DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Şubat 2007, 21:12
taziyede bulunan tüm değerli arkadaşlara teşekkür ederim.
sissy bar da değişiklik yapacak arkadaşlar için önerim, marmariste bulunan murat bu işi çok iyi yapmıştı sanırım.
kendisi hem sissy barda hemde kendi arkalığı için modifiye yapmıştı.
ve fotoları forumda çok gerilerde olması lazım diye düşünüyorum.
yanılmıyorsam erdem yaptığı uygulamayı kendide pek beğenmemişti.ben de yakından görmüştüm serviste.
yani sonuç olarak erdemin yaptığı iş bence iyi bir örnek değil ve göze hoş gelmiyordu.
ama marmarisli muratın fotolarını tekrar buraya taşıyabilirseniz hep birlikte tekrar inceleriz.
benim akü tamamen bozuldu bu arada. ama normaldir diye düşünüyorum, nerdeyse 2 yıl olacak.eski dostlar bilirler, park sürelerim oldukça uzun olurdu benim seyahatlerim yüzünden.. bugun bende idareten bir pil akü taktım.kullanmadığım bir ups vardı. nerdeyse bir buçuk yıldır kullanmıyodum ups i.üzerinde 12 V 7 AH pil vardı.
motorada ihtiyacım vardı çıkardım pili taktım üzerine.motoru çalıştırmada sorun yok. ama şarzından emin değilim.bakalım ne olacak durum.saat 11 den akşam 5 e kadar sürekli kullandım bugun motoru bir sıkıntı yapmadı..
...............x daha az tereddüt eder ve fikirlerinden korkmaz. Saygı ve saygınlık erdemlerine,, ayrıca sürü erdemi olan hiç bir şeye sahip değildir. Sıradan biri olmak onun için tatsız bir şeydir.Kolay iletişim kurulamayan biri olduğunu bilir. Önder olamıyorsa tek başına ilerler. İçinde yüceltmesi, ya da suçlaması mümkün olmayan bir yalnızlık taşır.....
Reklamlar
-
19 Şubat 2007, 03:25
artçı koltuğu ve sırtılğıyla ilgili olarak geçmiş sayfalardan erdem gündüz ve balıkesirden bozkurt nikli abimizin koltuk resimlerinin linkleri aşağıdaki gibidir. bozkurt abimizin koltuk gerçekten hoş duruyo ama bunu burda kime yaptırabilcez?
http://www.motosiklet.net/forum/moto...kinda-154.html
http://www.motosiklet.net/forum/moto...kkinda-88.html
-
19 Şubat 2007, 04:15
kaldera adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ben çok yoğun olduğum için gelemedim.dayım kalp krizinden hayatını kaybetti.45 gün komada kaldı.ardından babam kısmi olarak felç geçirdi.
hala tam düzelemedi..sağlık sorunları ile uğraşıp duruyoruz..
eski arkadaşlar bilir,sürekli seyahatlerdeydim.
iş değişikliği yaptım 10 sene sonra...
Kaldera öncelikle başın sağolsun, sonra babana acil şifalar dilerim. Yeni işin de hayırlı olsun. Ben eski Clint nickli üyeyim. Haberi duyunca yazmadan edemedim. Sizlerden ve bu topicten epeyce bir koptum. Siteye sık sık girsem de herkes gibi ben de kendi motorumun topiğine dalıp kalıyorum çoğu kez. Umarım yazın sitenin genel bir buluşmasında görüşürüz, tüm RR'ci arkadaşlara da selamlar, sağlıklı sürüşler dilerim.
-
19 Şubat 2007, 10:37
Uğur abi başın sağolsun ve çok geçmiş olsun.
Buralara yeniden yazabilmene çok sevindim.
Sevgiler
güzel bakan , güzel görür.
-
19 Şubat 2007, 10:57
Kaldera basin sagolsun, Allah rahmet eylesin.
Sevgiyle kal.
-
19 Şubat 2007, 17:32
deepimpact adlı üyeden alıntı
kaldera abicim başınız sağ olsun allah geride kalankara ömür versin diyorum
TAN izmirli regalciler var tabiki o dediğin olaya öncülük edersen çok iyi olur birde bu hafta sonu yapacağımız regalciler toplantısına tüm izmirli regalcileri bekliyoruz.
ya organizasyondam haberim yok daha doğrusu buraya bir başlık açalım geziler tarafına oradan organize edelim acaba öle birşey varmı bilemiyorum ama yinede yaparız böle birşey ii olur
-
19 Şubat 2007, 18:08
yapmış olduğumuz gezi ile ilgili resimler aşağıda ki linkte
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...resimleri.html
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24135&highlight=salih[/url]
-
19 Şubat 2007, 20:49
Kaldera başın sağolsun.
Eskileri görünce bir merhaba demek isredim.
Aytek abi ve demonik sizide bayağı özledim. Diğer tüm arkadaşlarla eskiden
olduğu gibi görüşmek fena olmazdı.
-
20 Şubat 2007, 10:43
aslında yeni arkadaşlarda eskidi sayılır.ama ilk tayfa gibi çok birliktelik olmadı sanırım.
tekrar görüşebilmek ve birlikte yol almak için uygun bir cumartesi günü bandırma, biga yada çanakkale ye bi gidelim derim.bir gece otelde kalır ertesi gün döneriz uygunsa..paslandık buralarda
akü yerine kullandığım pil şu ana kadar sorun yapmadı.
...............x daha az tereddüt eder ve fikirlerinden korkmaz. Saygı ve saygınlık erdemlerine,, ayrıca sürü erdemi olan hiç bir şeye sahip değildir. Sıradan biri olmak onun için tatsız bir şeydir.Kolay iletişim kurulamayan biri olduğunu bilir. Önder olamıyorsa tek başına ilerler. İçinde yüceltmesi, ya da suçlaması mümkün olmayan bir yalnızlık taşır.....
-
20 Şubat 2007, 12:56
herkese selam dune kadar 250 mct almayı düşünüyordum ancak şimdi regal raptor dadyw 250e 9b de kararımı verdim. Dün bornovada gördüm makine dahşet birşey birazdan özkanlardaki showrooma gideceğim. yalnız daha cok teknik bilgiye ihtiyacım var . bence bu topicte herkes teknik bilgiler verirse her mesajının sonunda cok güzel olur.(Lastikler Ön/Arka:Dubleks 90/90-18 & 130/90 - 15 ; http://www.emreltd.net/getProduct.asp?catID=1)
Arkadaşlar RAGAL RAPTOR DADYW 250E 9B nin kullanma klavuzu olan varsa bizimle paylaşabilir mi acaba?
:bounce: önemli olan yolda olmaktır
-
20 Şubat 2007, 20:09
türkish psycho seni aramızda görmek güzel olacak hadi bir an evvel al motoruda katıl armıza fazla geç kalma zam gelecek motora haberin ola iyi akşamlar.
EĞER HERKES AYNI FİKİRDE İSE KİMSE YETERİ KADAR DÜŞÜNMÜYOR DEMEKTİR.
-
21 Şubat 2007, 00:09
kaldera adlı üyeden alıntı
aslında yeni arkadaşlarda eskidi sayılır.ama ilk tayfa gibi çok birliktelik olmadı sanırım.
tekrar görüşebilmek ve birlikte yol almak için uygun bir cumartesi günü bandırma, biga yada çanakkale ye bi gidelim derim.bir gece otelde kalır ertesi gün döneriz uygunsa..paslandık buralarda
akü yerine kullandığım pil şu ana kadar sorun yapmadı.
.....
..........x daha az tereddüt eder ve fikirlerinden korkmaz. Saygı ve saygınlık erdemlerine,, ayrıca sürü erdemi olan hiç bir şeye sahip değildir. Sıradan biri olmak onun için tatsız bir şeydir.Kolay iletişim kurulamayan biri olduğunu bilir. Önder olamıyorsa tek başına ilerler. İçinde yüceltmesi, ya da suçlaması mümkün olmayan bir yalnızlık taşır.....
Kaldera baba başın saolsun valla Allah sabır versin.
Gezi olayına gelince çanakkale hos olur bana uyar hem sende kafanı rahatlatmış pasınıda atmış olursun
-
21 Şubat 2007, 10:19
Super Moderator
uğur abi başın sağolsun allah geride kalanlara sabır versin
ayrıca geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
21 Şubat 2007, 12:09
Uğur abi başın saolsun. Babanızada haktan şifa vermesini dilerim.Abi senide regalraptor nette görmek isteriz.Ayrıca 18 mart çanakkale şehitlerini anma haftasında regalci arkadaşlar olarak anlamlı bir gezi düzenledik şuan gelmek isteyen arkadaş sayısı üç tüm arkadaşlara duyrulur.
MeDeNiYeT DediĞiN TeK DiŞi KaLMıŞ CaNaVaR
-
21 Şubat 2007, 15:37
selam arkadaşlar,
regalin yedek parca fiyat listesi olan var mı....
-
21 Şubat 2007, 17:30
beyler merhaba
dün bornovada özkanlardaki yellowrock a uğradım . 5250 ytl fiyat verdiler. bana biraz yüksek geldi. Emre ltd diye bir yer var orada fiyatlar daha uygun. Ben şimdi emre ltd veya fuarda başka bir firmadan alırsam regalimi servis olarak yellowrocka götürebilirmiyim. Sonuçta servisi ve garantiyi veren regal raptor değil mi?
bu arada arkadaşlar regal raptor kullanma klavuzu olan var mı, bizimle paylaşabilirmi?
(regalraptor.net diye bir site daha var arkadaşlar )
:bounce: önemli olan yolda olmaktır
-
21 Şubat 2007, 22:59
arkadaşlar dadyw motorsiklet almak istiyorum.bana bu konu hakkında yardımcı olurmusunuz.fiatı ve model hakında mesela dadyw 250 E
DADYW 250 DD_9 bunlar nasıl makina farkları nedir arkadaşlar yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
-
21 Şubat 2007, 23:54
-
22 Şubat 2007, 09:59
oguz çatal adlı üyeden alıntı
arkadaşlar dadyw motorsiklet almak istiyorum.bana bu konu hakkında yardımcı olurmusunuz.fiatı ve model hakında mesela dadyw 250 E
DADYW 250 DD_9 bunlar nasıl makina farkları nedir arkadaşlar yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Kararın hayırlı olsun dostum; çok memnun kalacaksın aldığın Raptor'la...
Bende Class modeli var, Dadyw 250 9B olan. Diğer modele göre ön teker daha ileride, yani yer ile açısı daha fazla. Gidon diğerine göre daha yüksekte. Bu modelde diğerinden farklı olarak T direksiyon mevcut. Göstergelerin bulunduğu panel depo kapağının üzerinde ve metal bir bloğun üzerinde. Genelde bu ve bunun gibi detay farklılılar var.
Bunun dışında performans, güç olarak birbirinin aynı makineler. Seçimi tamamen senin göz zevkine kalmış.
Kullanım olarak da, şehir içi kullanım olarak class sınıfına kıyasla diğeri daha kıvrak. Class ise uzun yolda daha konforlu. Tabii bunlar da öyle aman aman farklılıklar değil.
Umarım en kısa zamanda Raptor'una kavuşursun, aramıza katılırsın...
-
22 Şubat 2007, 11:04
aidikurt R&R sitede hala faal olamadım ve maile de bir şey gelmedi
bir ilgilensen diyorum
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24135&highlight=salih[/url]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler