alibektaş kardeşim akü alacaksan sana tavsiyem '' kuru akü '' dür.akarı kokarı olmaz, bi defa sarj ettirir yıllarca kullanırsın.bakımda istemez.sulu akülerden daha uzun ömürlüdür
yağ akıtma konusuna gelincede ,uzun yolda gelmişsin eğer spreyil zincir yağı kullanmayıp normal zincir yağı kullandıysan bu normal.yani zincirin yağıdır.
ama farklı ise muhtemelen karter tahliyesindendir.bunun içinde motor tamircileri sıvı conta dedikleri bir malzeme var, slikon gibi bişey onunla hallediyorlar
,
yanlış bilgi almışsın yada yanlış bilgilendirmişler , V twin motor olmayıpda rodajı düzgün yapılmayan her makinada vibrasyon olur.rodaj cok önemli.
sadece class modellerde vibrasyon olması saçma çünkü aynı motor aynı şaşe sadece rake acısı farklı.demek istediğim kartal gidonda olmayıpta T gidon olması mantıken saçma
benim bu 3. regal raptorum.bir tane kartal gidon iki tane T gidonlu makinam oldu.inan bunları laf olsun diye yazmıyorum.T gidonlarda vibrasyon vardır diyen olursa gelsi sürsün benim makinayı - hala aynı şeyi söylerse benzin döker yakarım motorumu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:34 ----------
şimdide benim sorunuma bir çözüm bulalım
bugün yeni elcikler aldım ama daha önce hiç elcik değiştirmedim. bi kere denedim ama olmadı bunlar nasıl takılıyor bilgi sahibi olan varsa lütfen
yeni elcikler aşağıda