merhaba arkadaşlar yeni üye oldum..geçen fuara gittim motosiklet almayı düşünüyodum regal hakkında güzel şeyler duymuştum gittim inceledim çok hoş moto.. 250 liği 100 km de ne yakıo acaba??
merhaba arkadaşlar yeni üye oldum..geçen fuara gittim motosiklet almayı düşünüyodum regal hakkında güzel şeyler duymuştum gittim inceledim çok hoş moto.. 250 liği 100 km de ne yakıo acaba??
evet bundan bir ay önce bir motor almaya karar verdim aradık taradık regal de karar kıldım neyse temiz 2006 model 6 aylık bir regal aldım motorun garantisi bozulmamış aykonda bütün bakımları yapılmış falan tertemiz motor motoru aldım bir kere bindim ikinci günü garaja koydum ve sonraki günü motor çalışmadı marş alıyor ama çalışmıyordu motor bir ay yattı yattıkdan sonra dikilitaşdaki servisi aradım neyse sağolsun ali usta geldi çalıştırdı motoru birde bakıma sokıyım dedim motoru usta eli değmişken motorun bir yağı bir bujisi değişdi bir yıkandı 110 milyon hesap verdim servis ücreti ve sonraki günü sabahı motor gene çalışmadı şimdi yorumu sizlere bırakıyorum artık benim başıma gelen sizin başınızada gelmesin diye buraya yazdım motorumuda satıyorum soğudum sadece bir kere bindim ve satıyorum..
regal almayı düşünen arkadaşlar satılık bölümüne ilan verdim ilgilenen olursa benle temasa geçsin
arkadaşlar E9 ve E9B nin son fiyatlarını biliomusununz ve İstanbulda bi yer önerebilirmisinz? bu haftasonu alıcamişallah da,şimdiden teşekkürler,kolay gelsin
Slm ArkadaŞlar Sİzden Bİr Rİcam Olacak Fuar Da Regal-raptor Un Dd-100e Dİye Bİr Modelİnİ GÖrdÜm...fakat Şİmdİ Hangİ Bayİnİn SattiĞini Bİr TÜrlÜ Bulamiyorum Bu Model Hakkinda Bİlgİsİ Olan Var Mi Acaba ?
Yardimlariniz İÇİn TeŞekkÜrler
ewt bende o modeli gördüm çok hoş gerçekten güzeldi ama uzun yola gelmez herhalde 100lük?? yani bi bilgim ve fikrim yok
oldukça problmli bir motor macerasına başlamışsın ve haliye seni soğutmuş.motorun çalışmamaısı neden kaynaklanmış ustalar söyledimi belki kaçak vardır elektrikte.yada akü problemi olabilir.
bu arada faydalı bilgiler bölümünün ikinci sayfasında servis bakımlarında neler yapıldığını resimli olarak anlatmıştım.biraz daha problemin ayrıntılarından bahsedersen yardımcı olmaya çalışırım.
verdiğin servis ücreti çok fazla yalnız.yağ 15-20 ytl civarı.bujilerde 15 ytl tutar
en fazla.yıkamda hadi 5 ytl diyelim.tabiki sadece bunların fiyatı servistebaşka neler yaptılar bilmiyorum.mototrun garantisi bitmediyse dayan kapılarına
e9 ların fiatı 4900-5000 arası değişiyor e9b ler hakkında bir bilgim yok
Dd100 ü bende gördüm ama hangi bayii satıyor bilmiyorum
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
selam
100 regal Emre Ltd de satılıyor internetten adresine bakın... (güneşli tarafında)
sarıkayalar bu motoru istanbulda aktif bi şekilde pazarlayamadı.Aykon motordan sonra bir bayii var mı bilgim yok.
Emre ltd oldukça eski bir firma imiş görmedim,harbiyede ki fuara da katılmışlardı.
istanbulda emre ltd den almak daha mantıklı görünüyor.
güzel bakan , güzel görür.
ama bak ali usta geldi çalıştırdı demişsin..bence motordan soğumana gerek yok.
boğmuşsun motorunu çalışmaz tabii.hep aynı hataya düşülüyor.gaz koluna dokunma bile..
ben 3 aydır akü yerine pil kullanıyorum.akü işini unuttum.gerek yok akü almaya pillede çalışıyo bu..
...............x daha az tereddüt eder ve fikirlerinden korkmaz. Saygı ve saygınlık erdemlerine,, ayrıca sürü erdemi olan hiç bir şeye sahip değildir. Sıradan biri olmak onun için tatsız bir şeydir.Kolay iletişim kurulamayan biri olduğunu bilir. Önder olamıyorsa tek başına ilerler. İçinde yüceltmesi, ya da suçlaması mümkün olmayan bir yalnızlık taşır.....
net adresi aşağıda yazılı buradan telefonları alıp irtibata geçebilirsiniz.....
http://www.emreltd.net/getProduct.asp?catID=1
çok teşekkürler herkesee,işalla E9 veya bulabilirsem E9B ile aranıza katılıorm yakında :D
arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim....sizi ve motoru çok seviyorum rüzgar hep yüzünüze vursun !
Arkadaşlar bende önümüzdeki ay bir REGAL RAPTOR alacağım fakat DDYW,DD250E,DD250E-9 ve DD250E-9B arasında görünüş haricinde farklar varmı bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum
forumların hepsine bi göz at istersen.e9 ve e9b arasında sadece ön maşa farkı var e9b de maşa daha uzun ve göstergeler benzin deposunun üstünde yer alıyor.
motor yapıları aynı e9b de sadece boylamasına koymuşlar radyarötü.
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
sarıkayalar mayısta 300 lük makineyi getirecekmiş.
Hayırlısı bakalım.
selamlar.class tipinde ayrıca direksiyon farklı T.tipi
ilginiz için teşekkürler
yolunuz açık motorunuz sorunsuz olsun
arkadaşlar selam aykon motorun 347 35 35 nolu telefonunu arıyorum ama açan olmadı yeri yada telefonumu değişti bilen varsa yeni adres ve telefonunu yazabilirmi yardımınızx için şimdiden teşekkürler
Sarıkayalar'ın yetkili servisi Ali Usta'nın yeri, telefonu ve krokisini
1. sayfaya taşıdım arkadaşlar.
Daha kolay bulabilirsiniz artık...
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
Oo sevgili bülent hoş geldin nerelerdesin.Aldırdın motoru millete kayıplardasın.
e9B nin boyutları biras daha uzun, ön maşa daha uzun olduğu için ön tekerin duruşu ve görünüşü daha hoş bence
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)