arkadaş hangi şehirdensin ben izmir bende 87 model şahin var düşünürsen konuşalım.düşünmezsen yinede görüşelim. cerenimoizmir@hotmail.com
arkadaş hangi şehirdensin ben izmir bende 87 model şahin var düşünürsen konuşalım.düşünmezsen yinede görüşelim. cerenimoizmir@hotmail.com
arkadaşlar fan müşürlerini değiştireceğim ama nasıl bir tercihte bulunacağımı bilmiyorum...motorum 3300km de ancak hiç değişmemişti.fan müşürlerinden şikayet var bildiğim kadarı ile.uzun yola çıkmayı düşünüyorum ve ilerleyen zamanda problem çıkarmasını istemiyorum
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
kaldera bizim motorlar 300 cc deel abi :D
250 yazıyo aslında ama toplam 234 cc
eğer 300 cc olsaydı bir CBF250 nin bu motoru düz yolda geçmesi gibi bi olanak olmazdı yetişememesi bile lazım ama 234 olunca cbf gidio biz beklioz
ve cevaba gelelim
300cc nin motorunu bilmiyorum eğer motor kulakları aynıysa olur ama zincirini değiştirmen gerekir orjinal üzerinde bulunan zincirler pek kaliteli değil çünkü
ve 300cc motoru taktığında şaseyi zorlayacak gazlamalar yapmaman gerekir. n olur n olmaz ......
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
vallaha oguz tabiki şimdi vade tepilmez ama ne bileyim biraz daha ucuz istiyorsun ya ondan dedim hani inşalah en kısa sürede motoru alırsın.
EĞER HERKES AYNI FİKİRDE İSE KİMSE YETERİ KADAR DÜŞÜNMÜYOR DEMEKTİR.
kardeş bugün çankayada bir regal 250 dd clasic gördüm tek kelime bittim yarım saat motoru inceledim gerçekten çok güzelmiş.şimdi daha çok o motoru almayı istiyorum.nasip olursa ay sonu toplu sürüşler yaparız heralde
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
Bu aralar çok sessiziz... Niye acaba?
Bir kız bana "emmi" dedi neyleyim; RR seni bir altıma çekeyim;Yedi düveli gezip göreyim;Bana emmi diyeni ...seveyim:queen:
Sevgili kaldera Başın sağolsun ,Babanada büyük geçmiş olsun.Yeterki inansın kendine güvensin hiçbir araz kalmayacaktır,moralini yüksek tutsun.
Sevgiyle kalın...
"TANRI TÜRK'Ü KORUSUN!!"
arkadaşlar bu regal lerin eksozlarını biraz daha yukarı alma imkanı olmuyormu ?sanki yere çok yakın arkaya biri bindiginde yere degecekmiş gibi duruyor.kulanan arkadaşlarda böyle bir sorun yaşandımı acaba.TEŞEKKÜRLER
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
"pistonların segmanlar ölçülmüştü geçen sene.300 cc çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam." demişsiniz... Bir hata olmalı, olmak zorunda.
300cc hacimli bir motorun bu kadar düşük güç üretmesi olanaksız.
[SIZE="1"][COLOR="DimGray"]Es gibt einen Platz in der Hölle für mich und meine Freunde..[/COLOR][/SIZE]
Arkadaş, motosikletim 7000 km. de, gurubumda birlikte gezdiğim, sohbet ettiğim en az 8-10 RR sahibi arkadaşım var, fan müşirinden hiç birimizin problemi olmadı. 3300 km. yapmışsın; sıcak havalarda trafikte fanların zaman zaman çalışıyor mu? Ya da hiç hararet lamban yandı mı bu güne kadar? bu kabil problemin yoksa, bas marşa, tak vitese çık istediğin uzun yola.
Not: Uzun yolda zaten motor fanların çalışmasını gerektirecek kadar ısınmaz. Asıl sorun sıkışan trafikte olur.
Hiç duymadım. Kendisi85, artçısı 80 kg. binen arkadaşlar bile alçak kaldırım üzerine gazlayıp çıkıyor bildiğim kadar..
dogma .
