bu motora 5000 ytl verene hayret ederim. 2. el hyosung gv 250 ler 4000 ytl civarında, kymco venox 250 ler 5000 ytl civarındayken hala neden bu motorları alıyorsunuz anlamakta zorluk çekiyorum doğrusu...
bu motora 5000 ytl verene hayret ederim. 2. el hyosung gv 250 ler 4000 ytl civarında, kymco venox 250 ler 5000 ytl civarındayken hala neden bu motorları alıyorsunuz anlamakta zorluk çekiyorum doğrusu...
http://www.motosiklet.net/forum/moto...x-250-a-2.html
twona bak sitede ne var ve fiyatına ne yazmışlar venoxsun
[B][I]DENGESİZ MOTORA BİNMEK ORGANLARINI BAĞIŞLAMAK DEMEKTİR...[/I][/B]
arkadaşlar merhaba. dd250e-9 umu 10 gün önce satın aldım. ön fren merkezinin üstünde motosiklete oturdugunuz zaman görünen şeffaf yuvarlak bir pencere var ya, orası çatladı ve hidrolik kaçırıyor, nasıl tamir ettirebilirim veya olduğu gibi ön fren değişecekmi? bana kaça patlar lütfen yardımcı olun, yeni aldım motoru canımı çok sıktı bu olay :/
orkysystems , aynı olay benim de başıma gelmişti.Dikilitaş'ta Ali Usta'ya gidersen halleder.Fren kolu değişecek , 60 YTL civarı tutar.
arkadaşlar bildiğiniz 2. el satan bi yer warmı.. senet falan yapan?
2 T-K-R SAYGI
çok teşekkür ederim ilginize. izmirdeyim ben, daha önce 1. sanayide hızlı motora baktırıyormuş aldığım adam heralde bende ona götürücem. yinede izmirde iyi bakan fiyatları uygun olan bi yer bilen arkadaşlar varsa mesajlarını bekliyorum. böylece bende aylar süren takipten sonra aranıza katılmış oldum teşekkürler tekrar
Mrb arkadaşlar. Regal Raptor'un intenet adresini bi türlü bulamadım. 250 cc lik 0 km regallerin fiyatlarını ve bayilerini gösteren bir site varmı?
arkadaşlar artık regalin 0 ı yok mu türkiyede?
Selam arkadaslar bende regal raptor almakta karar verdım
ıkıncı el alıcam 2 cı el alınca nerele dıkkat etmem lazım
ve benım şu andakı kılom 140 kg boyum 182
motor kucuk kalırmı benım ıcın ben genıs buyuk bı chooper ıstıyordum
su sogutma oldugu ıcın uzun yollarda sorun cıkartmaz heral
cunku mersın malatya arası gıdecegım ıcın hıc durmadan 500 km yapabılırım heral bılmıyorum tam bılgım yok bu konuda aydınlatırsanız sevınırım
motor kac bin km de bır bakıma gıdıyor bazı yerlerde 500 yazıyor
500 km de bır bakıma gıderse unutalım bu motoru cunku mersınden malatyaya gıt gel 1000 km 1000 km de malatyada gezersın 2000 km ettı en basiti
mersın ve malatyada bu motorun servıssı varmı herkesse tşk ederım
100 110 km standart hız benım ıcın yeterlı;)
artık yeni getirilmiyor diye biliyorum. ama çok emin değilim. belki anlaşma sağlayıp getiren bir şirket vardır. olmazsa ikinci el bulabilirsin.
bende yenisi gelmiyor diye biliyorum ama emre ltd. nin elinde sıfır regal olması lazım
ayrıca ilk sıfır alırsanız motoru ilk bakım 500 km de oluyo
ondan sonraki bakım 1000 km de oluyo soraki bakım 2500 km de soraki bakım 4000 de sorada yanılmıyorsam her 3000 de bir bakım oluyor
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Regal çift karburatör değilmi. sekron ayarı olduğuna göre çift olması lazım yoksa benmi yanılıyorum..
[COLOR="Black"][B]Devir hangi devir olursa olsun devirli olsun...[/B][/COLOR]:queen:
ikinci ellerede nasıl güvenicez?
suzuki altoların fan müşrü regale uyuyormuş. denemiş değilim ama böyle bir şey okumuştum. alto müşrü takılırsa pek sorun çıkarmadığını söylüyorlardı.
izmirde çetincana gidebilirsin. yerleri kahramanlarda hemen fuarın arkasındaki cadde üzerinde. hatta yanında ergür motor olması lazım. yanlış bilmiyorsam sarıkayaların ortağıydı çetincan. onlardan yardım alırsın.
arkadaşlar regalin aküsünü kuru aküyle degiştirmek istiyorum sanırım bizimkiler 12v 7 ap bu amper olayını yükseltsem ne gibi zararı veya yararı olabilir
Selam arkadaslar bende regal raptor almakta karar verdım
ıkıncı el alıcam 2 cı el alınca nerele dıkkat etmem lazım
ve benım şu andakı kılom 140 kg boyum 182
motor kucuk kalırmı benım ıcın ben genıs buyuk bı chooper ıstıyordum
su sogutma oldugu ıcın uzun yollarda sorun cıkartmaz heral
cunku mersın malatya arası gıdecegım ıcın hıc durmadan 500 km yapabılırım heral bılmıyorum tam bılgım yok bu konuda aydınlatırsanız sevınırım
motor kac bin km de bır bakıma gıdıyor bazı yerlerde 500 yazıyor
500 km de bır bakıma gıderse unutalım bu motoru cunku mersınden malatyaya gıt gel 1000 km 1000 km de malatyada gezersın 2000 km ettı en basiti
mersın ve malatyada bu motorun servıssı varmı herkesse tşk ederım
100 110 km standart hız benım ıcın yeterlı;)
mersınde bu motorun servıssı varmı
ARkadaşım o motor senin altında büyük ihtimalle çok cılız kalır,yakından gördün mü bilmiyorumda bayağı ince bir motor.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)