e artık ben de siftah yaptım
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...i-filmi-p.html
Ata binmeyi çok seven ve çok usta bir binici olan çok sevdiğim bir büyüğüm atından düşüp bayılmış.çevreden yetişip ayıltmışlar. her zaman ustalığı ile övünen büyüğüm düşmesi ile dalga geçilmemesi için lafı yapıştırmış.
"Bu at koşmasını bilmiyor. ben düşmedim at düştü , ama o an üzerinde olduğumdan, bende ata uydum."
Geçmiş olsun Saltuque , Hayatın kıymetini ve motor ile trafiğe çıkmanın riskini tam idrak edebilmek için , her motorcu en azından bir kez motorundan düşmeli.
bu işin ustalıkla , yılların kullanıcısı olmakla alakası yok. dikkatli olmazsanız düşersiniz.
ben de onu diyecektim Çerkez abi motor gitmeyi bilmiyormuş meğersem
Teşekkür ederim. Hep ilk düşüşümün bi virajı alamayarak olacağını düşünürdüm ve bayağı hasarlı çıkacağımı tahmin ederdim. O yüzden kendimi şanslı görüyorum. Bu kadar az hasarla ilkini savdığım için mutluyum artık daha önümüzdeki maçlara bakıcaz...
Demirtaş Motosiklet(Ali Usta) Taşındı!
Yeni Adres;
DEMİRTAŞ MOTOSİKLET
ALİ DEMİRTAŞ
Zambak Sok. Fatih Apt. No:2/B Dikilitaş/Beşiktaş/İstanbul
Tel:0212 327 72 83 Cep:0535 975 10 82
GOOGLE MAPS İÇİN TIKLAYIN
YAMASAKİ
Meraba ben bır regal raptr 250 kullanıcı olarak sızlerden bır konu hakkında bılgı almak ıstıyorum.japon bujılerın r.raptr 250 lere bı etkısı oluyormu?? oluyorsa nası bır etkısı oluyor?? yardmlarınızı beklıorm sayglar
Japon buji kullan ben japon kullanıyorum bilmem kaç bin kilometre garantisi var ve problem yaratmıyo.
find yourself
Peki bir diger bujiye nazran bi etkisi varmi ben ole bısey duydumda ?
Zarar olarak japon bujilerinin etkisi yok, ama daha uzun ömürlü ve tercih edilen hep japon bujisidir güvenle aklın kalmadan kullanabilirsin
find yourself
Cok tsk ederm yardımınz ıcın..
arrkdaşlar ben de regal düşünüyorum ama parça sıkıntısı var dediler bende TVS apacheye yöneldim ne dersiniz aydınlatabilimisiniz beni kısaca yakıt vs...
EvReN 8 >>>>>>>>>YaKuZaA
Necati, Manisa'da parça sıkıntısı nasıl yaşanır bilemem ama ben İstanbul'da yaşamadım şahsen, ne zaman habersiz gittiysem gerekli parça takıldı. Yakıt olarak ta ne sormuşsun anlamadım.
find yourself
ne kadar yakıyor?? manasında
EvReN 8 >>>>>>>>>YaKuZaA
bir depo ile 320 km yapabiliyosun yaklaşık. depo 13lt fln alıyo. Hesapla
find yourself
izmirde parça sıkıntısı var abi, buldugun yerdede uçuk fiyat çekiyorlar, sarıkayalar vs. öyle. motorum büyük arıza yaptı geçen aylarda silindir 2 piston şanzıman olduğu gibi değişti, emre ltd den aldım istanbuldan getirttim mondialden falan pahalı tabi, bulmasıda zor. apache ninde bildigim kadarıyla özgül motorda var izmirde, manisayı bilemiyorum, ama sağlamlık açısından apache bir adım önde bence, bizim motorlar hassas, aldıgımdan beri her şeyi değişti nerdeyse, şimdi fan arıza yaptı bi tanesi titriyor. park lambasında temassızlık var, çile yani anlıcagın
güzel mahine ya :D parça sıkıntısımı var bunun
İstanbul'da en iyi RegalRaptor servisi Mustafa Usta arkadaşlar gerçekten çok iyi bir insan güleryüzlü,eli açık bir insan.Yeri Bağcılar Güneşli'de Emre Ltd'nin orası.
forum sayfanızda yeniyim ama uzun zamandır bu sitedeki regal raptor ve jınlun
motorlar hakkındaki bilgileri takip ediyordum.regal almaya karar vermiş servisi aramıştım ki,regal ve jınlun motorun sarıkayalar artık ithalatını bırakmışlar.olmayan motor hakkında da artık fiyat ve teknik olarak bilgi veremeyeceklerini söylediler.sadece sıfırının 3500 ile 4000 arasına kadar düştüğünü söylediler bi firma daha varmış satan.isteyen 0216 550 57 00 bilgi alabilir. lakin bu şartlarda regal ve jınlun motor almak yedek parçasının servisinin sıkıntılı olacagını bilerek lades demek bence.adam bana uzak dur bulaşma gibilerinden sölendi yani paranı sokaga atmak gibi bişey demek istediği.belki bi faydam olur...
hem var hem yok (nasıl yani deme öyle işte!)
ben de ilk motorum olarak regal istiyordum ama şu distribütör/servis/parça mevzuları kafamı bulandırdı. bir de sağlam motorlar uzun süre sorunsuz kullanılabilir diyorlar ama bazı kronik sorunları (özellikle de şanzımanda) olduğu ve acemi bir kullanıcının elinde kolayca sıkıntı yaşatacağı söylenince hepten vazgeçtim. şimdi rota bisan roadstar yönünde... ama regal hep aklımın bir kenarında duracak.
Almama az kalmıştı. Neyseki satıcı 5200 deyip vazgeçirdi beni.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)