DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
12 Mart 2008, 16:07
merhaba, epeydir giremiyordum siteye. benim motor yata yata aküsü bitti galiba. şimdi yeni akü alacağım ama bir iki bilmediğim konu var :D
bir, bizim motora ne tip akü takılır.
iki, bu aküyü nereye takacağız? arabada aküyü bulması kolay da motorda nerededir bu meret?
Reklamlar
-
12 Mart 2008, 17:23
[B]MOTOR[/B] aşk,[B]MOTOR[/B] sevgi,[B]MOTOR[/B] özgürlük,[B]EN ÖNEMLİSİ MOTOR HAYAT DEMEK !!![/B]
-
13 Mart 2008, 15:42
Bosch yada paran varsa Yuasa marka akü tercih et , kuru tip aküler daha iyi derler... Aküyü değiştirmeden önce mutlaka hava kanallarını açtır , eğer suluysa asidini doldur en az 5-6 saat şarzda beklettir ve öyle taktır ;)
Yeni akü almadan önce herhangi bir motorcuya git ve akünü şarz ettir. Aküyü beslemesi için yeterli akım geliyor mu onu da ölçtür. Belki akün sağlam fakat şarz ünitesi arızalı olabilir. Benim başıma gelmişti. Yok yere sıfır akü almıştım . Yanlış hatırlamıyorsam 250 lik raptor un aküsü 12/6amper olması lazım.
Bu arada yeni motorumu aldım. Ani bi kararla scooter a döndüm. Altımda bir Shadow yada İntruder olmadan chopper a binmicem
Youtube :
Burax Yolda
Mototaş Aş. çalışanı
-
14 Mart 2008, 16:15
selam herkese
bende rr almak istiyorum ama bu motoru ankarada kullanan varmı yedek parça sıkıntısı çekiyormu bide şuanda ankarada sıfır rr satan yok alan nerden aldı????
bu nası bir efsaneyse çok güzel bir motor ama satışı yok şaşılacak bi iş...??
-
15 Mart 2008, 14:57
çok küçükmü yaff
bende regal almayı düşünüyordum bu gün motor sınavına girerken yakından görme şansım oldu T gidonlu regali açıkcası hayal kırıklığına uğradım çok küçük geldi gözüme özllille yüksekliği insanın poposu yere değecek az daha kısa olsa 125 kt ye baktım birde regale daha heybetli kt sahibinide göremedim belki kendisi kısaltırmıştır makinayı bu haliyle çoçuk oyuncağı gibi yaaa soğudum motordan haysungka kayıyor içim yavaş yavaş biraz pahalı ama en azından heybettli güçlü ama onunda tipi bozuk açıkcası karasızım ama regale bi soru işareti attım kafamda keşke görmez olsaydım hayellerimin motoruydu
-
15 Mart 2008, 20:36
merhaba arkadaşlar
selam herkese bende regalci oldum hayırlı olsun inşallah
-
17 Mart 2008, 13:36
Ya, motorda akü çalışmıyor ki motoru çalıştırıp tamirciye götüreyim. Motorun durduğu yerde yapılmıyor mu bu iş?
-
17 Mart 2008, 15:35
rafethasal adlı üyeden alıntı
Selamlar arkadaşlar,
Motosikletimden gelen bir beni ses rahatsız ettiği için servisine gittim Çünkü bu motordan en çok servisinin anlayacağını düşünüyordum. Şanzumanımdan geldiğini tahmin ettiğim, 5.viteste ortaya çıkan problemi anlattım. Şikayetimi söyledim. Hatta dükkan sahibi kendi binip tur attı. egzosdaki çızırdıdan başka bişey yok dedi. Sorunu bildiğim ve sesi tanığım için hemen gidip egzosu yaptırıp geri geldim. Bu sefer servisteki genç usta arkadaşı arkama alıp bir turda onunla gazladım ve sesi duymasını motorun 4.viteste nasıl sektiğini(vitesten kendi kendine çıkıp girdiğini), 5. viteste nasıl çakırrrr çakıırrr çakııırrr diye ses çıkardığını gösterdim. Debriyaj balatasını değiştiricez dediler. İnandım düzelicek zannettim. Değiştirdiler. Motorun arızası aynen devam ediyor. Kızdım eski bir ustam var Motorcu Ferit ve oğlu Serkan abi. Ona gittim.
Neden tekrar servise gitmedin diyenlerede şunu diyorum. Motorumu tekrar işten anlamayan birinin eline teslim etmek istemedim. Ve tabiki boşuna yüzleşip tartışma gereği duymadım.
Servise almadan motora bindi bir tur attı ve dediki 5.vites dişlisi abicim. İşçilik 300 lira tutar artı arızalı parçaların tutarına mal olur sana.Servis formunu doldurup telefonumu aldıktan sonra motoru onların ellerine güvenle teslim edip, oradan ayrıldım. Biliyorumki inşallah çok ekstra bişey çıkmazsa motorun sorununu giderip sağlam bi şekilde teslim edecekler.
Bu arada(iki hafta önce yağ ve buji değiştirmiş olmama rağmen tekrar yağ değiştirmek zorunda kaldım) 110 lira servise yağ+debriyaj balatası+işçilik olarak vermiştim. Egsozu da yaptırdım 15 lira da o tutmuştu. Veeeeee....
Sonuç: Şöyle motorcu olunur, böyle motorcu olunur diye nutuk atan servis ve dükkan sahibi abimizin ve hatta servisteki ustasının bi halttan haberi olmadığını cebimden giden param+zamanım+yürüdüğüm yol ve emeğim karşılığında anladım. Eğer ustanıza güvenmiyorsanız kesinlikle motorunuza dokundurtmayın. Ben çok üzüldüm. Sizde üzülmeyin.
Sevgi, Selam...
Rafet HAŞAL
kardeşim bunu ithal eden şirketlerde okuyor bizim en büyük sorunumuzun hiç servisimizin olmaması 1-2 servis hariç gerisi servis olsun diye servis verilmiş kişiler 2 tornadivası olana servis veren ithalatcı allahından bulsun bunun üstünde can taşınıyor allah onları bildigi gibi yapsın
-
17 Mart 2008, 16:16
hzafery adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar Tam da bu resimlazımdı bana :D
Ben Ankara'da yaşıyorum, 2. el bir dadyw 2509b sahibi oldum, mutluyum...
Lakin işte o resmdeki kapak yok! yani sağ tarafın krom kaplamalı kapağı. Ankarada hiç bayisi yok, web sitesinde 6 tane firma adı va rama hiçdbirisi de aartık bayisi değiller ve servisi ile ilgilenmiyorlar?
Sağ kapağı nerede temin edebilirim?
-
17 Mart 2008, 19:18
Super Moderator
bu parçaları denizlideki fabrikadan istiyeceksiniz arkadaşlar
10 sene parça temin etmek zorundalar 0 258 371 65 67 sarıkayaların numaraları orayı arayıp parça temin edebilirsiniz
yeni regal alan arkadaşlarımıza da hayırlı olsun aramıza hoş geldiniz hepiniz
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
18 Mart 2008, 18:54
Denizliden istemenize gerek yok !
Emre Yedek Parça / Güneşli istanbul
Adres : Bağlar Mah. Osmanpaşa Cad. 6/A
Tel : 0212 656 2 656 (pbx) Fax : 0212 656 31 00
www.emreltd.net
info@emreltd.net
;)
Youtube :
Burax Yolda
Mototaş Aş. çalışanı
-
18 Mart 2008, 20:04
bu motoru kaç firma ülkemize getirdi acaba? her firmaya göre motor kodlamalarını belirtebilirmisiniz? ayrıca farklı firmalardan alınan regallere her servis hizmet veriyor mu?
-
24 Mart 2008, 10:52
-
25 Mart 2008, 15:40
-
29 Mart 2008, 16:03
benim regal bugün yatak sardı..bana lazım olcak parçaları nerden temin edebilirim acaba..yardımcı olursanız çok sevinirim..şimdiden tşk ler
-
30 Mart 2008, 00:00
Merhaba arkadaşlar.. Biz Keeeay SuperShadow kullanıcıları olarak haftaya istanbulda bir buluşma ve gezi düzenleyeceğiz.. RR kullanıcı sizleride aramızda görmek isteriz..
-
31 Mart 2008, 16:12
adasel arkadaş da bahsetmiş bir gezimiz var ;
Keeway supershadowcular grubu olarak istanbulda gezi yapmayı düşünüyoruz. az çok bize yakın bulduğumuz motorlar olarak keeway superlight ve regal raptor topicini de davet ediyoruz. fikir alışverişi yapmak tanışmak bir de her motorcunun isteği olan kalabalıkbir gezi yapmak güzel olur diye düşünüyoruz. bu hafta veya sonraki hafta pazar günü olucak talebe göre. ne dersiniz?
http://www.motosiklet.net/forum/moto...shadow-74.html
-
15 Nisan 2008, 10:19
satılık regal arıyorum
siyah dd250e-9 modeli arıyorum.ankaradayım.satmak isteyen varsa ararsanız görüşelim.oguz:506 3509895-535 3026558
-
15 Nisan 2008, 10:43
ankarada bir arkadaşımda iyi kullanılmış bir regal var.ama kırmızı eğer düşünürseniz önerebilirim..
http://www.sahibinden.com/2006_regal...XQQdisplayitem
-
16 Nisan 2008, 00:25
promethe adlı üyeden alıntı
Ciddi maddi kriz neticesinde kızımdan ayrılmak zorundayım. Sıcak yaz günlerinin yaklaştığı şu günlerde böyle bir karar vermenin ne denli zor olduğunu motosiklet sahibi arkadaşlarım çok iyi bilirler.
2006 yazında aldım regalimi. Bu güne kadar yaz kış bindim hiç bir sorun çıkartmadı. bir iki kez yatırdım ilk aldığım zamanlar onun dışında herhangi bir kazası yok. Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.
model:2006
km: 16600
fiyat: 3.300 YTL
Saygılar
fiyatı 3000 e çektim arkadaşlar bilginiz olsun.
Acil ihtiyaç olayı maalesef.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)
Bu Konudaki Etiketler