arkadaşlar foruma katılım yavaşladı sanırım uğrayanlar varsa facebook ramzey qm 250 sayfamıza da bekleriz ((((linki kopyala adres çubuğuna yapıştır)))) https://www.facebook.com/groups/108970105819607/
arkadaşlar foruma katılım yavaşladı sanırım uğrayanlar varsa facebook ramzey qm 250 sayfamıza da bekleriz ((((linki kopyala adres çubuğuna yapıştır)))) https://www.facebook.com/groups/108970105819607/
S.a. beyler ben belirli bir zamandır forumu takip ediyorum önceden hiç motor tecrübem olmadı tarzımı bile net belirleyemedim chopper tarzı regal almak istiyorum ama böyle buluşmalarınız filan olmuyormu diğer modellere bakıyorum resim koyuyorlar buluşma ayarlıyorlar ws ws ortamda önemli merak ettim sadece
Arkadaşlar,
Sorular ve cevaplar sizede çok dağınık gelmiyormu?
Bide daha önce söylenmiş ama herkes çok aceleci ben dahil
Farklı sorunları farklı başlıklara açsak, ne biliim markayı belirttikten sonra mesela YAKIT, ŞANZIMAN, FREN, EGSOZ, ELEKTRİK, GENEL vs.. gibi nasıl olur?
Şuan hyo gt250r kullanıcısıyım satıp rr350 cc almayı düşünüyorum ancak aklımda bazı sorular var her hafta sonu toplamda 750 km yol yapıyorum hyoyla bu yol çok yorucu olduığundan rr350 almayı düşünüyorum hemde cc büyütmüş olurum ama pek bilgi bulamadım forumlarda da eski koularda pek bilgi yok 2012 model üstü düşünüyorum acaba hafta sonu 750 km gibi yolda ne kadar yakıt yakarım ve çekişi nasıl acaba ben 100 kiloyum artçı olarakta 70-80 kilo taşır mı?Çekişi nasıl sollamalarda problem olur mu ve hiç durmadan 300 km yol yapabilir miyim?
Vereceğiniz bilgilerden dolayı şimdiden teşekkür ediyorum ben de raptor riders ailesine katılmaktan mutluluk duyacağım...
Regallerde şanzıma sorunu var diyorlar,üstünüde örtüyorlarmış.. gerçi şimdi arkadaşlar kendi malını kötülemez, sıfır almayı düşünüyorum. Yardımcı olacak birileri varmı?
arkadaşlar motorlarda parlama sorunu oluyor mu? dış ortamda bırakmaya uygunlar mı?
Benelli MC Türkiye FACEBOOK GRUBU
Arkadaslar lutfen yarım edın...60ı 70 ı gecınce hafıf bır ruzgarda bıle motor altımdan kayacak gıbı oluyor sebebı nedır...lastıklerın ıcındekı teller kopmustur dıyorlar ama mantıklı gelmedı.gram motor zevkım kalmadı aynı şeyi yaşayan bırı varsa cozumunu bılen varsa lutfen yardım etsın.Şimdiden cok saolun
imkanın varsa lastikleri değiştir birde böyle bi dene eminim farkı görürsün
Fan / Radyatör / Hararet müşürünüz hakkında detay rica edeceğim , forumdaşlar ölçüleri nedir ( vida yiv çapı ) , Fan'ı kaç derecede devreye almakta.
Bağladığınız soket mümkün ise resmi, şayet bulunmaması durmunda daha ucuza muadili müşür?
Bugün küçükyalı da 34VLN09 plaka (yanlış hatırlıyor olabilirim) sınava giderken denk geldik çok güzel sesi vardı motorun hatta harley sandım sonra Arkadaş söyledi,
Buralardaysan cevabını beklerim.
Selamlar
Bizim emektar 250E-9 un enjeksiyonlusu çıkmış haberi olan var mı ? Ben bilmiyordum
http://www.xtrememoto.com.au/regal.html
bu motor nasıl dd250e-9 modelini almayı düşünüyorum 2006 model var bi tane motorda bi tane fan motoru yok bütün yedek parçaları rahatlıkla bulunurmu. nerde bulunur ve satıcının söylediğine göre motor hiç fan açmamış hep kısa mesafe kullanmış 15 km kadar o yüzden fan açmıyormuş doğrumu.
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)