DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Temmuz 2007, 15:29
Arkadaşlar Kaliteli Zincir İsteyen varsa benden alabilirsiniz.
ÇEK malı Oringsiz Zincir...........................................4 0ytl. (Kaliteli)
ÇEK malı Orinli Zincir............................................ ..165ytl.(Kaliteli)
KORE malı Oringli Zincir............................................ 85ytl.(Kaliteli)
ÇİN malı Oringli Zincir............................................ ..30ytl.(Artık Şansına)
ÇİN malı Oringsiz Zincir............................................ 15ytl.(Artık Şansına)
Yurakıdaki zincirler çook kalitelidir bilgilerinize.(Çin Malı Zincir Hariç)
05359271141, 05333463690, jameka_34@hotmail.com
Reklamlar
-
03 Temmuz 2007, 18:17
jameika34 adlı üyeden alıntı
Zincir Problemi yaşayan arkadaşlar varsa çook kaliteli ÇEK malı zincir 40ytl.
adres ve satıcı firma bilgilerini verirseniz ihtiyacı olana gerekebilir.
-
03 Temmuz 2007, 23:22
zincir hakkında biraz bilgi verebilirmisin
ne marka
diğer kaliteli bir marka daha vardı adı aklıma gelmeyen
yoksa ondanmı?
en güzeli başka bir yer
ismi bende saklı
-
04 Temmuz 2007, 03:23
arkadaşlar selamlar.
Bir süredir benim egzozlardan biri ilk çalıştığında diğerinden daha geç ve ancak bir süre yol gittikten sonra ısınıyor.Benim usta(adını vermeyim) bir türlü neden olduğunu ne biliyor ne de bir şey yapabiliyor. bilgisi olan varsa memnun olacağım.
-
04 Temmuz 2007, 09:58
nurettin_ adlı üyeden alıntı
arkadaşlar selamlar.
Bir süredir benim egzozlardan biri ilk çalıştığında diğerinden daha geç ve ancak bir süre yol gittikten sonra ısınıyor.Benim usta(adını vermeyim) bir türlü neden olduğunu ne biliyor ne de bir şey yapabiliyor. bilgisi olan varsa memnun olacağım.
arkadaşım motorunun çalışmasında bir farklılık varmı.?
çalıştıktan sonra çekişinde bir sorun varmı..?
-
04 Temmuz 2007, 15:40
Zaporta adlı üyeden alıntı
zincir hakkında biraz bilgi verebilirmisin
ne marka
diğer kaliteli bir marka daha vardı adı aklıma gelmeyen
yoksa ondanmı?
CZ FOWORİT....(ÇEK malı).......(oringsiz)............................ 40ytl.
-
05 Temmuz 2007, 01:21
kaldera adlı üyeden alıntı
arkadaşım motorunun çalışmasında bir farklılık varmı.?
çalıştıktan sonra çekişinde bir sorun varmı..?
İlgin için teşekkürler Kaldera dostum.
Motor çalışırken (rölantide) pıt pıt pıt pıtıpıtp gibi yani nasıl söylesem sanki bir kaç vuruşdan sonra birden başaltıyormuş gibi. Ancak çekişinde bir problem yok ,fakat dikkatimi çeken şey yakıt tüketimi arttı son günlerde.
Bujiler yeni değiştiKarbüratora ayar yapıldı,ancak sorun devam ediyor.
-
05 Temmuz 2007, 09:47
nurettin_ adlı üyeden alıntı
İlgin için teşekkürler Kaldera dostum.
Motor çalışırken (rölantide) pıt pıt pıt pıtıpıtp gibi yani nasıl söylesem sanki bir kaç vuruşdan sonra birden başaltıyormuş gibi. Ancak çekişinde bir problem yok ,fakat dikkatimi çeken şey yakıt tüketimi arttı son günlerde.
Bujiler yeni değiştiKarbüratora ayar yapıldı,ancak sorun devam ediyor.
rolanti düzensizliği farklı nedenlerden olabilir.ancak çekişte sorun yok diyorsunuz.tek taraflı egzost ısınması sorununuzu görünce ilk akla gelen silindirlerden birinin çalışmaması idi. eğer böyle olsaydı motor doğru dürüst yürümeyecekti.ve sarsıntılı çalışacaktı.
diğer taraftan egzostun ısınmaması da enteresan.her iki silindir çalışıyorsa yanmış yakıtı def etmek zorunda..
-
05 Temmuz 2007, 13:15
kaldera adlı üyeden alıntı
adres ve satıcı firma bilgilerini verirseniz ihtiyacı olana gerekebilir.
İsteyen arkadaşlara gönderebilirim. İthalatçı firma benim yakının olduğu için isteyen arkadaşlar bana 05359271141, 05333463690 yada jameka_34@hotmail.com veyahut özelden mesaj atabilir.
-
07 Temmuz 2007, 11:50
Arkadaşlar selamlar hepinize,
Çok zaman oldu buralara takılmadım. Ben regali alalı 1 yılı geçti. Geçen sene Nisan ayında almıştım Aykon'dan. İlk aldığım hafta aküsü sorunluydu hallettiler. O gün bugündür ciddi bir sorunla karşılaşmadım ve geçen hafta 10.000km'yi geçtim. Hiç fena değil her halde. Belli ki kalan ömrümde motordan vazgeçmeyeceğim. Bu yüzden ciddi bir motor almaya karar verdim.
Regal Raptor ciddi değil demek istemedim ama bu 1 yılı aşkın süredir yaşadığım en büyük sıkıntı ne trafikte yaşadıklarım ne de motor sorunları. En büyük sorunum "vaaaay harley mi bu abi" soruları oldu. Yok kardeşim kıçıkırık çin malı demekten yoruldum artık.
Neyse sonuçta bir araştırmaya girdim. Medem ki ben motoru bir ulaşım aracı olarak kullanıyorum, bari şöyle ABSli falan, titreşimi sıfır, gürültüsü olmayan, kısaca yol yaptığımda beni yormayacak bir motor alayım dedim. Endurolar çok yüksek geldi. Gerçi Regaldan sonra bütün motorlar yüksek geliyor ama endurolara iki ayağım aynı anda yere deymiyor.
Fazer'a baktım, 98hp, 4 silindir..! Ölüm makinesi gibi geldi bana ürktüm. Touringlere baktım, hemen hepsinin sele yüksekliği 80cm civarında. Bana en fazla 75cm olması lazım. Yayları falan kesmeyi öneriyorlar, olmaz dedim.
BMW'nin F650 modeli oldukça güzel göründü, en alçak endurolardan ama o da tek silindir diye tireşim sorunu vardır dediler.
Durum budur, 10.000 km testi bitmiştir. Artık yeni bir motor alma zamanı gelmiştir.
-
07 Temmuz 2007, 13:20
-
09 Temmuz 2007, 13:00
Herkese selam.Nihayet rodajım bitti.İzmirde Çetincanda bakımı yaptık sevgili Emre ile birlikte ve İzmirden Sökeye otobandan döndüm.Yağ ve buj,leri değiştirdik,egzosları açtık,genel bir bakım yapıldı.Ondan sonrada otobanda motorumu denemek için kısa sürelerlede olsa bastım gaza Allah neverdiyse.125-130'u gördüm ancak rüzgar fazlaydı ve vbrasyon çok rahatsız etti.Bu yüzden ortalama 100 km hız yapabildim.Egsozu açınca motorun sesi inanılmaz güzel oldu.Basmama rağmen km.de 110 ykr.yaktım.Vibrasyon 1000 km.den sonra azalır demişlerdi,umarım öyle olur.Birde ön taraftan gelen zırıltı hala devam ediyor.Herkese kazasız sürüşler diliyorum.
-
10 Temmuz 2007, 16:07
Arkadaşlar 3500ytl civarı temiz fazla kmsi olmayan raptor arıyorum ilgilenenler mesaj atarsa sevinirim.
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
10 Temmuz 2007, 18:58
Arkadaşım bende 2007 model 450 km de E-9 var 07 mayıs 2007 de trafiğe çıktı, resimleride sahibimden com da var, sıfır motor, hiç bir problemi yok 3.500 YTL 2006 model yüksek km de almaktansa bunu almanı tavsiye ederim, son fiyatı 4.000 YTL
-
11 Temmuz 2007, 15:26
Arkadaşlar merhabalar, ben de aynı "DinoF1" psikolojisindeki regal kullanıcılarındanım. Sanırım farkım benim fazer'a karar kılmış olmam. neden gidip tek silindir 50 beygir bir alete aynı parayı vereyim elektrik motoru gibi titreşimsiz çalışan 98 beygir 4 silindir fazer varken. bu iş tabi tarz işi de elbette ki. gözüm dl'lere gidiyor acayip ama param yetmiyor. neyse, aranızda olmadım çok fazla. zaman zaman girip okudum. özellikle tam bir yıl önce tüm yazıları tek tek okuyup regal a karar vermiştim. bu anlamda çok yardımı oldu bu sayfaların. ve de gerçekten satmak istemezdim regalimi. "mes" gibi bi dl bi regal şahane olurdu ama o kadar yatırım yapamıyorum maalesef. neyse gelelim sadede...
Motorum 7400 km'de. Sahibinden.com'da ilanım ve ayrıca RESİMLERİ de bunlar. 3450 ytl istiyorum. alet çok temiz. yağını değiştirip kullanabilir alacak kişi.
Msn adresim de emremineoglu@hotmail.com
2004 ve üstü fazer'la değiştirebilirim. Başka yüksek hacimli motor ile takas önerilerine de hazırım.
Sevgiler...
-
15 Temmuz 2007, 14:54
2006 model 2500 km raptor buldum 3000 ytl diyorlar sizce fiyat uygunmu motorun kazasız olduğunu nasıl anlarım
-
16 Temmuz 2007, 11:03
Hayırlı olsun Kardeş onun Tipinde Yalnız Silindir hacmi düsük pioneer marka var onlar peynir ekmek gibi satılıyor urfa piyasasında Memleket hepimizin
-
16 Temmuz 2007, 15:52
@ambulance bence fiyat uygun bende araştırıyorum kısmetse alıcam bankadan kredi çıkmasını bekliyorum çıkar çıkmaz hemen alıcam fiyatlar 3000 ile 3500 ytl arası bunların 2. eli, almadan önce motoru bir ustaya götür göster km telini takmaya biliyorlar yada km saatini değiştirince motor otomatik olarak sıfırlanıyor bu durumda senin anlamana imkan yok motoru senin tanıdığın bir ustaya göster ok verirse hiç düşünmeden al. eğer almazsan bana haber verde ben alayım bari
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
18 Temmuz 2007, 13:05
biz karar verene kadaar arkadaş makinayı satmış araba takası yamış karasız kazımlıgın sonu gül gibi makina kaçtı oooooooooooooooooooffffffffffff uleeeeeeeeeeeeeeeen ooooooooooooooooooooooffffffffffff
-
19 Temmuz 2007, 00:55
Merhaba, regal raptor 250 için İstanbulda güvenilir ve işi gerçekten bilen bir usta arıyorum. Bilen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
Teşekkürler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler