DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
30 Haziran 2015, 07:41
arkadaşlar 2014 hyosung gv 250 8400 km de 10000 tl ye satıyorum pazarlıksız... sıfır gibi makine yalnız bugün son gün ilgilenirseniz 05427351010
Reklamlar
-
01 Temmuz 2015, 20:47
arkadaşlar bana fan motoru lazım. nerden bulabilirim uygun fiyatlı parçalarını
-
02 Temmuz 2015, 20:29
pcmnyk adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bana fan motoru lazım. nerden bulabilirim uygun fiyatlı parçalarını
dostum hangi ildesin
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
02 Temmuz 2015, 22:45
babaçi adlı üyeden alıntı
dostum hangi ildesin
İstanbuldayim
-
04 Temmuz 2015, 01:38
İstanbuldayim
http://www.regalraptor.com.tr/detailproduct.asp?CatID=99&SubCatID=369&ProdID=626
şahsen eğer bozulursa ben ona o parayı vermem.12 voltluk pc fanını bir şekilde çerçevesinden çıkarıp pervane değişimiyle kurtarırım diye düşünüyorum.
yinede duduldu da aktaş motora bir sorun belki uygun fiyata muadil bir fan bulursunuz.
0216 611 34 54
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
05 Temmuz 2015, 18:59
http://www.regalraptor.com.tr/detailproduct.asp?CatID=99&SubCatID=369&ProdID=626
şahsen eğer bozulursa ben ona o parayı vermem.12 voltluk pc fanını bir şekilde çerçevesinden çıkarıp pervane değişimiyle kurtarırım diye düşünüyorum.
yinede duduldu da aktaş motora bir sorun belki uygun fiyata muadil bir fan bulursunuz.
0216 611 34 54
sağol kardeşim hallettim müşürüde değiştirdim. yalnız motor fan açınca kapanmıyor bidahha motoru stop ettikten sonra kapanıyor. 65 derecelik vermiş. düşük değilmi.
-
05 Temmuz 2015, 21:48
sağol kardeşim hallettim müşürüde değiştirdim. yalnız motor fan açınca kapanmıyor bidahha motoru stop ettikten sonra kapanıyor. 65 derecelik vermiş. düşük değilmi.
kaç derecelik kullanılıyor inan bende bilmiyorum,benim motor önceki sahibindeyken fan müşürü arızasından bıktığımızdan biz müşürü iptal edip manuel açma kapama düğmesi koymuştuk hala o şekilde.aldığımda motor 2 yıl kllanılmamış 4 yıl muayenesi yok ve 2008 den beri vergi borçlarından hacizliydi ve çok bakımsızdı.
1,5 ay oldu ben aldım bu sürede tüm bakımını eksiğini giderdim muayeneyi aftan yararlanıp çok cüzi bir ceza ile hallettim.hacizi kaldırdıp motoru üzerime aldım şıkır şıkır çalışıyor.bundan sonraki işim fan müşürünü suziki alto müşürü ile değiştirip soğutma sistemini sorunsuz çalıştırmak olacak ama sıra gelmedi bi türlü
-
07 Temmuz 2015, 23:58
kaç derecelik kullanılıyor inan bende bilmiyorum,benim motor önceki sahibindeyken fan müşürü arızasından bıktığımızdan biz müşürü iptal edip manuel açma kapama düğmesi koymuştuk hala o şekilde.aldığımda motor 2 yıl kllanılmamış 4 yıl muayenesi yok ve 2008 den beri vergi borçlarından hacizliydi ve çok bakımsızdı.
1,5 ay oldu ben aldım bu sürede tüm bakımını eksiğini giderdim muayeneyi aftan yararlanıp çok cüzi bir ceza ile hallettim.hacizi kaldırdıp motoru üzerime aldım şıkır şıkır çalışıyor.bundan sonraki işim fan müşürünü suziki alto müşürü ile değiştirip soğutma sistemini sorunsuz çalıştırmak olacak ama sıra gelmedi bi türlü
hmm bende marj rublesini değiştirmeyi düşünüyorum yalnız marş rublesinin tarafına yağ pompalanıyormu. açsam değiştirmesi zor olurmu. kapağı açınca yağ dökülür mü.
-
08 Temmuz 2015, 20:34
hmm bende marj rublesini değiştirmeyi düşünüyorum yalnız marş rublesinin tarafına yağ pompalanıyormu. açsam değiştirmesi zor olurmu. kapağı açınca yağ dökülür mü.
işte oralar benim çalışmadığım konular
-
28 Temmuz 2015, 10:49
ARKADAŞLAR ARANIZDA DD 250E-6C MODELİNİ KULLANAN VARMI ? VARSA BİLGİ VEREBİLİRMİ ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM Bİ MOTOR
-
06 Ağustos 2015, 22:15
Değerli arkadaşlar merhabalar, forumu epey bi gezdim ama aradığım cevabı tam olarak bulamadım. Desteğinize ihtiyacım var. Konu umarım yoktur, ben bulamayınca açmak zorunda kaldım, varsa bulamadım Özür dilerim.
Ben uzun zamandır motor almak istiyorum ve bir satıcıya uğradım ve elimde sadece Regal Raptor 250e -6c var dedi ve bana makinayı gösterdi. Makina 2014 model ama henüz trafiğe çıkmamış. Fiyatı 10500 tl bana taksit yapacak 10 taksit. Bu makinayı nakitim olmadığı için almak istiyorum. Çünkü bu fırsatı bir daha bulamam taksitli alma durumum var.
Sormak istediğim şey 2014 model bu makinalar için genellikle bir çok kullanıcı çok ariza verdiğinden şikayetçi, şanzıman sorunu boşa atma sorunu gibi bazi sorunlarsan bahsediliyor.
Ilk defa motor alıyorum ve uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum. Illaki bakımlarını surekli ve zamaninda yapacağım. Fakat sorun yasarmiyim genellikle bu motorları kullanan arkadaşlar ne tavsiye eder biraz karamsar kaldım, forumlarda hep olumsuz mesajlar okuyunca üzüldüm kaldım. Alacağım yerde bu motordan başka motor yok siparis verirse bana taksit yapamayacağını söylüyor, imkanım bu sekilde bir makinaya yetiyor diyor. Peki ne yapmalıyım alırsam başımı derde sokmuş olur muyum? Tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum. Sakarya'da olan kullanıcılar varsa yazarsa sevinirim iletisime geçmek onlarla tanışıp bir araya gelmek istiyorum.
Nakit alamıyorum bunu alır belki 1 yil kullanır sonra satar hyosung gv250 veya daha iyi birşey alırım diye düşünüyorum. Hem taksitlerde bitmiş olur, belki biraz zarar etmiş olurum ama nakitim olmuş olur. Tavsiyeniz ne olur, ne yapmalıyım alırsam başımı derde sokmam değil mi ? . Saygılar selamlar.
-
27 Ekim 2015, 01:06
farukfaruk adlı üyeden alıntı
Değerli arkadaşlar merhabalar, forumu epey bi gezdim ama aradığım cevabı tam olarak bulamadım. Desteğinize ihtiyacım var. Konu umarım yoktur, ben bulamayınca açmak zorunda kaldım, varsa bulamadım Özür dilerim.
Ben uzun zamandır motor almak istiyorum ve bir satıcıya uğradım ve elimde sadece Regal Raptor 250e -6c var dedi ve bana makinayı gösterdi. Makina 2014 model ama henüz trafiğe çıkmamış. Fiyatı 10500 tl bana taksit yapacak 10 taksit. Bu makinayı nakitim olmadığı için almak istiyorum. Çünkü bu fırsatı bir daha bulamam taksitli alma durumum var.
Sormak istediğim şey 2014 model bu makinalar için genellikle bir çok kullanıcı çok ariza verdiğinden şikayetçi, şanzıman sorunu boşa atma sorunu gibi bazi sorunlarsan bahsediliyor.
Ilk defa motor alıyorum ve uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum. Illaki bakımlarını surekli ve zamaninda yapacağım. Fakat sorun yasarmiyim genellikle bu motorları kullanan arkadaşlar ne tavsiye eder biraz karamsar kaldım, forumlarda hep olumsuz mesajlar okuyunca üzüldüm kaldım. Alacağım yerde bu motordan başka motor yok siparis verirse bana taksit yapamayacağını söylüyor, imkanım bu sekilde bir makinaya yetiyor diyor. Peki ne yapmalıyım alırsam başımı derde sokmuş olur muyum? Tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum. Sakarya'da olan kullanıcılar varsa yazarsa sevinirim iletisime geçmek onlarla tanışıp bir araya gelmek istiyorum.
Nakit alamıyorum bunu alır belki 1 yil kullanır sonra satar hyosung gv250 veya daha iyi birşey alırım diye düşünüyorum. Hem taksitlerde bitmiş olur, belki biraz zarar etmiş olurum ama nakitim olmuş olur. Tavsiyeniz ne olur, ne yapmalıyım alırsam başımı derde sokmam değil mi ? . Saygılar selamlar.
Dostum ilk motorunu ikinci el almanda fayda var. Satarken en kötü daha az zarar edersin en azından.
Cellat uyandı yatağında bir gece || "Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece :
Öldürdükçe çoğalıyor adamlar || Ben tükenmekteyim öldürdükçe..."
Ataol Behramoğlu
-
26 Kasım 2015, 12:41
arkdaşlar öncelikle herkese kazasız sürüşler dilerim bütçem nedeniyle sıfır yada az km de dd150 almayı düşünüyorum ama pek bilgi bulamadım hiçbiyerde bileniniz varmıdır yada marka olarak regal raptor hakkında ne soyleyebilirsiniz,tavsiyeleriniz nelerdir ?
-
28 Aralık 2015, 19:59
Arkadaşlar DD 250E-9 motorun artı eksi sıkıntıları hakkın da biraz bilgi verir misiniz 2006 model 25.000 de temiz bir tane buldum almayı düşünüyorum ilk vitesli motorum olucak.Şuan da 250cc scooter kullanıyorum yorumlarınızı bekliyorum.
-
26 Kasım 2016, 20:04
Arkadaşlar merhabalar. İki hafta önce 2008 model dd250e9 alarak aranıza katıldım.
Motorumda aldığımda sağda akünün üstündeki nikelaj kapak yoktu. Aradığım birkaç yer çift olarak sattıklarını söyledi. Bunu tek sağ olarak nereden bulabilirim? İstanbul'da ikamet ediyorum bu arada.
-
27 Kasım 2016, 00:40
Zor bulursun. Yurtdışı sitelere bakmayı bir dene derim
-
27 Kasım 2016, 01:11
Yurtdışından kasıt e-bay mi yoksa alternatifler var mı?
-
08 Ocak 2017, 12:27
klisedenolen adlı üyeden alıntı
Yurtdışından kasıt e-bay mi yoksa alternatifler var mı?
eğer hala arıyorsan, www.yoycart.com diye bir site var. Buradan bir kaç arkadaş sipariş verdi ve ellerine ulaştı. RR parçaları mevcut fiyatları da uygun fakat kargo meselesi biraz meşakkatli.
-
25 Mart 2017, 22:47
Arkadaşlar Selam. Elektrik sistemiyle ilgili bir sorunla uğraşıyorum yaklaşık bir haftadır.
Ateşleme bobinlerine kesinlikle elektirik alamıyorum sorunun CDI Beyinde olduğuna kanaat getirdim.
Regal orjinal Beyin ile MCT 250 beyinler arasında yarı yarıya fiyat farkı var.
MCT 250 CDI Beyin'in Regal Raptor 250 E9'a kesin olarak uyumlu olduğunu yada olmadığını tecrübe edenler var mı aramızda?
-
18 Mayıs 2017, 19:47
iyi akşamlar , bi motor buldum almayı düşünüyorum REGAL RAPTOR 250E-9B boyum , 1,68 kilom 63 sizce nasıl durur , çok mu küçük kalırım üzerinde
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)
Bu Konudaki Etiketler