWS'yi aradım. boğazda foto çekerken yoldan geçen bi RR'ye rastlayıp (Edit: cuk_o) onu da aldık, 3 RR hatırı sayılır bi tur yaptık. keşke arasaydın GWS'yi.
bugün RR'mle en uzun gezimi yaptım. herşeyiyle tam not veriyorum. almak isteyen herkese bir kez daha tavsiye ediyorum. cekuu'nun artçısı da olmasına rağmen rampaları falan kedi tırmandı maşallah. motor bana mısın demiyor. mayıs sonu çanakkale düşünüyorum, hiç bir endişem yok motorla ilgili.
kimse uzun yolu, ağırlığını, boyunu endişe etmesin. bu motor hepsini kaldırıyor.
(fes71, RaptorSS ve ben.. gezelim diye yırtınıyoruz. GWS fotoları koyacak bugün ya da yarın sabah... daha kapsamlı bir gezi için iştah kabartması dileğiyle)
Allah hepimizi her türlü kazadan korusun!
-
Super Moderator
kaldera adlı üyeden alıntı
fuarda motor fiatları kendi satış listelerinden dahamı uygun.tesbit edebilen varmı acaba?
Mesela motosiklet.net yaka kartı olanlara direkt %5 indirim yapıyorlar(dı).İndirimi daha fazla artırmak kendi pazarlığına bağlı(ydı) tabii.
-
demonicdreams adlı üyeden alıntı
ah kaldera ah. insan bi depo benzini yemeden önce bi telefon eder, millet nerdesiniz napıyosunuz der
.
arkadaşım haklısın ama ..ben sabah foruma baktım önce sizlerin programını fuar istikametinde olduğunu biliyordum.fuar aktiviteleri ile ilgili düşüncem çok belli.bu bakımdan proğramınızı engellemek istemedim.
olcan138 adlı üyeden alıntı
Mesela motosiklet.net yaka kartı olanlara direkt %5 indirim yapıyorlar(dı
).İndirimi daha fazla artırmak kendi pazarlığına bağlı(ydı
) tabii.
ya benim asıl merak ettiğim toplu alımcılar vardı bunlar fuarda daha uygun alabiliriz diyorlardı.onu sorduydum..
demonicdreams adlı üyeden alıntı
(fes71, RaptorSS ve ben.. gezelim diye yırtınıyoruz. GWS fotoları koyacak bugün ya da yarın sabah... daha kapsamlı bir gezi için iştah kabartması dileğiyle)
Allah hepimizi her türlü kazadan korusun!
arkadaşlar önümüzdeki hafta sonu (eğer ansızın biryerlere gitmez isem) pazar gunu yapalım bir operasyon,takılalım bir yerlere..gws yi ve kim gelmek isterse herkezi çağıralım.. bence uyar
-
Bodrum tayfasından selamlar sevgiler[IMG] [/IMG]
-
arkadaşlar sağanak yağmurda yaklaşık 50-60 km yol aldım. ne denge kaybı ne de başka birşey oldu. motoruma aşığım onunla heryere gidebilrim. bir de botların tabanı ıslanmasa...
live to ride, ride to live
-
-
Arkadaşlar bu raptoru alınca bilmillah buji ve akümü değiştiricez tecrübeli arkadaşlardan nelere dikkat etmek gerekiyor tarzında bilgiler alabilirmiyim
Selamlar
Serkan Turhan
Bilişim Adamı
-
sturhan adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bu raptoru alınca bilmillah buji ve akümü değiştiricez tecrübeli arkadaşlardan nelere dikkat etmek gerekiyor tarzında bilgiler alabilirmiyim
Selamlar
ben ne buji ne de akü değiştirdim. şimdilik sorunsuz maşallah. benden başka da hiçbir şeyine dokunmayanlar var.
bu motoru aldıktan sonra dikkat etmen gereken şeyler:
*her zaman tam koruma gezeceksin (her motorda olduğu gibi)
*trafik kurallarına uyacaksın (her araçta olduğu gibi)
*otobanda benzinin bitmesin diye depon dolu gezeceksin (her motorda olduğu gibi)
yani ekstra birşeye gerek yok.
sorun çıkarsa hemen servise gidersin, hallolur.
bu fiyata aklından sakın ola başka bir motoru geçirme.. demişlerdi dersin sonra
-
çaresiz durumdayım
Selam arkadaşlar ve sayın moderatorum,
Biliyorum burası karşılaştırma yapmak için açılan bi topic diil ama acil sonuca ulaşmam gerektiği için buraya yazdım. Bide gerçekten RR kullanıcılarının fikirlerine ihtiyacım var... Makinesini kullananmaktan zevk alan beğenerek almış olan ancak benim neden tereddüt ettiğimi anlayacaktır. Yoksa forumda klasik bir tepki ile illede japon olmazsa capon şeklinde tavsiye alacağım ki isteğim bu değil.. RR yi gerçekten beğeniyorum bi japona da tercih edebilirim gibi geliyor. 2. fuarada gideceğim ama şu an bi Suzuki İntruder 250 ile RR arasında kalmış durumdayım. 6000 YTL 2004 suzuki 5-6 bin kilometrede aksesuar olarak sadece koruma demiri var sizce bunumu tercih etmeliyim yoksa Aykondan yada en yakın RR bayisinden sıfır bi tanemi almalıyım... Tavsiye ve düşüncelerinizi bekliyorum. Burada sıkıntı olur diyen mesajda atabilir.. Bİde olurda Suzuki sahibi olursam yine bir yerlere giderken sizlere katılabilrim değil mi? Şimdiden herkese teşekkürler..
Uçurumları sevenlerin kanatları, rüzgarı sevenlerin ise motoru olmalıdır...
-
sözünü ettiğin motor modeli bu olsa gerek
bunun teknik özellikleri raptorla kısmen eşit.tek önemli farkı bunun hava soğutmalı oluşu.şahsen ben bunu tercih etmezdim.
yinede son karar senın.
-
Sağolasın Kaldera,
Bahsettiğim modelde çantalar yok dediğin gibi pek bi fark yok bir kaç -8- beygir daha fazlası var suzukinin, arka lastiklerinde biraz fark var. Dingil mesafesi ve bazı ölçülerinde ise RR 5-10 cm daha büyük... Sürekli artçım olacağı için güce ihtiyacım olur sanıyorum ama diğer yönlerden pek bi sıkıntım olmaz...
Uçurumları sevenlerin kanatları, rüzgarı sevenlerin ise motoru olmalıdır...
-
Arkadaslar yurtdisindan kesin donusu bu yaz yapiyorum... Gelir gelmez bir Regal almak farz oldu. Daytona Bikeweek ten birkac resim yolluyorum.Eklenti 700
Eklenti 701
Eklenti 702
Eklenti 703
-
-
Gencadam adlı üyeden alıntı
yellowrock, aynı sıkıntıyı ben de yaşadım. Yapacak birşeyin yok. Çin aküler böyle, bazen şansa böyle zayıf aküler düşebiliyor. Ya böyle 2 günde bir bitecek, katlanacaksın ya da yeni akü alacaksın (ki en iyi yolu). Ben 12/9 Yuasa sulu akü aldım. 12/12 alacaktım ama akü yuvasına uymuyor ebatları. Aykon'dan Ali Usta Yuasa'nın bayiiliğini alacağını söylemişti, son durum nedir bilmiyorum. Tavsiyen hiç uğraşma, en iyisinden Yuasa Akü al ve rahat et.
Ben zaten bayiden çıkartıken yen sıfır çinli olmayan br akü taktırdım, çalışmadı lk aküsü, akü problemm yok gibi şu sıralar, düzeld sanırım, 958 km oldu şuan motor. Aküyü sanırım kırmızı düğmeden kapatmamam bitirdi.
Birde sğ sinyalim dit dit dit şeklinde öterken sol sinyal diit diit şeklinde daha kısa biraz daha uzun aralıklı olarak ötüyor ve yanıyor..
bu tip problemi olan var mı?
Hasan "Dark_Prince" KORKMAZ
REGAL RAPTOR 250 CC - 45 YN 003
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler