sen interneti hiç araştırmıyon herhalde Dylan dostum
sen interneti hiç araştırmıyon herhalde Dylan dostum
Belki google da sanal servis ve usta vardır
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
[SIZE="1"][COLOR="DimGray"]Ich kreise um Gott, um den uralten Turm, und ich kreise jahrtausendelang; und ich weiß noch nicht: bin ich ein Falke, ein Sturm oder ein großer Gesang.[/COLOR][/SIZE]
rr kulaanan arkadaşlara merhaba
uzun süredri topiğinizi takip ediyorum ama son zamanlarda pek hareket yok
gezmeden fırsat omuyor galiba
benim size bi sorum var motorunuzun km de kaç para yaktığını merak ediyorum
çünkü bu sitede motor yakıtları ile alakalı bir bölümde sadece bir rr kullanıcısı yazmış oda 100 km 7,? lt. başkada yazan yok itiraz edende yok
gerçekten bu arkadaşımızn ki doğru ise arabadan fazla yakıyor
bu konuda bilgilerinizi bekliyorum
(geçmiş sayfalarda yazdık diye sivri zekalı biri çıkarsa bi zahmet 264 sayfadan hangisinde olduğunu da yazsın)
Yeni Regal almak isteyipte parası yetmeyenlere yada yenisi ile aradaki farka koruma ekipmalarını (kask-mont)-aksesuarları alırım düşüncesine sahip arkadaşlara 174 kilometre dışında kullanılmamış, kapalı ortamda yatan Regalimi tavsiye ederim. Kişisel nedenlerden dolayı kullanılamamıştır, yeni aküsünü alıp 500 km bakımını Yopaşta yaptırıp teslim edebilirim. Yoksa Regalden vazgeçmiş değilim, istediğim düzenleme yapılmış halde alabilirsem (bagaj aparatlı 3 teker ruhsata işli halde) yine regal sahibi olacağım. Bu yönden aklınıza kötü bişi gelmesin.
mrwish@hotmail.com
Not. İş yoğunluğumdan maillerimi kontrol edemediğim oluyor gecikmeler için şimdiden özür dilerim.
Uçurumları sevenlerin kanatları, rüzgarı sevenlerin ise motoru olmalıdır...
[B][COLOR="black"][COLOR="Red"]GERÇEKLERİ[/COLOR][/COLOR] [COLOR="Yellow"]TARİH[/COLOR] [COLOR="Red"]YAZAR[/COLOR] [COLOR="yellow"]TARİHİDE[/COLOR] [COLOR="red"]GALATASARAY[/COLOR][/B]
Selam.Regalim 1600 km.de,üçüncü kez ölçüyorum ve 30 ytl. benzinle yaklaşık 300-310 km.yapıyorum. Bu demekki km.de 100-110 ykr yakıyor.Bu rakamları artçı olmadan tek kişiyle ve ortalama 60-70 km/sa. hız ile yaptım.Merak eden arkadaşlara... Bu arada 1600 km.olmasına rağmen 80km.yi geçince vibrasyon çok artıyor, azaltmak için önerileri olan varsa teşekkür ederim.Herkese kazasız günler diliyorum arkadaşlar lütfen kasksız yola çıkmayın.Ben bir Acil Servis Hekimiyim, her nöbetimde neler görüyorum inanamazsınız.
bu regalcilerin üstüne ölü toprağı serilmiş gibi yafff
ne zamnadır takipediyom hiç ses seda yok
topiğiniz ölmüş bari ben bir zealsun kullanıcısı oalrak olaya el atayım canlandırayım biraz buraları...
doccino hocam bilgiler için saol ben bu soruyu bi hafta önce sormuştum ya çok yaktığından yada kimsenin umrunda olamdığından kimse cevap yazma zahmetinde bulunmadı (jedaykın hariç oda tahmin..)benim araştırdığım kadarı ilede regal biraz fazla yakıyor 140-150 ykr civarı galiba ama sizin motorunuz bayağı iyiymiş yakıt konusunda.. gerçi fazla hızlı gitmediğinizden yakıt düşük çıkabilir..
kazasız sürüşler dlerimm
kaldera abiciğim ilgin ve alakan için teşekkür ederim
hürmetler....
....................[B][COLOR="Red"]LÂL[/COLOR][/B]........................
[B][COLOR="Sienna"]10. köye doğru yola çıktım
9. köydekiler size hayırlı tıraşlar...[/COLOR][/B]
ydanis arkadaşım galiba senin haberin yok bizim kendimize ait bir sitemiz var.regalraptor.net diye bi bak istersen.
EĞER HERKES AYNI FİKİRDE İSE KİMSE YETERİ KADAR DÜŞÜNMÜYOR DEMEKTİR.
Arkadaşlar Regalimi satıyorum diye mesaj atmıştım buradan. Acil para ihtiyacımdan dolayı fiyatı düşürüyorum. 3150 ytl oldu. İlgili ilanım şu linkte
tıkla
Arkadaşlar elimdeki motoru satar satmaz bende regalci olucam 2. el alacağım için alırken nelere bakmam gerek ayrıca 2005 veya 2006 model olması birşeyi değiştirirmi egzozlarda farklılık var diye aklımda kalmıştı ama yanlışmı hatırlıyorum bazı modellerin egzosu kesik gibi bunlar sonradanmı kestirilmiş yoksa bazıları böylemi satıldı. birde renk konusunda arada kaldım kırmızıda çok hoşuma gidiyor aryrıca reaglin 2 modeli uzun radyatörlü olan modelimi daha iyi yoksa düz modelimi çok sordum ama cevaplarsınız çok sevinicem
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
selam arkadaşlar ben kütahyadan zeki sonunda bende bir regal sahibiyim artık
yine kütahyadan bi abimiz kendisine suzuki gsx 600 f alınca regaline de ben el koydum daha önce keeway sl 150 kullanıyordum 2006 model ve yaklaşık 2000 km de aldım motoru bence çok keyifli bir makina regal ufak defek sorularım olabilir bana yardımcı olursunuz artık regal raptor.net e de üye oluyorum hemen görüşmek dileğiyle
.................::hakem1::.....
Bodrum İskele Meydanı Dergisi Sahibi, Bodrum Ajans Yayın Grubu Haber Editörü Yiğit Uygur ve Bodrum Gönüllüler Derneği Başkanı Cemile Uygur'un tek evlatları, yavrumuz İrem Uygur ve arkadaşı Yaşar Mete Oymaklı, 274 promil alkollü olduğu belirtilen Azrail sürücünün arkadan çarpması sonucunda hayalleri ile birlikte aramızdan ayrıldı
Geriye dönüp baktığımızda cahiller ve sarhoşlar tarafından yollarda buna benzer nice cinayetlerin işlendiğini, verilen cezaların hiç de caydırıcı boyutlarda olmadığını görüyoruz.
Biz aşağıda imzası bulunanlar "Masum hayatların sonlanmasını azaltacak, trafik canavarı için caydırıcı, ürkütücü hükümler içeren" yeni bir trafik Yasası'nın öncelikle ele alınarak uygulamaya konulmasının gerekliliğine inanıyoruz.
Açılan sayfada BEN DE İMZALAMAK İSTİYORUM yazısına hemen tıklayın :
http://www.bodrumajans.com.tr/protes...?page=2&order=
Doğru link : http://www.bodrumajans.com.tr/protesto2007/view.asp
arkadaşlara allahtan rahmet diliyorum
arkadaşlar regal raptor.net sitesinde bi sorun var galiba bi bilgisi olan varmı?
.................::hakem1::.....
oldwolf hayırlı olsun
umarım memnun kalırsın.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)