DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Ekim 2008, 20:33
Bugün dikilitaş'a Ali ustaya uğradım
Elinde bir siyah birde kırmızı renk sıfır regal raptor varmış.
Sıfır Regal Raptor soranlara duyurulur.
Reklamlar
-
08 Ekim 2008, 20:33
sinan3344 adlı üyeden alıntı
zaten arkadaslar saglık problemlerın yuzunden
110 kıloya dusecem
110 kılo ve 182 boy bence yeterlı heral
ben bu motorla abi uzun yola gidecegim icin
uzun yolda sorun yaratırmı yokuş yukarı cıkışlarda felan
rampada felan
arkadaşım ben hanımla bulgaristana gittim geldim maşallah hiç bir sorunum olmadı daha çok sevdim motorumu tek dikkat edecegin şey temiz bir motor bulmak
-
08 Ekim 2008, 22:18
tamam ozaman model ve markada karar verdım
kesınlıkle
raptor baska bı model olamaz baktıklarıam
gore en ıyısı bu benım ıcın
ıkıncı el alırken nerelere
dıkkat etmelıyım pıyasa fıyattı
ne kadar
max ne kadar vereyım
-
12 Ekim 2008, 20:08
Açıkcası bende choper tarzı bir motor bakıyorum. Şu anda ki motorum Bisan pasific 150. Regal Raptor hem görünüşü olsun, hem de su soğutması olsun diğerlerinden bir adım önde.
Diğer modellere de bakıyorum, ancak bu tarzlarda su soğutma bir tek Regal Raptor'lar da mı var?
-
12 Ekim 2008, 20:17
Arkadaslar elımde temız bır regal raptor var bugun geldı 2006 model 5000 km cıvarında temız bır makına ısteyen olursa bana msn'den ulasabılır...
salihkilic1977@hotmail.com
Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
www.salihkalic.spaces.live.com
-
12 Ekim 2008, 22:22
kartal_07 adlı üyeden alıntı
Diğer modellere de bakıyorum, ancak bu tarzlarda su soğutma bir tek Regal Raptor'lar da mı var?
Kyomco Venox'da su soğutmalı. ancak fiyatından olsa gerek Türkiyede tutulmadı.
-
13 Ekim 2008, 00:06
Deli Çerkes adlı üyeden alıntı
Kyomco Venox'da su soğutmalı. ancak fiyatından olsa gerek Türkiyede tutulmadı.
Evet biraz baktım ikinci el fiyatı bile yüksek, sıfırını düşünemiyorum
Peki Regal Raptor ikinci el alımlarda nelere dikkat etmek gerekir?
-
13 Ekim 2008, 04:47
bende herkezin verebileceği tavsiyeleri verirdim ama siz zaten satın alırken belirteceğim hususlara her alıcı gibi dikkat ediyor olurdunuz.ama kendim tescilli deli olduğumdan size delice bir tavsiyede bulunacağım.
Kazaya karışmış ve Makyajlanmış bir motoru tespit edebilmek zor. tanıdık bir sigortacı bulup aracın plakasından bu aracın daha önce bir kazaya karışıp karışmadığını , karıştı ise ne kadarlık bir maddi hasar gördüğünü öğrenmek. ( sigorta şirketleri reasunans havuzundan bu bilgileri görebiliyor , motor ve şase numarasından bu motor kaç defa plaka değiştirse değiştirsin bir kazaya karıştı ise bunu mutlaka öğrenirsiniz.)
-
13 Ekim 2008, 14:39
chopper almak isteyenler resimleri incelesin. en azindan fikriniz olsun.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-200cc-90.html
-
14 Ekim 2008, 00:56
Deli Çerkes adlı üyeden alıntı
bende herkezin verebileceği tavsiyeleri verirdim ama siz zaten satın alırken belirteceğim hususlara her alıcı gibi dikkat ediyor olurdunuz.ama kendim tescilli deli olduğumdan size delice bir tavsiyede bulunacağım.
Kazaya karışmış ve Makyajlanmış bir motoru tespit edebilmek zor. tanıdık bir sigortacı bulup aracın plakasından bu aracın daha önce bir kazaya karışıp karışmadığını , karıştı ise ne kadarlık bir maddi hasar gördüğünü öğrenmek. ( sigorta şirketleri reasunans havuzundan bu bilgileri görebiliyor , motor ve şase numarasından bu motor kaç defa plaka değiştirse değiştirsin bir kazaya karıştı ise bunu mutlaka öğrenirsiniz.)
Verdiğin bilgiler için sağol @Deli Çerkes
-
14 Ekim 2008, 01:04
kartal_07 adlı üyeden alıntı
Verdiğin bilgiler için sağol @Deli Çerkes
kartal_07 msn acarmısın...
Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
www.salihkalic.spaces.live.com
-
15 Ekim 2008, 04:12
yalnız_kurt adlı üyeden alıntı
kartal_07 msn acarmısın...
Kusura bakma, bir kaç gündür yoğunluğumdan dolayı açamıyordum. Akşama açarım.
-
15 Ekim 2008, 16:39
Super Moderator
c.tesi günü motorumun arka lastiğini değiştirdim
orjinal lastikle 27640 km yol yaptım üstündeki lastikler kenda markaydı
şimdi takılan lastikler ise duro marka
motorumda acaip bi değişiklik oldu artık virajlara daha rahat yatabiliyorum eski lastiklerde sanki her an altımdan kayacakmış hissi uyanıyordu ama artık böyle bir sorunum kalmadı orjinal lastiklerinden şikayetci olanlar varsa lastikleri değiştirmenizi öneririm
Not:lastiği değiştirmişken arka dişli tarafındaki bilyayıda değiştirdim dağılmak üzereymiş zaten
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
18 Ekim 2008, 01:50
lastikler kaça maloldu alper_tim? ben daha 14500 deyim ama aynı problemi yaşıyorum zaman zaman. zevkli geliyor ama düşersem zevki kaçacak bir gün
-
18 Ekim 2008, 02:02
alper_tim adlı üyeden alıntı
motorumda acaip bi değişiklik oldu artık virajlara daha rahat yatabiliyorum eski lastiklerde sanki her an altımdan kayacakmış hissi uyanıyordu ama artık böyle bir sorunum kalmadı orjinal lastiklerinden şikayetci olanlar varsa lastikleri değiştirmenizi öneririm
Not:lastiği değiştirmişken arka dişli tarafındaki bilyayıda değiştirdim dağılmak üzereymiş zaten
ben de duro aldım hiç memnun değilim . ne yapmam gerek . yontem varsa özelden atarmısın
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
18 Ekim 2008, 13:45
kesinlikle katılıyorum kardeşim duro bizim motorlar için süper
-
18 Ekim 2008, 15:26
Super Moderator
orkysystems adlı üyeden alıntı
lastikler kaça maloldu alper_tim? ben daha 14500 deyim ama aynı problemi yaşıyorum zaman zaman. zevkli geliyor ama düşersem zevki kaçacak bir gün
ben 130 ytl ye hallettim sökmesi felan içinde bide arka tekerin sol yanında ki dişlinin içindeki bilya da değişti
mterayes26 adlı üyeden alıntı
ben de duro aldım hiç memnun değilim . ne yapmam gerek . yontem varsa özelden atarmısın
walla bişi yapmak lazım mı bilmiyorum istersen ustanın telefonunu vereyim bi konuş
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
23 Ekim 2008, 04:12
ben 130 ytl ye hallettim sökmesi felan içinde bide arka tekerin sol yanında ki dişlinin içindeki bilya da değişti
walla bişi yapmak lazım mı bilmiyorum istersen ustanın telefonunu vereyim bi konuş
valla artık bir ustalı bir iş yok yani kalmadı daha dogrusu . 130-90-15 ebatındakı arka lastıgı duro 80 ytl ye aldım dubelles yaptırıp (10 ytl )jantı geri monte ettim
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
23 Ekim 2008, 11:40
Super Moderator
mterayes26 adlı üyeden alıntı
valla artık bir ustalı bir iş yok yani kalmadı daha dogrusu . 130-90-15 ebatındakı arka lastıgı duro 80 ytl ye aldım dubelles yaptırıp (10 ytl )jantı geri monte ettim
ben ustayla görüştüm konuştum
senin lastikler için çin malı olanlarından almasın dedi
duro lastiklerin çin malı olanlarıda varmış onlar iyi çıkmıyormuş
bunları söyledi bana usta
-
03 Kasım 2008, 22:33
İnce sele yaptırmak istiyorum arkadaşlar , bildiğiniz bir yer var mı?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler