tam olarak ne istediğinizi tarif edeseniz selim usta yapar
.
http://www.motosay.com/
tam olarak ne istediğinizi tarif edeseniz selim usta yapar
.
http://www.motosay.com/
Çok teşekkür ederim Deli Çerkes.
Arkadaşlar elimde Hysoung GV ye uyan (diğer modelleri bilemem) krom Yan heybelik destekleyicisi mevcut. Çiftini 100 YTL'ye sanayiden aldım. Elimde kaldı. Fazla yani. Satıcıda almadı geri. Çünkü işçiliği var ben satamamda kullanamam da dedi. İlgilenen arkadaşım olursa kargo ücreti almadan adresine teslim 49 YTL'ye vereceğim. Gerçekten o fiyata o işçilikli krom madeninden destekleyici bulamazsınız.. İlgilenen arkadaşlarım için selcukkaya2004@yahoo.com..
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
bende metzeller var çokda memnunum bi dahakinede aynısıyla değiştiricem...
Bu motor hakkında gerçekten çok araştırma yaptım gayet güzel sorunsuz bir motor alıpta memnun olmayan bir kişiyi bile duymadım en iyi çin motosiklet
Korkarak yaşıyorsan sadece hayatı seyredersin:queen:
Selam arkadaşlar.. Regallerin sıfırı geliyor mu bulunabiliyor mu?? Yoksa başka bir marka adı altında benzer motorlara mı dönüştüler??
emreltd.net e bak krdş onlar getiriyo şuanda, bende aynı motoru araştrıyom.. tek korkum parça sıkıntısı ve servis, bunlarda baya bi sorun oluyo zaten :D
Parça problemi yok arkadaşlar.
bikaç tane sorum olacak.. başlıyorum
1 ) nerenin malıdır bu alet..(çin gibi duydum bi yerlerden)
2 ) eğer çinse , jinlundan ayıran yanı nedir,jinlun'dan neden daha pahalı.
3 ) kafayı yemek üzereyim bi türlü karar veremiyorum gt250r, gv250,(şimdilerde de regal eklendi)regal arasındayım... bu arada regal ufak geliyo gibi sanki bana bi yolu var mıdır bu sorunu halletmenin. dizler göstergeye değmek üzere (192 cm - 110 civarı da kilo)
4 ) 250e - 9 ile 250e - 9b arasındaki farklar nedir ? (9b de göstergeler depo üzerinde onu biliyorum.. başka ?..)
5 ) almışken iyi bişey almak istiyorum ve gt 250r düşünüyodum fakat param büyük ihtimalle eksik kalcak. ve yeniden bi çinliye para yedirmek istemiyorum. (race motor zaten oldum olası ilgimi çekmemiştir ama düzgün bişey alma amacındayım )
ne yapmam gerek bilen abilerden bilgi ve yardım bekliyorum
1)çin malıdır
2)sadece jinlundan değil çogu çin malı motordan ayıran özelliği su soğutma olmazı ve sağlamlığı
3)boy sorununa bişey diyemem
4)9 la 9b arasındaki fark da göstergeler.bide yanlış hatırlamıyosam 9b lerde t gidon vardı
5)race motor sevmiyosan fazlada bi para yoksa elde jinlunla falan hiç uğraşma git regal alderim çin malı ama sağlamdır
::xrock::"No Matter What You Ride, it's All The Same Wind."::xrock::
güzel açıklama için teşekkür ediyorum
arkadaslar ii aksamlar . karakaçan ımı servisten alalı 300 km falan oldu fakat vites gecişleri çok sertleşti yeni başladı bu durum neden olabilir acaba ? vereceğiniz bilgiler için şimdiden tşk ederim
kimsenin bi fikri yok sanırım
Merhaba
Arkadaşlar konuyu bugün açmıştım şimdi özetle yardıma ihtiyacım var 27-08-2006, 16:10 PM...
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...sp-edildi.html
Motoru buldum ama ne kadar yattığını bilmiyoruz diri görünüyor kontağını çevirmeden birinin görmesini istiyorum...
Saygılarımla
Ne binek isterim ne yük taşırım,
Ne kulum var ne de kimseye köleyim,
Ne fakirim ne zenginim;
Ancak isterimki bu hal ile öleyim ...
motoru bence ali ustaya bi göster arkadaşım istersen özelden telefonları yollarım
bence debriyaj yada viteslerde problem olabilir istersen ya servise bi götür yada burdan ali ustanın telini verelim ona bi danış
en azından bilgin olur
cevaplar
1-bu alet orjinal çin malıdır
2-jinlundan ayıran özellik su soğutmalı olması ve daha sağlam olması
3-o sorunu halletmenin bir yolu yok istersen bide gv250 ye bak
4-250-e9 ile 250-9b arasındaki farklar
9b de T direksiyon,göstergeler depo üstünde ve ön çatal daha uzun (virajda çok çabuk yatıyor motor aman dikkat)
5- 3.şıkda cevabı verdim sanırım
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
merhaba arkadaşlar 2006'da ilk çıktığında aldığım regalimi maalesef 2007 de satmak zorunda kalmıştım. ama şimdi tekrar almayı düşünüyorum. kafama takılan bazı sorunlar var. ankarada ben aldığımda servis olarak marinmak'a gidiyordum. fakat bu işi bıraktığını duydum. ankarada iyi hizmet veren bir servis varmı bildiğiniz. bir de en önemlisi ankarada satılık regal raptor bulmam lazım tabii.
yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür
ve bir orman gibi kardeşcesine...
Sarıkayalar mI? aman uzak dursun bi scooter aldım ordan perişan servis açtılar satarken, şatışlar düştü satışı durdurdukları gibi serviside kaldırdılar.. bi telefon aldım 1.haftada bozuldu garanti kapsamında değil dediler.. bi digitürk bağlattık başa bela.. bi daha da denizli sarıkayalardan hiç birşey almam..
Tekbir R1 No1 Denizli. .
slmarkadaşlar bu motor kanunı den kaliteli mi yoksa aynı gibi mi
DÖNERSEN ISLIKÇAL. ....Huzur islamda,sen nerdesin
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)