SicK_BoY
Şimdi arkadaşlar siz biliyormusunuz bilmem ama
GWS 'nin
Regal&Raptor topic'ini açtığından beri
Regal&Raptor' la ilgili konuları takip ediyordum (hala ediyorum) çok düşündüm çok kararsız kaldım ama en sonunda bende bir
Regal&Raptor almaya karar vermiştim ve bunun için çok fazla girişimlerde bulunmuştum daha sonrasın da bir çok arkadaş bir araya toplanıp
Regal&Raptor' u toplu bi şekilde ödeme koşullarından yada kolaylıklarından dolayı birlikte almaya karar vermiştik fakat daha sonrasında kafama takılan ve insanlara sormak istediğim çok sorular olmuştu....
Bunlardan birisi hep dile getirdiğim boy sorunu... Benim için en önemlli konu tamam belki biraz size saçma gelebilir ama inanın benim açımdan çok ama çok önemli... Çünkü
boyum 1.88 (biraz hava atar gibi mi oldu ne ) ve motorsikletin altımda bisiklet gibi kalmasını istemiyorum...
Sanırım fazla uzattım... evet arkadaşlar ben bir
TİGER almaya karar verdim...
Neden diyeceksiniz...Sanırım beni en çok etkileyen dış görünüşü oldu...Arkadaşlar biliyorum belki dış görünüşe bakarak motor kararını verme diyenler olacaktır ama inanın cok araştırdım ve benim için en ideali sanırım tiger olmuştu...Arkadaşlar size şunlarıda söyliyeyim forumdaki yazılar benide cok etkiledi
cuk_o arkadaşımızın başına gelenler derinden yaraladı... Ve inanın bana motosiklet.net aracılığıyla tanıştığım çok insan nedense
TİGER daha iyi onu seçmen daha doğru bir karar olmuş dedi... Arkanda kocaman
KANUNİ var dedi... Sadece tipi güzel diye su soğutmalı diye ona saldırma dediler bana. İyice düşündüm nedense
TİGER daha mantıklı geldi...