beygir farkı ve kilo farkı var
beygir farkı ve kilo farkı var
Beygir konusunu geçen sene çözmüştük sanıyorum. Class'ın gözle görebildiklerimizin dışında hiç bir farkı yok.
11.ooo'e geliyorum. Hala sorunsuzum.
Ne güzel.
[B][SIZE="2"][COLOR="Purple"]infinitedreams... [/COLOR][COLOR="DarkRed"]ama siz onu demonicdreams olarak tanıdınız.[/COLOR][/SIZE][/B] 25.12.2005'den beri
5000kmde boyunca yaşadığım tek problem radyatörde oluşan küçük bir delik.başka problem yok
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Arkadaşlar ilginize teşekkürler inşallah mayısın ilk haftası motorumu alıyorumbende sizlerin arasına katılmayı iple çekiyorum
regalraptor fan clupada bekleriz tüm regalcileri
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
arkadaşlar motorumu çok acil satıyorum 2006 model 5000 km de 3250 ye veriyorum.
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3970307
katılıyorum..
ayrıca 300 cc diye bir raptor üretileceğine hiç inanmıyorum nedense..bir üstü ortalama 650 cc diye geçer.ama 400 --500 cc yapılsa olabilir belki.ama 300 cc imal edilmesi mantıklı değil.vergi farkı yüzünden bile tercih sebebi olmaz derim.
ciddi bir etkiside olmaz motorun yürümesinde.
bende bir punduna getirip sökeceğim fırsat kolluyorum
...............x daha az tereddüt eder ve fikirlerinden korkmaz. Saygı ve saygınlık erdemlerine,, ayrıca sürü erdemi olan hiç bir şeye sahip değildir. Sıradan biri olmak onun için tatsız bir şeydir.Kolay iletişim kurulamayan biri olduğunu bilir. Önder olamıyorsa tek başına ilerler. İçinde yüceltmesi, ya da suçlaması mümkün olmayan bir yalnızlık taşır.....
arkadaşlar egsozu değiştiren varsa, eski sağ egsozu alabilirim.
güzel bakan , güzel görür.
Tüm regalcilere selam, uzun zamandır yoktum yani vardımda sitede yoktum bakıyorum bütün eski dostlar burada.
Uğur kardeşim nasılsın nerdeyse 1 senedir görüşemedik nasılsın.
Benim REGAL şu an 13500KM ye geldi büyük bir imalat hatasını kazasız belasız atlattım, şu an motorum saat gibi.
Bu ekzos işine bende iyice gıcık olmaya başladım kazanın içindeki kanatların puntaları kopmuş ses yapıyor,susturucuyu sökünce düzeliyor ama bu seferde uzun yolda kafamı şişiriyor, yeni ekzosun çiftide nerdeyse 500YTL sanki araba motoru alıyoruz, geçen gün yine adamlarla takıştım yaw motor kaçpara bunun ekzosuna 500 YTL istiyorsunuz diye. Ben bu adamları yola getiremedim ya.
[COLOR="Red"][SIZE="2"][B]Dostlarım bana müslüm baba der.[/B][/SIZE][/COLOR]
Müslüm baba...
Suçlu adamlar değil Çinliler. Parçadan para kazanıyorlar. Onun yerine güzel bir çift Smokehead bile 200...
eski dost biz buralardayız,
göçmen kuşlar gibi herkez göç etti bir yerlere sanırım.sürüden ayrı kaldığımız için tüm tanıdıkların burada.
iyi km yapmışsın bu arada rekor sendedir sanırım.imalat hatasını çok anlayamadım.açıklarsan sevinirim.
dediğin gibi egzostların fiatı yüksek bencede.yanılmıyorsam 200 ytl falandı galiba kartalda ercan ustaya yaptıranlar olmuştu.
istersen bir değerlendir derim.iki sene sonra aküm bozuldu.tuttum bende bir pil taktım üç aydır kullanıyorum.aküyü aratmıyor valla.herkesede tavsiye ederim.15 -20 ytl civarı bu piller.hiç sıkıntı yapmadı şu ana kadar...
bende iş değişkliği yaptım.uzun yollar seyahatler bitti artık.her şeye daha fazla vakit ayırıyorum artık.
görüşmek üzere hoşçakal..
...............x daha az tereddüt eder ve fikirlerinden korkmaz. Saygı ve saygınlık erdemlerine,, ayrıca sürü erdemi olan hiç bir şeye sahip değildir. Sıradan biri olmak onun için tatsız bir şeydir.Kolay iletişim kurulamayan biri olduğunu bilir. Önder olamıyorsa tek başına ilerler. İçinde yüceltmesi, ya da suçlaması mümkün olmayan bir yalnızlık taşır.....
akü ile başım dertte . yenilemem lazım.kuru akümü yoksa sulu akümü almam lazım.
avantaj ve dezavantajları nedir. bilen var mı
Ben çinden gelen bazı parçaların listesini gördüm,inanın bana geliş fiyatları o kadar komikki,adam bu fiyatlara satmaya utanıyor, ama parakendeci yüzde bin kazanmaya çalışıyor,yani bu parçalar Çinden çok ucuza geliyor.
Uğur kardeşim uzun yoldan kurtulduğuna sevindim yakın zamanda görüşelim.
[COLOR="Red"][SIZE="2"][B]Dostlarım bana müslüm baba der.[/B][/SIZE][/COLOR]
bir hafta sonu cumartesi den gidip pazar dönmek üzere konaklamalı uzayalım bir yerlere mümkünse..
beyelr sızın rgal kac basıo? merak ettımde saygılar...
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)