DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Ben de bu hafta sonu motoruma kavuştum. Şu anda 70 km deyim ve iyiki bu motoru almışım diyorum. Ve hala kararsız arkadaşlara tavsiye ediyorum.
Bu arada motoru çalıştırmak için boşa almama gerek kalmıyor debriyaja basınca çalıştırabiliyorum. Sizinkilerde de böylemi?
Bir de motorun suyunu nerden kontrol ettiğimizi sormayı unuttum servise yardımcı olurmusunuz.
Reklamlar
-
nightwatcher adlı üyeden alıntı
ben 1000 km yi bu hafta gezide geçtim. egsozlarla ilgili iletilerimi 1-2 sayfa geride bulabilirsin. eğer olanagın varsa gönderdiğim resimleri bastır. ayrıca o ince boruyu ben yaptırdım. içinde öyle bişe yok. egsozundan zıngırtı gelen arkadaşların dikkatine egsozun ilk çıkış noktasındaki borularda yani susturucudan önceki bölümde çift kat boru var. oradan geliyo olabilir. minik bir delik açtırıp puntalattım ben.
nightwatcher bilgi için sağol resimlerine baktım ve yakın çekim olanı bastırdım eksozcuya göstericem bunu yapabilmesi için tekrar saol kardeş yardımın için
işte buda benim Allah'tan sonra tabbi
http://img127.imageshack.us/img127/6...erim0074qs.jpg
http://img517.imageshack.us/img517/6...erim0042bb.jpg
http://img122.imageshack.us/img122/7...erim0100bu.jpg
http://img413.imageshack.us/img413/4...erim0068ip.jpg
REGAL RAPTOR DADYW 250 DD250E-9 --- 55 SZ 659 KIRMIZI ŞEYTAN
-
Ben motora heybelerini değişik bir biçimde bağladım. Burada Arkaya kimse binemiyor. ama çanta bağlamak için güzel zeminde oluşabiliyor.Naçizane kendi imalatım.
Ben beğeniyorum. Çünkü motorda engüzel görüntü veren kendi yalın hali. Motoru genelde heybesiz kullanıyorum. Zaten heybeleri (çantaları) iki gergi lastiği ile tesbit ediyorsunuz pratik bir tak çıkar olayı.... Aynen ata heybe bağlar gibi. İlgili link te resmi görebilirsiniz. Sevgiyle kalın
http://img84.imageshack.us/slideshow...656670143.smil
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
-
-
lastiklerrrrrrr... kimse lastiklerin ne tür olduğunu bilmiyor mu. tube tip mi.. tube less mi..
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Arkadaşlar dün motorun kullanma kılavuzuna bakıyordum aklıma birşey takıldı. Motorun bakımlarının yapıldığına dair servis tarafından kaşelenmesi gereken kısımlar 12000 km de bitiyor.
Bu motorun ekonomik ömrü 12000 km mi? Yoksa 12000 en sonra motora bakmasakta olur mu?
-
arkadaşlar regalcıler toplanıp gezelim, tanışalım bir yerlere gidelim.
Hafta sonu gezerken beni yoldan cevirip aramıza katılırmısın dediler. ben de arkadaşlara katılıp gezdik.
Bütün regalcilerden haber beklıyorum
inşallah en kısa sürede görüşmek dileğiyle
[IMG][/IMG]
-
BLACK_WHİTE adlı üyeden alıntı
arkadaşlar regalcıler toplanıp gezelim, tanışalım bir yerlere gidelimBütün regalcilerden haber beklıyorum
inşallah en kısa sürede görüşmek dileğiyl
+1000 ya bende bağırıp duruyom ama şu havalardan sanırım.bu arada siz istanbuldanmısınız..?
ya cemaat şu nicklerinizin altına yazarmısınız nerdensiniz nerelerdesiniz motor varmı yokmu bilelim bazen ben hatırlayamıyorum mesala.
Topuz adlı üyeden alıntı
lastiklerrrrrrr... kimse lastiklerin ne tür olduğunu bilmiyor mu. tube tip mi.. tube less mi..
biliyoz ya ne barıyon,evet o dediğinden içinde şamriyel yok yani tupeless
GreatWhiteShark adlı üyeden alıntı
Dostum olurmu hiç öööle şey... Sizleri bırakırmıyız... Sadece havaların azizliğine uğramış durumdayız o kadar..Şu fuar bir geçsin... Nisan ayında bol bol gezeceğiz İSTANBUL grubu olarak...:
evet gws katılıyorum sana.gerçi ben yalnız dolaşıyorum ama grup olarak sıkıntı yaşayabiliriz bu havalarda..hadi bakalım.bu ayda tek tabancayız
petitfalcon adlı üyeden alıntı
Bu arada motoru çalıştırmak için boşa almama gerek kalmıyor debriyaja basınca çalıştırabiliyorum. Sizinkilerde de böylemi.
hönk..! sanırım şaka yapıyor.
dogma adlı üyeden alıntı
Motorum 450 km yeni geldi. henüz bakıma götürmedim.
bence ilk fırsatta götürmeni tavsiye ederim. içindeki yağ tam 10 W40 mı ben emin değilim şahsen.servisler ne kullanıyor bilmiyorum ama shell in castrolun mobil ın içindeki katkı maddeleri iyi.menşeini bilmemektense yağı değiştirmek daha iyidir..
-
bu makina 1 yılı bulmaz cruıserlerin baştacı olacak gibi.Çoğu kişi ağız birliği yapmışçasına çinlilerin en sağlamı diyorlar.Bir de V-TWIN olsalar.
-
-
Ben de bu hafta sonu motoruma kavuştum. Şu anda 70 km deyim ve iyiki bu motoru almışım diyorum. Ve hala kararsız arkadaşlara tavsiye ediyorum.
Bu arada motoru çalıştırmak için boşa almama gerek kalmıyor debriyaja basınca çalıştırabiliyorum. Sizinkilerde de böylemi?
Bir de motorun suyunu nerden kontrol ettiğimizi sormayı unuttum servise yardımcı olurmusunuz.
petitfalcon motorun hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmak nasip eylesin Allah... Ewet çalıştırırken motoru boşa almana gerek yok debriyaja bastığında motor çalışıyor hepsi öyle.. radyatörün suyunu radyatörün sol tarafında ki kapaktan ekleme yapacaksın ama tabbi motor soğukken sıcakken açmaya kalkarsan yanarsın allah korusun....
-
kaldera
Alıntı:
petitfalcon´isimli üyeden Alıntı
Bu arada motoru çalıştırmak için boşa almama gerek kalmıyor debriyaja basınca çalıştırabiliyorum. Sizinkilerde de böylemi.
hönk..! sanırım şaka yapıyor.
Diyelim 1. viteste kalkış yaparken stop ettirdim debriyaja basıp marşa basıyorum çalışıyor. Sonra debriyajı gevşetiyorum kalkış yapıyor. Sizinkiler böyle değilmi gerçekten.
-
Diyelim 1. viteste kalkış yaparken stop ettirdim debriyaja basıp marşa basıyorum çalışıyor. Sonra debriyajı gevşetiyorum kalkış yapıyor. Sizinkiler böyle değilmi gerçekten.
Evet aynen dediğin gibi boşa almana gerek kalmıyor hepsi bu şekilde makinelerin yalnızca debriyaja basman gerekiyor yoksa zaten motor çalışmıyor viteste olduğu için
-
ertem55
Teşekkürler.
Geçenlerde bir Keeway sl 150 gördüm tüm kromları paslanmaya başlamıştı. Sanırım sahibi pek özenli bir arkadaş değil. Acaba bu krom parçaların ıslandığında paslanmaması için ö<zel bir bakım yapmamız gerekiyormu.
-
arkadaşlar;
onrbab, biobenzin diye bir yakıt türünden bahsetmiş. daha önce biobenzin duymadım. biodizel vardı. biobenzin de mi çıktı.
ayrıca daha önce motorlara, 95 oktan kurşunsuz benzin alınmalı diye yazılmıştı.
bilge@gölge'den de epeydir bir ses çıkmıyor. gören var mı? cdı'ın motor stop durumunda iken bile elektirik çektiğini ifade etmişti. ancak son olarak, motor stop ettirildikten sonra cdı ateşleme düğmesinin elektrik akımı çekemeyeceği, çünkü düğmenin zaten off konumunda olduğu yazılmıştı. biz de sormuştuk, acaba bilge motoru nasıl stop ettiriyor, cdı düğmesi off konumunda olmuyor mu? diye. bu sorunun cevabını bilge'den hala alamadık.
aslında bu konu ile ilgili forumun başlarında bir yerde zannedersem gws tarafından şu manada bir yazı da vardı:
motoru çalıştırırken de.. stop ederken de cdı düğmesini kullanın. anahtar ile (kontak) stop ettirmeyin.
bazı uygulamaların niye sini daha sonradan anlıyoruz galiba. çünkü buna benzer bir sorun da benzin musluğu ile ilgili vardı. çoğu kullanıcı motoru stop ettirdikten sonra benzin musluğunu kapalı pozisyona almıyordu. bu nedenle de depodan karbüratöre benzin sızıntısı olabiliyordu. sonra da marş esnasında motor çalışamayabiliyordu. biz de bunu motorun çalışmama sorunu olarak algılıyorduk ve bujilerin değişmesi gerektiği şeklinde yorumluyorduk. hatırlarsanız bu konu bir ara forumda çok yazıldı. hatta regaller için bu durumun bir kronik hastalık olduğu zannedildi. halbuki kullanıcı hatasından başka bir şey değilmiş. ama, bunu sonradan tecrübeli kullanıcıların uyarıları sonucu farkedebildik.
-
Ertem 55 ve diğer sevgili arkadaşlarım.Radyatör suyu için aynı arabalarda olduğu gibi sağ tarafta radyatör tahliye kabı var.İsterseniz oradanda ikmal yapabilirsiniz.TOPUZ kardeşimizin dediği gibi lütfen cikle açıkken gaz vermeyin.Çiğ gaz bujilerde kurum yapıyor.Sağlıcakla kalın.
-
demonicdreams adlı üyeden alıntı
yan ayaklıktayken çalışmama olayını da iptal ettircem. sabahları hafif rampada çalıştırıyorum, sol el jiklede (jikle çektiğim yerde kalmıyor), sağ el ön frende, zaman öldürmek için ağzımda sigara... çekilcek çile değil
arkadaşım ayaklığın tam üzerinde bir swıch var soket gibi çıkar onu kurtul.çalışırken motorun üzerinde beklemene gerek yok...
-
bozkurt adlı üyeden alıntı
Ertem 55 ve diğer sevgili arkadaşlarım.Radyatör suyu için aynı arabalarda olduğu gibi sağ tarafta radyatör tahliye kabı var.İsterseniz oradanda ikmal yapabilirsiniz.TOPUZ kardeşimizin dediği gibi lütfen cikle açıkken gaz vermeyin.Çiğ gaz bujilerde kurum yapıyor.Sağlıcakla kalın.
Arkadaş suyu nasıl tahliye edeceğini değilde nasıl su takviye edeceğini sormuştu bende radyatörün sol tarafındaki kapaktan ekleneceğini sölemiştim bozkurt ama sayende nerden tahliye edileceğinide öğrendik sağolasın
-
-
ya benim makine daha 155 km de bugü çalışmadı akşam üzeri servise götürdüm bujilerden dediler ikisinide değiştiler tek marşta bastı başına bu olay gelen var mı hiç bilmiyorum bu sorun garantiye giriyormu nuda merak ediyorum çünki 10 ytl para aldılar benden buji parası olarak bilen varsa cevaplarsa sevinirim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler