DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Mart 2007, 23:26
deepimpact adlı üyeden alıntı
şahin bende benzin olayını ii kontrol ediyorum gecen 320 k de yedege aldim şu an herşey normal kontrol ettirmende fayda var.
deepimpact bugün tekrar bir karbüratör ayarı çektirdim.karbüratör ayarı yapıldıktan sonra rölanta yükseldi biraz.birde şimdi bakacağım.
bizim gruptaa bulunan lordskeldan benim motorun biraz seri olduğundan bahsetmişti sanırım sebep buymuş.ortalama 12 ykr yaktı.240 km de yedeğe aldım
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Reklamlar
-
09 Mart 2007, 00:12
geçmiş olsun
mkg12 adlı üyeden alıntı
tem oto yolunda gıderken motorun yaslam ayagı bır anda acıldıgını hıssteım ayagın yere teması ılede motor barıyerlere dogru cekmesı bır oldu fren yaptım sol grenaj barıyere surtunce motorun kafayı yola dogru attı ve bır az sonra durdum ucuz atlatılmıs bır kaza gecırdım.TUM ARKADASLARDAN RICAM BU DAYAMA VIDALARINI KOTROL ETSINLER ZAMANLA GEVSEYEBILIYOR.BEN BUNU UCUZ ATLATTIM SIZ YAIZ YASAMAYIN KAZASIZ SURUSLER DILERIM
Arkadaşım geçmiş olsun . Aynısı başıma gelmişti ama ben yeni levente gelirken üst geçidin üzerinde geldi ve Allah acımış demekki bana da.
Bir yay daha taktır, tüm vidaları sıktır ve istesen de istemesen de aklında kalıyor yol alırken, arada bir sol ayağınla kontrol et.
Tekrar geçmiş olsun sana da...
-
09 Mart 2007, 01:08
Selam arkadaşlar
Bende alırken başlarda biraz şüpheciydim .ama şimdi çok memnunum.görenler dönüp bakmadan kendini alamıyor .hele fiyatını duyunca iyice şaşırıyorlar.almayı düşünenlere tavsiye ederim.motorun yoğun trafikte ve yokuşlarda şişme derdi yok.canavar gibi desem yeridir.
-
09 Mart 2007, 08:40
kobra344 aramıza hoşgeldin.paylaşımların daim olsun
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
-
09 Mart 2007, 11:43
mkg12 kardeşim, geçmiş olsun, allah korumuş...
Bende hemen kontrol edicem ayaklık vidalarını. Zaten ilk aldığım günün akşamı bi elle sıkmıştım. Ertesi gün Sağlamladım bidahada bakmamıştım.
Hatırlattığın ve paylaştığın için teşekkür ederim.
-
09 Mart 2007, 11:56
son çağrı regalciler olarak 11 mart pazar günü fuara toplu gidicez
adınızı listeye yazdırmak için buraya tıklayın
-
09 Mart 2007, 12:17
oguz çatal adlı üyeden alıntı
arkadaşlar size bir sorum olacak kask kullandıgın motora göremi seçiliyor.yoksa sevkine göremi beni aydınlattıgınız için şimdiden tşk ederim
Eğer kaskı görünüm amaçlı takıyorsan istediğini seçebilirsin.. Ama korunma amaçlı ise durum farklı iyice araştır derim. tavsiyem kalıteli bir markanın tam kapalı kaskı olacaktır. Ikıncı secenek çenesi acılabilir kasklar,
Çeneyi korumayan kaskları kimse onermiyor..
Motor kazalarının % sel cogunlugunda çene bölgesi hasarları yuksek...
-
09 Mart 2007, 21:25
kardeşim
deepimpact adlı üyeden alıntı
şahin bende benzin olayını ii kontrol ediyorum gecen 320 k de yedege aldim şu an herşey normal kontrol ettirmende fayda var.
oğuz ne yaptın motor olayını ala bildinmi baksana şu presli belki nakit istiyor ama motor modifiyeli bnce güzelde olmuş düşün istersen ne dersin
yok kardeşim henüz almadım.bu hafta yada önümüzdeki hafta motor direksiyon sınavına girecegim.ve öncelikle arabamı satmam lazım
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
-
10 Mart 2007, 00:21
mkg12 adlı üyeden alıntı
tem oto yolunda gıderken motorun yaslam ayagı bır anda acıldıgını hıssteım ayagın yere teması ılede motor barıyerlere dogru cekmesı bır oldu fren yaptım sol grenaj barıyere surtunce motorun kafayı yola dogru attı ve bır az sonra durdum ucuz atlatılmıs bır kaza gecırdım.TUM ARKADASLARDAN RICAM BU DAYAMA VIDALARINI KOTROL ETSINLER ZAMANLA GEVSEYEBILIYOR.BEN BUNU UCUZ ATLATTIM SIZ YAIZ YASAMAYIN KAZASIZ SURUSLER DILERIM
geçmiş olsun arkadaşım .. benimde başıma gelmişti bu olay ben aynı yaydan bir tane daha aldım ikisinide üstüste taktım problem kalmadı..helede ayak muşurunu iptal ettirmediysen tehliken çok daha fazla artıyor..
-
10 Mart 2007, 10:13
okan0055 in dediği gibi ayaktaki swıcht i çıkarın derim bende.
yolda ayağın açılması motorun elektriğini kesmesine neden oluyor.olası kazalara da neden olan bu aslında, ayağın açılması değil.
hem motoru ilk çalıştırmada üzerinde de beklememiş olursunuz.
...............x daha az tereddüt eder ve fikirlerinden korkmaz. Saygı ve saygınlık erdemlerine,, ayrıca sürü erdemi olan hiç bir şeye sahip değildir. Sıradan biri olmak onun için tatsız bir şeydir.Kolay iletişim kurulamayan biri olduğunu bilir. Önder olamıyorsa tek başına ilerler. İçinde yüceltmesi, ya da suçlaması mümkün olmayan bir yalnızlık taşır.....
-
10 Mart 2007, 14:23
herkese meraba!!!
bn yeni katıldım aranıza herkese kazasız belasız sürüşler diliorum ya bu raptorun şimdiki 0 fiyatı ne bide regal raptor mu yqsa supershadow mu kara weremiorum
-
10 Mart 2007, 18:24
Arkadaşlar benim motorun iki problemi var.Birincisi kontağı açar açmaz hararet müşürünün yanması(makine soğukken),ikincisi ise egsozumun bir tanesinin hiç ısınmıyor olması.Acaba ikinci eksoz görev yapmıyor olabilir mi?
Oğuz:fullface(tam kapalı)kask kullanıyorum çünkü en güvenli olanı.Sonuçta kaskı şekil için değil de güvenlik için kullanmıyor muyuz?
Satılık Asya125t-Spidi mont
-
10 Mart 2007, 22:40
talkie senin sorunun cevabını en iyi KALDERA abimiz verecektir ama zannediyorum senin tek silindirde sorun var hararet lambanın yanmasıda müşürün kısa devre kalmasından olabilir bence sen kısa bir süre önce motoru baya bi zorlamışsın ondan olabilir.
Şimdi ısnmayan eksozda hiç bir şekilde hareket yok ise ve motorun normal çalışıyo ise senin eksozlar alttan birleşmelidir o zaman bazı raptor modellerinde altta iki eksozu birleştiren atkı var bazı modellerde ise yok zaten senin motorda bu atkı var zannediyorum ki olmassa motorun düzgün çalışmaz tekler evet büyük ihtimal ile senin ısınmayan tarafta ya ateşleme sorunu var yada eksozun tıkalı yine diyorum bu soruyu KALDERA abime sorarsan direk daha doğru cevap alırsın.
EĞER HERKES AYNI FİKİRDE İSE KİMSE YETERİ KADAR DÜŞÜNMÜYOR DEMEKTİR.
-
10 Mart 2007, 23:09
-
11 Mart 2007, 04:12
Merhaba arkadaşlar.
Ben bu forumda epey yorum okudum. VE Almak istediğim motorun regal raptor olduğuna karar verdim. Ancak öğrenmek istediğim bazı şeyler var. Daha önce sorulmuş olabilir tamamını takip edemediğim için tekrar soruyor isem mazur görünüz.
1. Bu motor su soğutmalı. Ben bu motorlar İzmir'den yola çıkıp İstanbul'a gidebilir miyim ? Yani motor izin verir mi ?
2. Regal Raptor Motorlar özellikle ikinci el sitelerinde çok satılıyor. Satış ilanlarında çoğunluk farklı motorlar alacağı için sattığını söylüyor. Bu durum benim için ne ifade etmelidir ?
3. Motorun göstergelerinin yetersiz olduğu belirtilmiş. Şimdi; benzin göstergesi olmayan bir motorsiklet ile uzun yola çıkılamaz benim bildiğim. Buna ek olarak gösterge koyabilir miyiz ?
4. Oturduğum yerde çok ciddi eğimi olan uzun bir yokuş var. İki kişi bu yokuşu bu motorsiklet üzerinde çıkabilir mi ?
5. Benzin maliyeti nasıldır ?
6. DD250E-9B ile DD250E arasındaki en can alıcı farklar nelerdir ? 9B daha kalıplı görünüyor onu mu tercih etmeliyim ?
7. Firmanın web sitesinde DD350E-6 isimli model var. O benim çok daha hoşuma gitti. Ben bu şekildeki eğik chopperları daha çok beğeniyorum. Bu modelin türkiyede satışı var mı ?
Eğer sorular daha önce yanıtlanmışsa özür dilerim. Ancak uzun süredir forumu okuyorum ve birçok ihtilaflı cevap ile karşılaştım. Bir de; maalesef ki ülkemizde herkesin malını kötü de olsa meth etmesi gibi bir durum var. Bunun sebebini bilemiyorum. Birşey iyi ise iyi denir, kötü ise kötü denir. Eğer bir hata yapılmışsa, başkalarının da hata yapması istenmez. Kötü mal almış kişiler bile nasıl bir mantık bilemiyorum ben böyle bir hata yaptım almayın demiyor. Sanki küçük düşeceğini düşünüyor sanırım.. Yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum.
Sorularımdan, az çok nasıl bir vatandaş olduğumu anlamışsınızdır. Sizce ben bu motoru almalımıyım ? Üşenmeyip izah ederseniz çok memnun kalacağım.
Saygılarımla.
-
11 Mart 2007, 12:02
Arkadaşlar izmirde açık motorsiklet pazarı kuruluyormu kuruluyorsa nerededir acaba oraya gidip motorları görmek istiyorum teşekkür ederim arkadaşlar
[B][COLOR="Red"]HAYALETLER GÖRÜNMEZ AMA ÇOK YAKINDA
-
11 Mart 2007, 17:31
Dogma ve Deepimpact dediklerinizi deniycem.Alakanız için teşekkür ederim
Satılık Asya125t-Spidi mont
-
11 Mart 2007, 17:52
arkadaşllar benim motor 100 ün üstündeki herhangi bir hızda sabit giderken kendi kendine vitesi boşa atıyormuş gibi yapıyor yani debriyajı elimizi gazdan çekmeden çeker bırakır gibi... sorun nedir başına gelen varmı?
-
11 Mart 2007, 19:56
Kaldera kardeşim ilgine teşekkür ederim. İyileştim Allaha çok şükür,Ayaklarımın üzerinde duruyorum,kendi işimi yapabiliyorum ve en önemlisi motoruma binebiliyorum. Sevgiyle kal
-
11 Mart 2007, 21:16
Takas
arabamı 250 cc rr classic ile takas yapacağım üste 1 miktar parada verebilirim arabamın modeli 87 şahin lpg li
arkadaşlar mesajın altına nasıl resim koyabiliriz?yardım için tşklr.
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler