sıfır niye alıyorsun ki tanıdığın bildiğin bir utanın tavsiye ettiği ikinci eli alıp binmende fayda var tecrube sahibi olunca sıfır alırsın
daha bir sürü masrafın olucak
kask mont eldiven dizlik bellik yağmurluk balaklava buff motorun devir işi sigortası alacağın makinaya bakım vs vs. bunlarada bütçe ayır bence.
Tekeriniz Taş Kaskınız Asfalt Görmesin Dostlar.
kardeşim motosiklet tecrübem var 9 aylık vitesli ve ondan öncekiler.. bir tane var satmak isteyen ona mı yönelsem napsam motorun koltuğu falan yıpranmış gözüm pek tutmadı gibi koltur kaplatılır mı bilmiyorum ama şimdi 5000 TL bütceye başka bişey alınabilir mi onu düşünüyorum bazıları 2. el japon al diyor valla kafam karıştı iyice
olumune bu sevda..
ewt bende çok memnunum ancak bana yetmiyor yeni bi motor aldım kendime ancak kardeşimin ehliyeti olmadığından onun başına bişey gelmesin die ilk gelene 2000 tl ye vereceğim http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ediyorum/detay
İYİ GELİŞMİŞ REFLEKSLER ŞANSTAN DAHA HIZLIDIR ;)
tüm regal kullanıcılarından çok çok özür diliyorum ancak söz veriyorum değerini bilmeyeceğini düşündüğüm kimseye satmayacağım yoksa piyasasını düşürenlere kendim de dahil olmak üzere bende çok kızıyorum... kardeşimin ehliyeti yok ve ona gereken değeri wermeden sürüyor onun başına bişey gelmesinden se hem bi regal sevdalısı sevindirmiş hemde kardeşimi olası bir tehlikeden korumuş olacağım affedin beni ne olur!..
Sevgili dostlar, geçen hafta cuma günü uzun süredir aradığım Raptoruma sonunda kavuştum...Hemen ardından da tatile çıktığım için pek kullanma şansım da olmadı ama bi kaç km yapmama rağmen çok keyif aldım...O kadar araştırmama ve beklememe değdi diyerbilirim...İnşallah yakında da fotolarını eklerim, fikirlerinizi alırım...
Aranıza yenı katıldım daha dogrusu henuz katılamadım ancak bi süredır takıp edıyorum forumu. Regalide alınca inş herşey tam olucak. Yaklaşık 2-3 aydır R.R yi araştırıyorum. Bütçemı sarsmayacak şekilde paramı hazırladım, şimdi satılık temiz bi rr arıyorum. Ögrencılıkten yenı cıktım 8 aydır bi otelde respsiyonıstlık yapıyorum . Aldıgımda , bu ilk tecrube oldu bidaha daha dikkat ederim dedirtmeyecek bi R.R almak ıstıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim .
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Ben Eskişehirde yaşıyorum. Burada 1 adet bulmuştum satılık krediyi de çektim ancak sahibi vazgeçti ters köşeye yatırdı beni. R.R nin yerine başka bi alternatif bulamazsam şehir dışından muhtemelen ıstanbuldan almak zorudnayım
beni anlamanıza sevindim ilginize teşekkür ederim regalciler sanmasınki aralarından ayrılıyorum. regal bende bi aşk şekli duruşu sesi kısaca herşeyiyle bana çocukluk hayallerimi yaşatan gerçeğe çeviren bir makine olarak hayatıma girdi elbet birgün geldiğinde yine birtane alacağım kullanmasam bile salonumun baş köşesine koyacağım... saygılarımla keyifli sürüşler herkeze... yolunuz açık olsun...
Eyvallah kardeşim...
Sen ne aldın sende paylaş fotoları ? Valla ekibi bi toplasak da artık bi yüz yüze görüşsek bende motorumla gelebilsem harika olur...
Senin eski motor kısmet olmadı bana aradım bigün önce satıldı dedi arkadaş bende alana hayırlı olsun dedim sonra bu motor denk geldi artık ince hesaba girmedim aldım...Sevabıyla günahıyla bi raptorum oldu sonunda...Yardımcı olan herkese de buradan teşekkür ederim...
Motorun üzerinde biraz daha çalışmam lazım..En başta bana çanta lazım...Sonra bir de cam düşünüyorum ama sizce nasıl olur ? Sizin de önerileriniz olursa her öneriye açığım...Şuan aldığım gibi duruyor motor bikaç beğenmediğim sticker yapıştırmıştı eski sahibi onları söktüm gerisi aldığım gibi... Orjinal çantalarını da vercek sahibi ama henüz buluşmadık...Onlar olmazsa bile deri heybe alıcam...Bu arada makina 9.500 km de alındı ben 10.000 km yi devirdim...
3.200 TL ye anlaştık...Belki çok diyenleriniz olabilir ama uzun zaman aradım bulamadım kafama göre içime sinen makina, Özkan bilir...Bulduklarım ucuzdu ama vukuatlıydı, 3-5 fazla olsun sorunsuz olsun dedim bence iyi de ettim...Sezonun başını yakayamasam da ortasına da doya doya geziyorum...Görüşleriniz benim için önemli tekrar hatırlatayım...
Neyse çok da anlatılacak bişey yok işte fotolar :
arkadaslar merhaba, uzun zamandır bana eşlik eden motorumu tarz değişikligi nedeni ile satıyorum demiyorum önceliğim takas etmek çünkü..... eger arkadaşlarınızdan cross motoru olan ve regal gecmek isteyen varsa aklınızda olsun.... şimdiden tesekkürler saglcakla kalın.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29556868/detay
Hayırlı satışlar/takaslar montana... Umarım aradığını bulursun... Üzerindeki canavarda senin mi ? Maaşallah küçük motorcu canavar gibi...
tesekkür ederim neo... dogrudur ufaklık fena'dır daha dogmadan motora biniyordu diyebılırım... satılık/takas konusuna gelince, regal uzun bi süre eşlik etti bana sagolsun ve maasallah ki hiç yüzümü kara çıkarmadı ama benim kandada cross var dayanamıyorum görünce sesini duyunca ve bu ara fena depreşti..... bakalım kısmet bulurum yakınlarda bi katır
neo hayırlı olsun kardeş
maşşalah temiz motora benziyor allah kaza bela vermesin
hemen nazar boncuğu al ihmal etme
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
arkadaşlar bu motorlar otomatik debriyajlı mı yani vites değiştirirken debriyaja basmak gerekior mu ????
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)