DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
05 Haziran 2007, 20:55
nurguldemirbay kardeşim,yaklaşık 2 senedir R&R kullanıyorum.Bu arada oğluma naked motor aldık.İzmir'den Muğla'ya götürdüm.Aradaki farkı çok iyi biliyorum.Regalin rahatlığı tartışılmaz üstün.Hem şehir içi hem şehir dışı.Kesinlikle tavsiye ederim.Şİmdiden kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
Reklamlar
-
05 Haziran 2007, 21:37
doccini sanırım geçtiğimiz cumartesi ailenizle cetincana gelmiştiniz bende oradaydım gördüm sizi motorunuz hayırlı olsun diyorum allah zeval vermesin iyi günlerde kulanın
EĞER HERKES AYNI FİKİRDE İSE KİMSE YETERİ KADAR DÜŞÜNMÜYOR DEMEKTİR.
-
06 Haziran 2007, 13:51
Teşekkürler Deepimpact.Sizleri görünce tüm regalcilerin gerçekten pırıl pırıl insanlar olduğu düşüncem iyice pekişti.Çetincandaki sevgili Tolga'ya ve henüz yüzyüze tanışamadığımız Enis'e de sevgilerimi sunuyorum.Ancak Regalime kavuşmam biraz geciktiği için hafiften sitemliyim.Scooterimide sattığımdan 2-3 gündür arabamı kulllanmakdurumundayım.Rüzgarı özledim.....
-
09 Haziran 2007, 13:00
Herkese selam.Motoruma dün kavuştum.İzmirden Sökeye kadar kullandım(120 km).Yoldapek farketmemiştim ama şehir içinde gezerken birhayli vibrasyon vardı ve radyatörden,sol taraftan zırıltı sesi geliyor.Rodaj süresince olabileceğini biliyorum ama yinede başka bişeyler olabilirmi diye paylaşmak istedim.
-
09 Haziran 2007, 13:04
Super Moderator
arkadaşlar regalciler olarak bu akşam saat 19,30 da piyerloti tepesinde çay içicez tüm regalci dostlarımız davetlidir
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
13 Haziran 2007, 10:45
selamlar
ben de yakında regal raptorcu oluyorum. kullanılmış bir 250E almak üzereyim. bu arada regal raptoru motomax'in getirmesi konusunu biraz araştırdım. öğrendiğime göre motomax aynı modeli görünüşünde ufak farklılıklarla başka bir marka altında getiriyor. sarıkayalar, motomaxın olaya karışması nedeniyle 2007 model getirmiyorlarmış. ellerinde satış bekleyen çok sayıda regal bulunuyormuş. onların satışına devam ediyor. sarıkayalar parça ve servis konusunda hiçbir sıkıntı olmayacağı konusunda garanti veriyorlar. regal raptora sonuna kadar destek vereceklerini söylediler.
-
15 Haziran 2007, 01:51
slm arkadaşlar satılık motorlardan tek tek regalleri seçene kadar bud-rda msj atim dedim benim sl150m war ama 250cc regal alicam satmak isteyenelr beni eklesin ceykan_kiyak@hotmail.com
[COLOR="Black"][B][I][U]C.C STYLE[/U][/I][/B][/COLOR]
-
15 Haziran 2007, 17:11
Herkese selamlar...
Uzunca bir süreden beri aranızda yoktum...
Ama hala motorun arkasındayım...
Almayı düşünen arkadaşlar hiç tereddüt etmesinler...
Nurgül Hn....Bunca yıl motorcusunuz...
Bizim motor size oyuncak gibi gelecek...Emin olabilirsiniz...
Bol rüzgarlar...
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
-
15 Haziran 2007, 17:53
Selamlar
regal raptor almayı düşünüyorum fakat vibrasyon konusunda hala endişelerim var.. çinliler içinde vibrasyon en düşük motor diyebiliriz sanırım.. peki honda yamaha ve suzuki 250cclik motorlarla kıyaslarsak durum nedir. test etme veya test eden kişilerle bu konuyu görüşme şansınız oldu mu. vibrasyon var elbette ama ölçüsü nedir. ayağınızı sağlam basmazsanız kayrıdaracak ölçüdemi örneğin.. ya da aynayı titretecek ve arkayı görmenizi önleyecek kadar mı
bir de uzun yol yapmayı düşünüyorum ben bu motorla. yolda bırakmasın bizi bi de bu en iyi çinli
2.el japonlarla aynı fiyat şuanda nerdeyse.. peki sizce seçim hangi yönde yapılmalı. (bu motoru görmeyen ve kullanmayan lütfen yorum yapmasın) kime sorsam aman diyor alma.
soruyorum;
gördün mü motoru?
-hayrı..
bindin mi?
-hayır..
nasıl yorum yapıyorsun?
-çin malı abi binilmez ona
-
16 Haziran 2007, 01:00
Selam.En yeni regal kullanıcılarından biriyimdir sanırım.Motor Çin malı belki ama Çin malı demeye bin şahit ister.Görünümü,performansı,sesi harika.Vibrasyon tabiki biraz var ama hiçte o kadar rahatsız edici değil.İlk aldığım gün İzmirden Sökeye kadar otobandan geldim(120-130 km),ne yoruldum nede başka bir şikayetim oldu.Yarın 350 km bakımına gidicem.Buji,yağ değişimlerini yaptırıcam.
-
16 Haziran 2007, 02:03
merhaba,
zamansızlıktan dolayı motorumu satıyorum. daha 2500 de ve çizik değil güneş bile değmedi kızıma.
ciddi istekliler arasın görüşelim 532 3371930 selcuk
bu arada Konyaya taşındım ben
-
16 Haziran 2007, 12:55
GreatWhiteShark adlı üyeden alıntı
Herkese selamlar...
Uzunca bir süreden beri aranızda yoktum...
Ama hala motorun arkasındayım...
Almayı düşünen arkadaşlar hiç tereddüt etmesinler...
Nurgül Hn....Bunca yıl motorcusunuz...
Bizim motor size oyuncak gibi gelecek...Emin olabilirsiniz...
Bol rüzgarlar...
inanmıyorum yaa Gws sen ha? Nerden çıktın yahu?Bir daha kendini bu kadar özlettirme Heey dostum,eski günlere yeniden döndük ne güzel bişey,hoşgeldinRaptorcu dostlar ben Marmok festivaline Raptorumla katılıyorum.Geçen yıl da öyle olmuştu.Eğer gelen olursa tanışma olanağımız doğar.Herkese sevgiler
-
16 Haziran 2007, 22:28
Arkadaşlara araştırmalarından dolayı teşekkürler. Bende motor işine yeni gireceğimden benimiçin faydalı oldu. Makina güzel seçeneklerimin arasına aldım.
-
17 Haziran 2007, 21:36
italaya seyahati
temmuz ayının sonunda veya seçimlerden sonra raptor motorum ile italyaya geçmeyi planlıyorum.çeşmeden birindisiye oradan yukarı pescaraya geçicem. 1 hafta kadar arkadaşımda kaldıktan sonra aynı güzergahtan türkiyeye geri dönmeyi planlıyorum.Motorum 6500 km de ve 1.5 yıldır önemli hiç bir sorunla karşılaşmama rağmen uzun yola giden arkadaşların görüşlerini almak isterim. Ne gibi olumsuzluklarla karşılaşabilirim.Gerçi geçen sene günde 450-500 km yaptığım oldu.motor yönünden bir tereddüdüm yok ama yinede yabancı bir ülkede yola çıkacaksınız.İtalyada bu motorlardan varmıdır bilgi sahibi olan arkadaşların paylaşmalarını isterim veya yedek parçaya ihtiyacım olursa oradan temin imkanım olur mu? Bilgi ve deneyimlerini benimle paylaşacak arkadaşlara teşekkürler.
-
17 Haziran 2007, 22:36
C.C STYLE adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar satılık motorlardan tek tek regalleri seçene kadar bud-rda msj atim dedim benim sl150m war ama 250cc regal alicam satmak isteyenelr beni eklesin ceykan_kiyak@hotmail.com
Arkadaşım ben Uşaktayım.İlgilenirsen cok az kullanılmış motorumu satıyorum.
4.500 YTl Class modeli
http://www.motosiklet.net/forum/satm...9b-raptor.html
Satılık Asya125t-Spidi mont
-
18 Haziran 2007, 17:55
Talkie motorunu neden satıyorsun
-
18 Haziran 2007, 18:06
siradan55 adlı üyeden alıntı
İlan detayında da görüleceği üzere tarz değişikliğinden ötürü satıyorum.Enduro veya naked alacağım.Bİr sebebi daha var size saçma gelebilir ama motosikletimi koyabileceğim en ideal yer işyerim ve kapısından sığmıyor.Kapıyı da kiracı olduğum için genişletemiyorum.İşyerime uzakta kapalı bir yer ayarladım ve haliyle her seferinde oraya gidip gelmek te pek pratik olmıyor.
Satılık Asya125t-Spidi mont
-
18 Haziran 2007, 18:28
Sİradan 55 Samsunda Ki Yetkili Sersis Yantur
siradan55 adlı üyeden alıntı
SAMSUNDAKI SERVISI YANTUR BIRAZ PARACI BIR SERVISTIR AMA İŞLERİNİ İYİ YAPARLAR
-
18 Haziran 2007, 19:31
-
18 Haziran 2007, 20:19
Arkdaşlar bende zealsun 150-19 var bununla takas yapıp üste para vermek istiyorum böyle bir takas düşünen varsa bana ulaşırsa sevinirim
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler