Değerli dostum, aramıza hoşgeldin... Aynı ilde yaşadığımızı fark ettim ve yukarıdaki yazımı okuduysan sana da o arkadaşa yaptığım teklifi yapayım... Ankara il grubunun sayfasında buluşmalar oldukça yazıyoruz ve buluşuyoruz... Hoş sohbet ile keyifli vakit geçirebiliyoruz, bu arada da her konu da yardımlaşıyoruz... Yeni arkadaşları da aramızda görmekten keyif duyarız, haberin olsun... Ben Batıkent'teyim, yakınsan beraber de gidebiliriz buluşmalara...
Regal raptor'u tercih ettiğin için pişman olacağını sanmam... Kendi rakipleri arasında hemen hepsini incelediğimde Regal'den iyisini göremedim... Bende senin almayı düşündüğün modelin eski kasası vardı... Bu model bence diğer modelden daha gösterişli fakat kullanım açısından biraz daha zor... En başta bunu bilmelisin...
Bayii olayına gelince Ankara'da Regal Raptor bayii var ama nedenini bilmediğim bi şekilde fiyatları pahalı... İstanbul'dan getirtsen bile daha ucuza geliyor o derece pahalı yani... Şöyle anlatayım ; Ben bu seneki fuar da İstanbul'daydım... Regal raptor'un İstanbul'daki bayiisinin stantına gittim... Aklımda spyder modeli vardı... Yetkili arkadaş, motoru 5.100 TL'ye bıraktı... Motoru sandıktan çıkartırım, toplar, ayarlar, yakıtını koyar testlerini yaparım, herşey tamamlanınca da Kargoya veriririm, 100 TL de kargoya verirsen Türkiye'nin istediğin yerinde evinin kapısına indiririm motoru, sende yakıtını koyar binersin dedi... Ankara'ya dönünce aklıma buradaki bayii geldi... Oraya da gittim ama fiyatı görünce direk kaçtım... Aynı motora 5.700 TL istedi... Plaka, ruhsat hariç... Gerçi benim hesabım uymadı alamadım ama arada ki fiyat farkını sen hesapla...
O nedenle ya Ankara'da ki bayii ile sıkı bi pazarlık yapıp o fiyata çekeceksin yada İnternette, özellikle de sahibinden.com da sıfır km satan yerlere gidip anlaşıp kargo ile alıp getirteceksin...
İşte sana iki tane link... Biri İstanbul, Biri Ankara bayii... Herşey ortada...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5456088/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1756521/detay/
Hiç bi dükkan veya bayii benim babamın oğlu değil veya düşmanım da değil, hangisi daha iyi hizmet verir, hangisi daha iyi fiyat verirse onu seçerim... Bahsettiğimiz para 5.000 TL, az değil... Üzerine plaka, ruhsat, sigorta masrafları da bindimi iyice zorlar, ne gerek var... Arada ki fiyat farkına plaka çıkar, ruhsat çıkar yada ne bileyim git Kask al, mont al... Sonuçta aynı motor niye fazla para kaptıracaksın ki...
Neyse kafanızı şişirmeyim, Ankara'da hep böyle oluyor o nedenle bu konuda canım sıkkkın... Elimden geldiğince anlatmaya çalıştım, takıldığın bi nokta olursa tekrar yardımcı olmaya çalışırım... Herşey dilediğince olsun, Hoşcakal...