herkse slmlar artık toplnsak dıyorum mangal partısı fln abılerımle arkdaslarla tanıslım ya bu yakınlarda duznlersenız sewe sewe gelırım iyi sürüşler
herkse slmlar artık toplnsak dıyorum mangal partısı fln abılerımle arkdaslarla tanıslım ya bu yakınlarda duznlersenız sewe sewe gelırım iyi sürüşler
http://www.regalraptor.net/forum/vie...dolantisi.html
Sevgili dostum, bu Pazar sabahı Çengelköy'de buluşuyoruz. katılımını bekleriz...
Detaylar yukarıdaki linkte...
murat kardeşim ben sana cevap vereyimde ustalıktan değil.
bizim kullandığımız 250 cc lerle söz konusu 300 cc lerin arasında hacim farkı yok.
aslında bizim makınalar 250 cc değil.sanırım vergi işlerinden ötürü 250 cc olarak gösterildi.pistonların segmanlar ölçülmüştü geçen sene.300 cc çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
bu arada akü yerine kullandığım pilde hala sorun yok.
...............x daha az tereddüt eder ve fikirlerinden korkmaz. Saygı ve saygınlık erdemlerine,, ayrıca sürü erdemi olan hiç bir şeye sahip değildir. Sıradan biri olmak onun için tatsız bir şeydir.Kolay iletişim kurulamayan biri olduğunu bilir. Önder olamıyorsa tek başına ilerler. İçinde yüceltmesi, ya da suçlaması mümkün olmayan bir yalnızlık taşır.....
Zongshen Storm V-250 ile regal raptor u araştırıyorum bu motorlardan RR u burdan takip ettim ve teknoloji olarak fiyatına göre iyi bir cihaz izlenimi yarattı bende ama Storm V-250 de tip olarak çok hoşuma gitti bu cihazlar dan sizce hangisini tercih etmeliyim .
Bu arada yeniyim eğer msj yanlış yere atarsam kusuruma bakmayın .
Gökhan
İzmİrlİ Regalcİler Varmi Bu Hafta Sonu FoÇaya Benİmle Balik Tutmaya Gelen.hadİ Ellerİ GÖrelİm.
EĞER HERKES AYNI FİKİRDE İSE KİMSE YETERİ KADAR DÜŞÜNMÜYOR DEMEKTİR.
aah ah bu teklifine şimdilik kayıtsız kalsam da en kısa zamanda alıyorum regalimi o azaman takılırız her türlü
:bounce: önemli olan yolda olmaktır
sağol kardeşim bekliyorum allah ömür versin yeterki.
dadyw 250e 9 kullanma klavuzuna acil ihtiyacım var . forumda aradım bulamadım.
:bounce: önemli olan yolda olmaktır
slm arkadaşlar bende regal sürücüsüyüm çok keyifli rahat seri ama belli bir süreden sonra yetmiyor o yüzden satıyorum aksesuarın en çok yakıştığı motorlardan biri ben mesela her şeyi üstüne koydum tam keyif haline getirdim rüzgarlık uzaktan kumanda dan çalıştırma alarm chipi yares çalınmallara karşı özel kilit sistemi bilgisayardan takip çantaları kollukları her şeyi ama artık yavaş geliyor ve satıyorum o yüzden ama tam bir uzun yol makinası
satın almak istiyorsan bana uğra gold_face 1 diyede sitede fotoğrafları var birde gör
pazar günü motor delisinin organize ettiği bir eğitim semineri var orda olacağım inşallah.linki bir incele istersen
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...isiniz%22.html
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24135&highlight=salih[/url]
yazdıgım hıc bırseye cewp alamasamda saglık olsun dıyecek bısey yok arkadslar bu motoshow'a regalcıler olarak katılıckmıyız? haberlerınızı beklıyorum
regalciler olarak toplu gidicez sende gelmek için adını listeye yazdır.
Buradan girebilirsin
Beyler aranıza katıldım bu akşam 19:00'da inşallah kavuşuyorum Regal Raptor'uma. Hepinize sevgi selam....
tessekkur edeerım cewaplar ıcın hemen ekledım lısteye adımı hayırlısıyla gıdelım gelelım
carvalho... kusura bakma msjını gormemısım gozumden kacmıs keske gorseydım gelmeyı cok ısterdım
Uğur abi başın sağolsun,babana da acil şifalar dilerim,
evet Nihat söylediklerine katılıyorum,10bini devirse de hala sorunsuz makina
yeni eskilere kendimi tanıtayım ,eski eskilere de hatırlatayım istedim
SJB 79----Gyazici
oguz ikinci el ara daha uygun fiyatlarda bulucagını tahmşn ediyorum.
oo deepimpact nasılsın görüşmeyeli, neler yapıyosun gezi düzenlemiyormusun?
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)