Arkadaşlar, benim bir sorunum var. Akünün üzerinde ki yan kapakları tutan lastik contalarım tamamen deforme olmuş ve görev yapmıyorlar. Bu lastik contaları nereden bulabilirim fikri olan var mı ?
güzel bakan , güzel görür.
sevgili arkadaşım regalinin fan müşirini değiştirmene gerek yok. bu forumdakiilk regal sahipleirndenim 6 ay içinde 10000 km yi devirdim fan ile alakalı bi sorun yaşamadım adanadan anamura sadece silifke de 10 dk telefon molası vererek gtiitm temmuz ayındaydı. hiç bi sorun yaşamadım oranın yolları berbattır. adana nın havası da bildiğin gibi çok sıcak. ama ben motoru alır almaz kendim fan müşirine paralel bir düğme yaptım eğer bi sıkıntı olursa kendim açabileyim diye. nitekim yararlı da oldu. tıkamacıda fan müşirinin kablosu kopmuştu. şehir içinde kendim açarak gezdim yeni müşir gelene kadar. motorunla iyi yolculuklar dilerim ben sağnak yağmurda - sıcakta - toprakta uzun yollar yaptım beni hiç üzmedi regal seni de üzmez umarım.
live to ride, ride to live
hadi bakalım hayırlısı.zaten bu topici okuyaraktan regal almaya karar vermiştim.şu ana kadar beni utandırmadı.bu gidişle utandırmayacak gibi gözüküyor
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
İlgilenen arkadaşlar olursa eğer motorumu acilen satmam gerekiyor. Ayrılmak istememe rağmen maddi imkansızlık yüzünden satıyorum
pazarlıksız 3000 YTL istiyorum
TEL 5056880774 2165545179
Bakımı yeni yapıldı. 9000-9500 km de lastikler ve balata çin malı olduğundan değişti metzzeller lastik(Alman) Lucas (yamaha kullanıyor) balata takıldı . geniş hacimli çok temiz iki yan çantası hediye. frenler ve lastikler değiştiğinden yol tutuşu çok iyi.
http://urun.gittigidiyor.com/Regal-R...0QQidZZ3790058
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"]RR250cc [/SIZE][/FONT]
regal pek üzmüyor arkadaşlar bende 12.ooo kilometredeyim yaklaşık 7 ay oldu sadece servisler üzüyor kalitesiz yağ kullanımı sebebiyle 3. dişli kırıldı servisler berbat servise verdiğim motoru 3 haftadır alamadım parasını verdiğim halde bundan sonra motorumla kendim ilgilenicem servis yok bundan sonra ... garanti zaten hiç işime yaramadı dişlim kırıldı garanti dişli vermedi fan bozuldu onuda vermiyo ben öle garantiyi ne yapayım ...?
arkadaşım kalitesiz yağ ile ne demek istediğinizi anlayamadım.marka olanların içinde kalitesiz olan yok zaten. senın motorunada 10w40 veya 15w40 kullanmışlardır.20w40 da kullansalar 20w50 de kullansalar bir şey olmaz.
çok sıradan basit bir düzenek bizimki.
yağ özelliklerini ayırabilecek, performans gösterecek yapıya sahip değil.
çift karbüratörlü eski usül bir makine.dişli kırılmalarının sebebi başka olmalı bence.
komutanım çok teşekkürler.aynen dediğiniz gibi yapmaya çalışıyoruz.babamın hareketleri düzeldi ama konuşmadaki bozukluğu ve yavaşlığı devam etmekte.
düzelecektir diye umud etmekteyiz.
siz de tamamen iyileştinizmi artık.
not:arkadaşlar tanımayanlar için belirteyim army diğer subay astsubay motorcu dostlarımızdan biraz daha rütbeli bir abimiz.
arkadaşım ikinci el almayı düşünüyorsan RAPTOR_SS salihin motorunu bir gör derim eğer ulaşım sorunun
yoksa.fiyatıda çok iyi bence.bizler motorunu biliyor tanıyoruz.iyi bakıldığına şüphen olmasın.
...............x daha az tereddüt eder ve fikirlerinden korkmaz. Saygı ve saygınlık erdemlerine,, ayrıca sürü erdemi olan hiç bir şeye sahip değildir. Sıradan biri olmak onun için tatsız bir şeydir.Kolay iletişim kurulamayan biri olduğunu bilir. Önder olamıyorsa tek başına ilerler. İçinde yüceltmesi, ya da suçlaması mümkün olmayan bir yalnızlık taşır.....
arkadaşlar merhaba bende de regal var yeni aldım ikinci el önceki adı hayvan mış motorun hatta sahibi bir iki buluşmayada gelmiş sizlerle bana söyledi burayı yardımcı olurlar dedi bende bir merhaba diyim dedim
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)